En månad kvar till jul

2009-11-24 | 15:13:57

I dag är det den 24 november, vilket innebär att det är exakt en månad kvar till Julafton! Gud vad fort tiden går alltså. För mig som har gått hemma hela denna terminen sedan efter sommarlovet tycker ju att det känns som att det inte alls var längesedan det var sommar. Jag menar, jag badade ju ute senast för bara ca två månader sedan. Crazy.

Egentligen gillar jag väl inte vintern sådär jättemycket. Sommaren är ju klart den bästa årstiden. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka det är något speciellt med i allafall december månad. Hela den månaden har någon slags julstämning över sig (såklart). Ända sedan första dagen. Och så är det skönt att veta att den hemska hösten äntligen är över.

Och i år har jag faktiskt ännu mer anledning att längta efter julen, eftersom jag ska tillbringa den uppe i Säfsen. Vi har nämligen bokat en timmerstuga där uppe i en vecka över julafton. Det ska bli jätteroligt! Har bara varit där uppe en gång förut, och det var på sommaren. Kan tänka mig att det är väldigt annorlunda att vara där på vintern. Ser fram emot det i allafall.


Kommentarer
Postat av: Frida

okej vad bra.! tur du har haft det då ;P hehe .. jag mår också bra är lite förkyld bara men det är ingen fara med det. har du hitta på någonting roligt idag.? :)

2009-11-24 @ 17:05:34
URL: http://fridafranzen.webblogg.se/
Postat av: Mathilda

Vintern är mysig. Film, glögg, pepparkakor, julgodis och varma täcken. Mys! <3

2009-11-24 @ 18:21:01
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Säfsen är jätte fint :) Är det åka skidor/snowboard som gäller då? ;D

2009-11-25 @ 09:20:26
URL: http://sannahero.blogg.se/
Postat av: Frida

okej, härligt. :) jag har varit och shoppat lite. Så jag är glad. (: hehe tack så mycket, men det är ingen fara är bara lite förkyld. kram

2009-11-25 @ 18:29:17
URL: http://fridafranzen.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: Men du måste ju prova åka skidor :O Inte vara rädd ^^ Och hmm, en kompis fyller år på fredag. Hihi ^^

2009-11-25 @ 20:26:10
URL: http://sannahero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics