Quick update

2010-01-09 | 00:27:29

Är egentligen ingenting speciellt jag ska skriva. Bara att jag vet att jag varit otroligt lat den senaste tiden och inte bloggat så ofta. Vad det beror på vet jag faktiskt inte. Kanske är det för att jag inte gjort någonting sådär jättespeciellt de senaste dagarna och det bara kännts onödigt att skriva det här. Men jag lever i allafall.

De senaste dagarna har jag byggt upp en extrem shoppinglust. Hade tänkt åka ner till stan och shoppa loss för julklappspengarna nu nästa vecka. Jag kanske inte precis behöver nya kläder, eftersom jag redan har mer än jag använder. Men i allafall. Alltid kul att gå runt lite på stan och kolla lite. Kommer helt garanterat köpa något också. Vad det blir.. ja, det får jag se då.

Jag har också kommit fram till att jag vill göra något med mitt hår igen. Klippa mig, färga eller vad som helst. Men problemet är bara att jag inte riktigt vet HUR jag ska ändra på det. Har funderat på allt från att behålla det långt och färga det mörkbrunt, till att klippa det kortare, prova på att bli platinablond eller skaffa lugg. 

Men just eftersom att jag har ändrat mig så mycket angående vilken färg och frisyr jag ska ha så många gånger på så kort tid, är jag rädd att jag ska ångra mig om jag bara väljer första bästa. Så jag får nog fundera vidare ett tag till innan jag gör slag i saken. Som ni säkert vet vid dethär laget är jag ganska långsam med att fatta beslut. Kanske lika bra det.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Men host host shopping, murmel.



Och det med håret... Egentligen är det ju inte hela världen om du väljer en färg och ändrar. Ångrar du är det ju bara att färga om liksom. Du är ju inte en av de som färgar håret varje vecka liksom (...), så så himla slitet kan det väl inte bli direkt i vilket fall. Men frisyr är svårt mja.. :)

2010-01-09 @ 00:40:28
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Platinablond... nejnej! :O(A)



Men du får ta ett beslut snabbt för jag vill se hur håret ditt blir :O Segis :)

2010-01-09 @ 13:36:47
URL: http://sannahero.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv: Mjo, sant.

2010-01-09 @ 14:54:26
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Oja, det måste vi! :D

2010-01-11 @ 12:04:03
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv: Ja, gör den! =D

2010-01-11 @ 21:37:30
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv: Wihihi =)

2010-01-12 @ 08:14:20
URL: http://mathilas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics