Hats and brats

2010-07-29 | 17:31:42



Kalv i dillsås och potatis.
Var och åt lunch på Fars Hatt tidigare i dag. Var till en början nästan helt fullt i restaurangen (därför man måste boka bord innan typ, annars vet man aldrig om man får plats). Vi satt kvar typ aslänge efter vi ätit klart (som vanligt) och fikade och snackade lite. Sen efter det gick vi en kort sväng på stan också. Jag köpte en ny topp för 99 kr. Hihi.

Såg även en förvuxen brat inne på hatten (restaurangen alltså). Han såg sådär.. bratig ut. Inget ont om brats alltså, så länge de är..unga. Men när de fortsätter med den stilen tills de blir 35-40 år så blir det bara pinsamt. Sorry. Men det bara är så.


Köttbullar och Kvällsdopp

2010-07-28 | 21:43:00





Stannade till på IKEA för en snabb köttbulletallriks-middag (kostar bara 16 kr, haha) och sedan blev det en sväng till Romesjön för ett kvällsdopp. Var 23 grader i vattnet enligt termometern som sitter fast i bryggan. Inte dåligt. Sommarkvällar = underbara.


Young Guns

2010-07-27 | 02:33:42



För några dagar sedan såg jag filmen Young Guns och blev helt totalt captivated av den. Så himla bra tyckte jag den var. Några dagar senare såg jag även tvåan. Och den var lika bra den! Nu i kväll såg jag ettan igen. Haha. Obsessed much?


Stora ringar

2010-07-25 | 16:34:21

Hur fina var inte dehär ringarna då? De kommer från H&M och kostar endast 49:50 kr styck. Fatta vad billigt. Fyynd. Och eftersom de är så billiga så varför inte köpa en av varje färg? Finns i naturvit och ljus turkos, dvs de som visas ovan.

Ny bloggdesign

2010-07-25 | 03:59:28
Tröttnade på min gamla bloggdesign som jag ju faktiskt har haft ganska länge nu. Så i dag har jag spenderat några timmar åt att hitta en ny design och sedan har jag anpassat den mer efter min egen smak. Resultatet ser du här. What do you think? :)

Bilder från (går)dagen

2010-07-24 | 03:42:10

Tekniskt sett är ju klockan efter tolv nu, vilket innebär att det är en ny dag. Men eftersom jag inte har gått och lagt mig ännu så känns det ju ändå som att det jag gjorde under gårdagen fortfarande gjordes liksom.. i dag. Att det hänger i hop på något sätt. Fast egentligen var det ju i går jag gjorde dedär sakerna. Och i dag har ju precis bara börjat. Men ja, ni fattar. Här är i allafall bilder från..dagen som varit. I går alltså.

Kinarestaurangen vi skulle gått till var stängd så i stället gick vi till ett café. Där åt vi bakpotatis med kyckling.

Hade faktiskt aldrig varit på detta caféet förut men det var skitmysigt. Vi var där vid stängningsdags.


När vi ätit klart var det en timme kvar innan bion. Vi gick till konsum och satt sedan ute i solen och väntade.

Sen gick vi ju då som bekant och såg filmen Knight and Day. Filmen var slut ca kvart över nio och då promenerade vi hem. Väl hemma såg jag på en film (Young Guns II) och sedan ett avsnitt Stargate Atlantis.

Såg Young Guns för några dagar sedan och fastnade totalt. Så tur att det fanns en uppföljare också. Dom filmerna är så bra. Älskar typ.. humorn, allt. Bra skådespelare också. Det är typ western-pang pang filmer.


Knight and Day

2010-07-23 | 21:49:58


Var precis och såg filmen Knight and Day på bio. Den var superbra. Ungefär som jag trodde att den skulle vara då med andra ord. Men tror det var mycket på grund av att det är bra skådespelare också. Hänger mycket på det. Tycker det var en bra blandning mellan komedi och action. Kommer att ses igen!


23 juli

2010-07-23 | 15:30:07

Gick ner till skolan vid ett-tiden i dag för att hämta ut mina betyg (nej, vi får dem inte hemskickade utan måste gå och hämta ut dem själva). När jag kom dit såg jag att det inte öppnade förrän halv två. Så då gick jag runt på stan i en halvtimme och kollade i affärer. Tiden gick ganska snabbt. Jag gick tillbaka till skolan fem över halv och då var det öppet. Kändes rätt skumt att vara där nu på sommarlovet. Det var helt tomt och tyst överallt.

I kväll blir det bio, och vi ska se filmen Knight and Day. Ska bli kul, för den verkar väldigt rolig och bra. Men innan dess ska vi gå och äta buffé på kinan. Ska vara där vid fem ca för jag troor buffén stänger klockan sex.


I want it all

2010-07-22 | 22:13:31





Allt från H&M


Blåbärspaj

2010-07-22 | 21:50:39

Blåbärspaj med vaniljsås. Mums.

Men åh, varför?

2010-07-22 | 03:37:37


Nu har Ginas baseballjacka kommit i ytterligare två färger. Guud, vad jag blev sugen på att köpa den blåa med röda ärmar nu alltså. Men jag har ju redan en röd så det känns onödigt att ha två "likadana" jackor. Eller?


Dagens middag

2010-07-19 | 22:26:44


Jag tror jag dog lite på bearnaisesåsen. Så good! Smakade typ som den som finns på IKEA. Haha.

Aww! :D

2010-07-19 | 20:45:51

I Trollhättan

2010-07-19 | 19:54:09

Höll till i Trollhättan i några timmar i går (fin stad detdär, skulle nog kunna tänka mig att flytta dit om jag inte varit så låst här). Det var nämligen sista dagen av deras Fallens Dagar och jag brukar åka dit typ varje år. Inte så mycket för att se vattnet kanske men för sakens skull. Mysigt med sådana tillställningar. Utöver fallen är det ju även uppträdanden, marknad inne i stan och en väldans massa folk. Och det tackar man ju inte nej till.

Kom dit på eftermiddagen och stannade hela kvällen i stort sett. Var dock inte på plats när finalen, dvs fyrverkerierna var. Men det gjorde inte så mycket. Men jag brukar alltid se dem annars. I love fireworks. ;)

Här är då lite bilder från gårdagen. Inget intressant precis men jag lägger upp dem ändå.


Blev broöppning precis när jag skulle gå över. Så typiskt.



Dagens outfit - 18 juli

2010-07-19 | 01:29:20


Detta rännde jag runt i yesterday på Trollhättans gator. Skriver mer om det i morgon. Ignorera mina poser :P


Hoodie - H&M
Allt annat - Gina Tricot
Skor - Primark (ser gula ut men de är vita)


Baseboll jacka? Nej, byxor.

2010-07-17 | 15:42:56



Lär ju bli intressant och se om dessa "matchande" byxor till basebolljackorna blir lika populära som jackorna blev. Tvivlar på det. Men visst ser dem ändå rätt mysiga ut? Gillar de randiga muddarna och "H" et på ena benet som gör dem roligare än vanliga mjukisbyxor. Hade inte tackat nej till ett par i af. 249 kr på Gina Tricot.


16 juli

2010-07-16 | 18:46:39

Vaknade vid åtta i dag (eller ok, inte vaknade men blev väckt). Och eftersom det ska bli dåligt väder här nu ett tag framöver, och i dag troligtvis är "sista chansen" att få någon sol och värme innan dess, drog vi ut till havet.

Men innan dess stannade vi till vid Mc Donalds och åt frukost. Gjorde nämligen inte det innan vi åkte utan bara gick upp, bytte om och stack i väg i stort sett. Tog två stycken Mc Toast (kärlek) och en cola.

Vi stannade på stranden i sammanlagt ca sex timmar. Badade dock inte mer än två gånger på grund av två andledningar. Ett; det var kallare än vanligt och två; det fanns rödmaneter. Men ändå. Räckte med två gånger. Som vanligt var det skitvarmt. Typ tropisk värme. Helt underbart. Jag är typ.. brun brun. Väldigt brun i allafall. För att vara jag. Eek! Så jag är glad. Hehe. På hemvägen blev det en sväng till Mc Donalds igen för en Mc Flurry Marängswiss. Gud, så god den är.



Nu har jag precis tagit mig en dusch och smörjat in mig med ett fett lager lotion. Snart blir det middag; Tacos! Och efter det ska jag se på film och äta godis och chips. Fredagsmys! Får se om det blir en film till efter det också. Ihh. (Bilderna ovan är inte från i dag, utan från förra sommaren. Tog inga bilder i dag).


14 juli

2010-07-14 | 21:30:58

I dag har jag, kort sammanfattat:

* Gått upp sent (as usual, bästa med att vara ledig, helt klart)
* Ätit pizza till middag (den starkaste jag kunde hitta med massa piri-piri, nam)
* Sett fem stycken flygplan flyga väldigt lågt inom en väldigt kort tid (de skulle landa dårå)
* Badat två gånger (var superskönt, måste ha varit minst 22 grader i vattnet)
* Döpt en fiskmås till Skurbert (tyckte det var fint och orginellt)
* Blivit medlem på Twitter (okej, det var egentligen i går kväll men whatever)


Crazy day, huh? Haha, nej jag vet men ändå. Saker blir vad man gör dem till. Nu ska jag nog snart koka en kopp te och ta några mackor och sätta mig och glo på en film. Eller ännu bättre.. Stargate Atlantis. <3


The Crazies

2010-07-13 | 00:13:35

"En småstadsidyll slåss i spillror när ett okänt gift förvandlar invånarna till mordiska galningar. Stadens sheriff, hans gravida fru, hans närmste man och en sjuksköterska är några få som inte har blivit infekterade, och de tvingas nu samarbeta för att ta sig ut ur staden levande." - MovieZine.



Såg precis på denna. Tyckte den var väldigt spännande och bra. Älskar typ.. skräckfilmer och äckelfilmer. Gillar du också det så tycker jag du ska se denna. Människorna är typ som zombies kan man säga. Skoj skoj.


Grattis Spanien

2010-07-11 | 23:33:57

Spanien vann, Spanien vann. I knew it! Dom är bäst. Tveklöst. Kanske lite tråkig match men damn vad det var spännande emellanåt. Speciellt i slutet. Grattis Spanien dethär förtjänade ni verkligen! <333 Både EM och VM.

Och en sak till nu när vi ändå är i gång..
Är det någon som har sisådär 1,1 miljarder över som jag kan få? (a)

Eclipse

2010-07-10 | 01:43:28

Oj, nu var det visst ett tag sedan jag skrev här (fem dagar för att vara exakt). Men faktum är att det har faktiskt inte har hänt så jättemycket sedan sist. Jag har bara njutit av värmen och har varit ute och solat och badat för det mesta. Precis som det ska vara. :) Har också blivit brunare än ever, woho.

Var och såg Eclipse tidigare i dag och den var jättebra! Blev faktiskt positivt överraskad. Det kanske har något att göra med att jag inte hade så värst höga förväntningar efter New Moon. Den tyckte jag var skitdålig. Den var riktigt painful att se rent ut sagt. Haha. Men denna var som sagt mycket bättre. Längtar redan efter fyran!


Hemma igen

2010-07-05 | 14:54:13

Då var man hemma igen då. Helgen gick väldigt snabbt och det kändes som att man knappt hann åka i väg innan det var dags att åka hem i gen. Men det var ju bara en weekend så.

Har i allafall haft tre härliga dagar i Värmland. Har bland annat solat, badat, shoppat och ätit gott (och dyrt), uhu. Blir så när man äter ute varje dag. Haha. Men det är härligt. Sen får man leva på makaroner och bacon ett tag efter det för att jämna ut det. Tss.

Tog inte så många bilder men här är i allafall tre stycken jag kan lägga in. Jätteroliga bilder, jag vet.

Titta vad som fanns där vi badade! Jag var självklart tvungen att klättra upp på dem direkt efter. Var jättekul fram tills några ungar kom och skrämde bort mig. Hallå, det ska ju vara tvärt om liksom. Jag är för snäll. Hmm.

Bankad fläskfilé och klyftpotatis med typ världens godaste sås. Ohh nam.

Och så en bild på mig i bilen när vi skulle åka och shoppa. (Bilder på vad jag köpte kommer sen).


Hejdå så länge

2010-07-02 | 10:40:38

Nu åker jag i väg igen. Blir borta över denna helgen också. Weho! Denna gången bär det av till Värmland. Jag är rätt stressad nu för jag ska hinna äta frukost och packa innan tolv. Kommer hem på söndag i allafall. Ses!


Första doppet

2010-07-01 | 19:59:44

Bättre sent än aldrig. I dag tog jag mitt första dopp utomhus för i år och det var underbart. Gud, vad jag har längtat. Helt sjukt att det blev såhär sent i år men det beror ju mycket på hur värmen och vädret har varit. Brukar ju ha kunnat bada redan i slutet av maj, början av juni annars.

Men nu blev det som det blev. Första juli - första doppet helt enkelt. Bra datum egentligen för det är ju lätt att komma i håg. Mitt första dopp blev i allafall i havet. Tror det hade kunnat bli tidigare om jag hängt lite mer vid sjöar under första delen av sommaren men det har inte blivit så. Stranden är och har blivit som ett andra hem.


Stranden jag badade på i dag. Bilden är tagen i slutet av april då det fortfarande låg snö kvar på marken. Då var det svårt att tro att bara ca 3 månader senare skulle jag kunna sola och bada där på samma strand.


Real Time Analytics