Lights out

2009-09-17 | 15:05:23

I går kväll när jag som vanligt satt vid min dator och typ.. snackade med folk på msn, lyssnade på musik och läste bloggar, blev allt helt plötsligt bara svart! Poff. På en sekund så lade precis allt elektriskt i närheten av. Lamporna släcktes, tvn och datorn stängdes av, och jag hörde att ett eller flera billarm gick i gång ute.

Men det konstiga var att själva avbrottet inte varade längre än i kanske en sekund sammanlagt. Ja, själva släckningen då. Billarmen fortsatte i ungefär en halvtimme efteråt. (Lata jävlar som inte orkar gå ut och stänga av). Tror i och för sig att många hade gått och lagt sig. But still.

Man hade knappt hunnit reagera på vad som hade hänt innan strömmen kom tillbaka. Först trodde jag att det bara var jag som hade råkat göra något fel. Men sedan såg jag att det visst hade påverkat hela området. Det var någon lokal kortslutning. Phew.

Allt var frid och fröjd igen och jag var glad att det var över så snabbt och att jag bara skulle få starta om datorn och sedan kunde logga in i gen och fortsätta precis där jag var. Men så blev det inte riktigt. Hela bredbandet hade typ slagits ut, och jag kunde inte komma in på internet igen på hela kvällen. Sjukt jobbigt. Men det var såpass sent så jag skulle ändå ha satt mig vid tvn ganska kort därefter. Men ändå.

Problemet kvarstod ju då även nästa morgon (i morse alltså). Så nu är första gången jag har kunnat komma in i dag. Har nu fixat ett trådlöst bredband i stället. Kopplade in det alldeles nyss och det fungerar super.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Härligt att det fungerar nu igen så vi inte behövde beställa något nytt och vänta på det, or something.



Och det jäkla billarmet, puh!

2009-09-17 @ 15:16:51
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Andreas Årzén

Trevligt! :)



Hoppas du får en riktigt grym torsdags kväll. Ha det bäst nu!

2009-09-17 @ 20:25:33
URL: http://andreasarzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics