Hallontårta

2009-07-22 | 21:15:35
I dag firade min mormor och morfar att de varit tillsammans i 50 år. Inte dåligt det, ellerhur? Jag kan inte ens fatta hur lång tid det egentligen är. Kanske för att jag själv inte levt längre än 18 år. Men ja, det är länge. Och absolut värt att fira.

Självklart var familjen bjudna hem till dem, och det var även Michael och Nettan och Daniel. Blev rätt mycket folk sammanlagt, alltså. Först åt vi middag (svårt att förklara vad det var men det var typ nån pastarätt med sås och grönsaker som stått i en gryta i ugnen). Gott var det i allafall. Vi brukar äta det när vi är hemma hos dem. Det  har typ blivit mormors specialare när hon har mycket gäster.

Efter det bjöds det på kaffe och tårta. Tårtan bestod till största delen av hallon, grädde, sylt och sockerkaka emellan det. Blev nästan för mycket sött på en gång. Jag åt nästan upp hela min bit. Fick en väldigt stor enligt mig själv.

Sedan (och under tiden såklart) satt vi och pratade och Nettan och Michael visade bilder från sin senaste resa som de nyss kommit hem ifrån. De var 2 veckor i Turkiet. Fusk! Jag vill också utomlands igen. Saknar det. Men jag får vänta tills nästa sommar eller något.



Kommentarer
Postat av: Mathilda

Du, jag, Maldiverna 2 veckor, snart. :)

2009-07-22 @ 21:40:22
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Monika

hej, rösta gärna på mig som veckans blogg här:

http://mikaelafranzen.blogg.se/2009/july/finalisterna.html :) Får jag en röst av dig får du en läkning av mig :)

2009-07-24 @ 12:56:03
URL: http://monikafranzen.blogg.se/
Postat av: Ellen

Haha alla åker på utlandsresor ju. Va udda man känner sig som inte gör desamma xd hah

2009-07-27 @ 18:17:43
URL: http://ellencarlssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics