Köpt ny tv

2009-07-11 | 00:36:00

Våran nuvarande tv har strulat en längre tid, genom att vara väldigt svårtstartad. I bland kunde det tex ta en halvtimme - timme innan den sattes i gång. Och så ska det ju liksom inte behöva vara. Så familjen åkte ner till Media Markt i dag och köpte en ny tv + ett hemmabiosystem. Tvn är en 42'' LDC HDtv, som dessutom är plattskärm. Supertunn är den. Gillar't!

Nere på Media Markt träffade vi även Daniel och Linda (eller ja det var ingen slump, vi skulle mötas där nere.) Medans pappa och Daniel kollade efter en bra tv, gick vi andra runt och kollade på allt annat. Jag och Tilda kollade bland annat på kameror och objektiv. Sedan kollade vi även på övervakningskameror och olika hushållsapparater som toastmakers och espressomaskiner.

Efter vi köpt tvn gick vi in en stund på Coop där jag köpte en ny mascara. Gick runt och kollade lite och sen åkte vi hem. Daniel och Linda åkte hem till sig men kom till oss efter en stund för att hjälpa till att installera tvn. Sedan satt vi och kollade på tv och åt chips och popkorn. När klockan blev ungefär halv tolv åkte de hem eftersom de ska jobba i morgon. Herregud, jobba på en lördag. Hemskt.

Nu sitter jag och kollar på Bladerunner. Har sett den en gång förr och den är skitbra. En riktig kultklassiker. Har du inte sett den förr så se den. Efter det blir det Rainman. Skitbra den också. Tom Cruise á 1988 säger jag bara. Wahh.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

nice dag blevre :)

2009-07-11 @ 01:42:30
URL: http://mathilas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics