Te och tårta

2010-05-30 | 14:53:42

Vi hade lite tårta kvar från gårdagen. Gissa vem som bestämde sig för att äta den till frukost? Hehe.

Eurovision Song Contest

2010-05-30 | 00:31:30
Grattis Tyskland!! Lena förtjänade verkligen att vinna jag tycker hon var asgrym. Tycker faktiskt det var extra många bra bidrag i år. Var flera jag satt och tyckte var bra som jag vet att jag kommer lyssna på mycket i sommar. Wohw, åh vad jag vill åka till Tyskland nästa år och vara där under Eurovision Song Contest 2011.


29 maj

2010-05-29 | 20:50:36

Släkten (eller ja, en del av den i allafall) var här i dag och vi hade kalas för Tilda, som ju fyllde år i går. Åt tårta och satt och hade det trevligt i några timmar. När gästerna gått hem slappade vi lite och sen gick vi ut på en långpromenad runt en sjö och njöt av sommarvärmen. Åh, vad skönt det är ute nu alltså. Älskar det.

I kväll är det ju som säkert alla vet Eurovision Song Contest final. Ska absolut kolla även om nu Sverige inte får vara med. Whatever liksom. Det är ju tradition att kolla i allafall. Hur töntigt det än är. Hah. Börjar nu om 10 min.


Tilda 18 år

2010-05-28 | 20:02:29
Som jag skrev i går så fyller ju Tilda 18 år i dag. (GRATTIS TILDA!!) Nu är du myndig muahah. Det firade vi bland annat genom att gå till kinan och äta buffé. Det var typ skitlängesedan vi var där nu. Förr sprang vi där typ hela tiden men nu på senare tiden har det inte blivit så. Det är asmysigt där i allafall.

Åt det gamla vanliga: ris med någon gryta, vårrullar, friterad kyckling med massa sötsur sås och dendär.. öhh nudelspaghetti saken som typ inte smakar något men som ändå är väldigt god. Hämtade 2 gånger. Efter det blev det även efterrätt i form av glass med chokladsås. Yummy var det.


Lol Sverige

2010-05-28 | 11:33:06
Vet inte vad jag ska säga annat än det. Är det bara jag som tycker det är asroligt att Sverige inte gick vidare till finalen i ESC? Alltså, jag är inte insatt för fem öre. Kollar aldrig på typ Melodifestivalen eller semifinalerna fram till final eller något. Det enda jag ser (om jag ser) är den stora finalen.

Jag tycker det är bra att vi inte gick vidare faktiskt. Vi har liksom bara kommit med halvdåliga bidrag år efter år nu och hamnat långt ner på listan every time. Pinsamt har det varit. Och vi bara tar för givet att vi ska gå vidare varje gång och halka oss igenom hela grejen på ett bananskal. Men nu är det slut med det. Sverige fick den käftsmäll vi förtjänar. Låt detta bli ett wake-up call nu.

Jag sitter seriöst och ler. Det är så komiskt. Nu vet jag i allafall helt säkert att jag ska sitta bänkad till finalen.


27 maj

2010-05-27 | 21:33:49

Skolveckan är nu slut för mig, mihihi. Det har varit intensivt vill jag lova. Och inte kan jag säga att det ser ut att bli så mycket bättre nästa vecka. Nästa vecka är nämligen "inlämningsvecka" och då ska allt in. Det är ju bara två skolveckor kvar nu innan sommarlovet. Helt galet. Så ja, nästa vecka blir också väldig oaktiv från min sida.

Men nu är det helg och nu ska jag fan njuta. För jag har varit skitduktig denna veckan. Haha. Nejmen, allvarligt. Jag har det. I morgon fyller Tilda år, på lördag är det kalas och på söndag är jag bortbjuden på middag. Så ja, inte en lugn stund där. Men det är ju kul när det händer grejer på helgerna. Annars känns de inte som man haft helg sen när man kommer tillbaka till skolan på måndagen tycker jag.


Ute vid Aröd. Bild från 23 maj.


25 maj

2010-05-25 | 15:56:54

Det haglar.

Fast det var egentligen inte det jag kom hit för att säga (skriva). Men det började precis nu när jag öppnade ett nytt inlägg så det kändes som.. ödet. Det har regnat hela dagen liksom men ofta det börjar hagla nu också.

I allafall. Jag har varit extremt oaktiv typ överallt nu de senaste dagarna och har knappt haft någon tid till datorn alls. Detta är på grund av att jag har haft (och fortfarande har.. nej, ännu är det inte över) hur mycket skolarbete som helst att göra. Varje år att allt kommer på slutet. Allt ska tryckas i hop på de sista ynka dagarna. 

Vi hinner med ett prov till, en inlämningsuppgift till, en redovisning till. Jobba jobba, stressa stressa. Ännu är det inte sommarlov så få inte för er något nu. Ungefär.

Jag är extremt trött på allt detta och nu har jag faktiskt hamnat i detdär stadiet då jag räknar ner dagarna tills vi slutar. Det är såå nära nu. Måste bara hålla ut liite till. Tortyren är snart över. Snart.


Yes please

2010-05-19 | 23:44:06


Fina eller vadå? Var och en för sig eller båda två tillsammans. Jag älskar det i allafall. Vill ha, nu. Båda från Gina såklart. Vart annars?


Blommor

2010-05-19 | 09:18:46





Bilder från i går, ute vid havet.


Fulaste jag sett

2010-05-18 | 18:37:34



Who
would buy these? Seriöst. Inte jag i allafall. Jeez. Fulare byxor får man leta efter. Länge. Inte blir det bättre av att de kostar 600 spänn heller. Nej, herregud. Någon måtta får det vara.


Weeho

2010-05-18 | 14:13:14

I bland går det bra alltså. Egentligen skulle jag snart dra tillbaka till skolan nu för en samhällslektion. Men eftersom jag skrivit klart mitt arbete så behöver inte jag gå dit. I stället sticker jag ut till havet nu och njuter i solen i några timmar. Äntligen har det fina vädret nått västkusten också! Underbart.


Helgen är slut

2010-05-17 | 01:03:27

Långhelgen som varat ända sedan i onsdags eftermiddag har nu tyvärr kommit till ett slut. Nu måste jag snart lägga mig eftersom det är back to school i morgon. Känner mig inte alls direkt motiverad kan jag säga.

Har inte heller varit så duktig som jag hade tänkt vara denna helgen och jobbat med skolarbete. God knows hur mycket jag borde ha gjort denna helgen som jag bara struntade i och i stället gjorde vad jag ville göra. Men det är väl det helgerna ska vara till för. Egentligen. Sedan att det inte funkar i dagens samhälle är en annan sak. Nu är det tydligen meningen att man ska använda helgen som ett extra tillfälle att göra skolarbete.

Som att man inte får nog av det på veckorna..holy shit. Aja, det är som det är. Får hålla ut! Snart sommarlov nu.


Iron Man 2

2010-05-14 | 22:27:59



Var nyss på bio och såg Iron Man 2. Har längtat efter att få se den länge nu. Speciellt eftersom ettan är så himla bra och jag har sett den flera gånger. Tvåan var skitbra den också. En sak jag gillar med dessa filmerna är hela attityden och humorn. Så ja, jag rekommenderar denna om du gillade ettan. Jag kommer att se den igen. Many times. Hehe. Det enda som var lite synd var att den kändes så kort. Den är lite över 2 timmar men det kändes mindre. Jag antar att tiden går fort när man har roligt helt enkelt. Japp, så är det nog.


Långheelg

2010-05-13 | 14:18:00

Redan i går efter jag slutade skolan för dagen började min helg. Ingen skola i dag och ingen skola i morgon. Det blir alltså en fyradagars-helg. Dubbelt så lång som normalt. Underbart. Nu får vi hoppas att det blir någonlunda fint väder så man kan göra saker också. Hade inte haft något emot att få sola lite eller något. Är waay för blek nu alltså. Har regnat alldeles för mycket de senaste dagarna. Usch. Ge mig värme, ge mig sol!


Bra dag

2010-05-12 | 20:55:11

I dag har det varit en såndär bra dag för mig. Jag kan inte riktigt förklara varför, men det bara känns bra. Åh, vad jag älskar sånnahär lycko-dagar! Och det bästa är ju att it's about to get even better. Jag och Tilda ska nämligen kolla på Air America för åttioelfe gången lite senare i kväll också. Mohaha! Can't wait ;)


Hockey och grillat

2010-05-10 | 00:36:46

Var hos Daniel och Linda och kollade på hockey och åt middag (grillat) tidigare i kväll. Satt ute på verandan och åt först (det var rätt kallt men ändå skönt att kunna äta ute). Det var jättegott. Tycker allt smakar så mycket bättre utomhus alltså. Sen efter det blev det till att se Sverige vs Norge. Sverige vann med 4-2, mycket thanks to Weinhandl. Hehe. Han har ett kul (=coolt) efternamn så jag ville bara skriva det. Huhu. Random.



9 maj

2010-05-09 | 12:20:10

I natt drömde jag att jag hade ett par vita converse. Dom stod där bredvid mina andra skor på rad och såg så verkliga ut. Så verkliga, att när jag vaknade, var jag så övertygad om att jag faktiskt har ett par vita converse att jag gick och kollade. Då insåg jag ju att det tyvärr inte var sant. Och det var ju lite synd. Annars hade ju jag kunnat ha på mig dom i dag..



Men men, det är sånt som händer. Haha. Nu ska jag dra i väg i några timmar ut i det härliga vädret. Sista helgdagen nu och sedan börjar allvaret igen i morgon. Matteprov på onsdag bland annat, usch usch.


Hår

2010-05-08 | 13:27:48

Om det finns någon människa som tar alldeles för lång tid på sig för att bestämma sig för saker så är det jag. När jag står i affären och ska välja tex mascara (för att den jag brukar köpa är slutsåld och jag inte orkar gå till en annan affär), vilken färg jag ska köpa på ett visst klädesplagg (hmm blå eller röd? - brukar sluta med att jag köper båda två eller ingen alls) eller vilka smaker jag ska ha på mina tre kulor i rån vid glasskiosken.

Precis lika krånglig som jag är när det gäller dessa saker, är jag när det kommer till mitt hår. Jag vet inte hur länge det är jag har funderat nu (ett halvår?) på att boka tid hos frisören och klippa mig, och kanske färga. Men jag har inte lyckats. Jag tänker på det varje dag. Okej, kanske inte varje dag men nästan. Varför är jag så himla trög för? Haha. Allvarligt, det är jobbigt.



Jag har viljat ha allt och jag har viljat ha ingenting. Jag har viljat ha långt rött hår med mittbena, jag har viljat ha blont hår med kraftig sidbena/snedlugg, jag har viljat ha mörkbrunt hår med markerad lugg och jag har viljat ha kolsvart hår. I bland känner jag att jag inte vill ändra mig alls. Ser ni? Jag vet inte ens vilket spår jag är på ännu. Och innan jag vet det ser jag faktiskt inte någon utväg.

Jag kan ju inte bara bestämma mig för något. För då kanske jag nästa vecka ångrar mig eftersom jag ville ha precis raka motsatsen till det jag har gjort. Så sitter jag där med mitt kolsvarta hår när jag egentligen ville vara ljusblond med slingor. Gah på det. Nej, jag får fundera vidare. Vi får inte ge upp hoppet riktigt ännu. Hehe.


7 maj

2010-05-07 | 13:25:19

Sitter här och försöker skriva på mitt specialarbete i Samhällskunskap B, men jag känner mig väldigt omotiverad. Ute är det soligt och fint och det enda som poppar upp i mitt huvud hela tiden är hur gärna jag vill åka ut till havet. Eller någon annanstans. Jag vill ut helt enkelt. När det är sol ska man inte sitta inne.


Bild från i måndags, då jag senast var ute vid Aröd och solade.


Jeansjacka

2010-05-06 | 18:15:01


Hur kommer det sig att jag inte har en jeansjacka? Den funderingen uppstod hos mig för en stund sedan då jag insåg att jag i stort sett aldrig i hela mitt liv har ägt en. Dom är ju jättefina! Vad är det för fel på mig? Jag vill ha en nu bara för det. Och jag vill ha en ljus. Som de på bilderna, eller något mellanting. Inte mörkare.


3 maj

2010-05-03 | 20:50:02

Åkte ut till havet och spenderade ca 2 timmar där på gräsmattan, proppmätta efter att ha stannat till vid Burger King och käkat precis innan. Är fortfarande mätt nu känner jag, hehe. Det blåste rätt mycket där ute men vi hittade ett vindstilla ställe vid en buske (brukar nästan alltid ligga där just därför). Det var varmt och ashärligt hela tiden. Men fram emot slutet gick solen i moln och det blev lite kallare och då fick det räcka.


Går alltid i genom ett litet område med sommarstugor på vägen ner till stranden. Mysigt där tycker jag.


Nytt smink

2010-05-03 | 15:44:07


I bland tar sminket slut och då behöver man köpa nytt. För mig räcker det jag köper i ungefär två månader, sedan måste jag handla igen. Dagens köp blev en mascara, en concealer och en foundation.

Real Time Analytics