Fika vid en sjö

2009-06-13 | 23:12:39
Gud vad jag älskar sommarkvällar! Har precis spenderat ungefär 2 timmar (ca 20.00-22.00) uppe i en skog i Bohus och fikat vid en sjö. Jag fick först gå en liten promenad innan jag kom fram. Sedan satte jag mig där på ett berg och tittade på utsikten och åt lite. Det var så himla härligt och jag frös inte fast jag bara hade en kofta på mig. Det är inte ofta det händer, kan jag lova. Speciellt inte så "sent" på kvällen.

Efter fikan gick jag längs en stig och bara njöt. Det luktade jättegott och var nästan helt tyst i hela skogen. Lyckades se ett råddjur också ute på en äng bara några meter i från mig. Den stannade och tittade en stund innan den skuttade i väg.

Höjdpunkten var när jag kom fram till ett ställe med en massa galler, staket och inhängnade områden. Det ska tydligen ha funnits en gammal djurpark där på ungefär 60-70-80-talet som lades ner för ett antal år sedan. Först fattade jag inte att det var där jag befann mig, men det gick upp ganska snabbt när jag kollade mig omkring. Jag hade hittat kvarlevorna! Det fanns till och med gamla byggnader kvar som funnits där sedan djurparken var öppen. Tycker det är rätt coolt att det låg ett zoo (ska visst ha funnits apor och sånt också) sådär mitt ute i skogen. För det var verkligen mitt ute i ingenstans, långt ifrån civilisationen. Trots att byggnaderna såg sådär halvfräscha ut, och gallren var rostiga, så kunde jag ändå tänka mig hur det såg ut där förr med alla djuren och barnfamiljerna som gick runt där på samma stig jag gick på, fast för typ 30 år sedan. Lite läskigt hur saker förändras, ellerhur? Kändes lite som att gå runt i en spökstad. :P

Tur för mig då att jag älskar sånt! Skitkul hade jag i allafall. Gick runt och stirrade nästan. Och så fanns det getter i en inhängnad. Dom hade tydligen glömt kvar dem där från.. nejmen. Det var nya getter, tack och lov.

När promenaden var slut kom jag fram till ett stall (som ligger i Jennylund) och det var ungefär vid 22-tiden. Det var väldigt tyst och öde, och bara några människor fanns en bit bort. Hästarna stod i sina boxar och tittade nyfiket ut när jag gick förbi. Det var verkligen ett perfekt sätt att spendera en lördagskväll.



När jag satt på berget vid sjön och vilade och fikade.

En bit av den gamla djurparken.

Kom fram till stallet.

Träffade en rätt social häst som fick lite gräs.


Btw jag vet jag skriver "jag gjorde, jag gick, jag såg", men jag var inte där helt ensam alltså. Föredrar bara att skriva så. Lättare. Okay.

Kommentarer
Postat av: Nadja - men kallas Barbie

Mysiga bilder :)

2009-06-13 @ 23:29:11
URL: http://barbienadja.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Nya getter, haha. Wooh, tur det! :D

2009-06-14 @ 00:39:40
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Bella

Haft en bra lördag? :) <3

2009-06-14 @ 01:15:17
URL: http://bellvis.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

Sugen på lite ny musik i det trista vädret? Spana in min youtube och mina egna låtar :) och om du vill vårat band shadow of the room! http://www.youtube.com/user/s0adlisa

2009-06-14 @ 14:55:22
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: EmmaEriica

Hejsan! Förlåt om jag stör :(

Jag har dagens fråga nu i min blogg.

Och dagens fråga är; Om du fick tre önskningar,

vad skulle dom vara?

svara gärna i min blogg

http://emmaeriica.blogg.se/2009/june/dagens-fraga.html#comment



förlåt att jag stör ännu en gång!



Tack!

2009-06-14 @ 15:50:06
URL: http://emmaeriica.blogg.se/
Postat av: Em

Svara på frågan i min blogg om vilken skräckfilm det handlar om. Drar en som får två biobiljetter skickade till sig :)

2009-06-14 @ 15:55:32
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: Bella

Härligt, jo min lördag var helt ok :)

Haha nej, jag fattar inte varför dem skulle se ut just sådär lixom :O

2009-06-14 @ 15:58:16
URL: http://bellvis.blogg.se/
Postat av: Elin Thor

Hej! Kika gärna in på min bloppis och se om du hittar något att fynda :) Vi är 3 systrar som har rensat garderoberna, så det finns massvis med plagg som ska bort. Kika in, och fynda på http://elinsbloppis.blogspot.com/. Ha en trevlig kväll! :)

2009-06-14 @ 19:57:44
URL: http://elinsbloppis.blogspot.com/
Postat av: Elvira

söt blogg du har ;) <3



http://www.third.blogg.se



2009-06-14 @ 21:00:40
URL: http://third.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics