Halloween

2010-10-31 | 20:16:21


Glad Halloween alla! Inte för att jag direkt tror någon firar det men i allafall. Känns som att det blir mindre och mindre populärt för varje år som går. Är väl mest roligt för barnen egentligen. Klä ut sig och gå runt och ringa på dörrar och fråga bus eller godis typ. Jao jao.

I dag blev det middag hos mormor och morfar med familjen. Även bror och hans familj var där. Först åt vi pastagratäng och sen till efterrätt blev det kladdkaka och grädde. Smaskigt! Sen in på Maxi en snabbis och köpa middag tills i morgon. Och nu snart blir det film.


Skräcklördag

2010-10-31 | 02:16:59

Och med den rubriken menar jag inte att det blev en dålig lördag som man kanske kan tro. Tvärtom! Blev en dag fylld med skräckfilm och god mat. Åt revbensspjäll, kycklingfilé, sallad och baguette till middag. Såg även filmerna "A Nightmare on Elm Street" och "Seed". Båda två var rätt bra. Känns passande att se på mycket skräckfilmer nu med tanke på att det är Halloweenhelg. Halloween i morgon!



A Nightmare on Elm Street är en remake av filmen från 1984 med samma namn. Den handlar om ett gäng ungdomar som blir förföljda och mördade i sina drömmar av en man vid namn Freddy Krueger (han är död). Och när de dör i drömmen dör de även i verkligheten. Vill inte berätta för mycket men kan säga att de alla har en slags connection till honom och att han vill hämnas på dem.

Seed handlar om en massmördare vid namn Max Seed som har mördat 666 människor under en sexårsperiod. Han döms till döden genom avrättning i elektriska stolen. Men stolen är rätt utsliten och han lyckas överleva två "omgångar" med ström á 45 sekunder. Och enligt lag ska man släppas fri om man överlever tre gånger. Dock vill inte fängelsedirektören ta denna risk med Seed, så han dödförklaras och begravs sedan levande. Men han lyckas såklart komma upp ur graven igen och återgår sedan till att fortsätta mörda.


30 Oktober

2010-10-30 | 15:03:01

Jaa, vad ska man säga? Gick precis upp nu för några minuter sedan. Haha. Dricker te för livet och spammar musik och försöker vakna till. Tror ni jag fick en chock när jag kollade på klockan nyss eller? Fast jag brukar ju egentligen gå upp vid ett, två i vanliga fall också. Men jag blev ändå helt "Vaa?". I dag kommer jag nog inte att göra så mycket känner jag på mig. Redan halvmörkt ute ju. Tråkigt.


Hejdå Tilda

2010-10-29 | 11:57:19

Gick upp tjugo över tio i dag och sminkade mig och åt frukost. Sen bar det av till Centralstationen för att vinka av Tilda. Kom dit ungefär tjugo över elva. Hade tänkt att stanna tills tåget åkte (11.32) men hennes fönsterplats hade typ tonade rutor så det orkade jag inte. Hehe. Gick sen och handlade lite bröd och fredagsmys tills i kväll. Och nu är jag hemma igen. Hmm. What to do now?


Fint väder i dag som vanligt..


Kyckling och Curry

2010-10-28 | 19:38:51

Favoritkinan har nu äntligen öppnat igen efter att ha varit stängd för reparation och ombyggnad i vad som har känts som en evighet. Detta firade jag, Tilda och Zarah med att gå dit och äta. Dom hade gjort om designen på insidan helt och hållet och jag tycker faktiskt att det blev väldigt fräscht. Men annorlunda. Var lite mysigare förr med mörkare färger (rött, svart, guld och brunt trä). Nu var det väldigt "ljust". Men man vänjer väl sig. Vi beställde in friterad kyckling och currysås. Var jättegott och nu är jag verkligen supermätt.



McFly Webchat

2010-10-27 | 22:01:48

Såg på killarnas twitter att de skulle ha en liveshow i dag, så jag var ju självklart tvungen att kolla. Det började ungefär tjugo över sju och höll på i ca 30-40 minuter. De pratade bland annat om releasen av deras nya skiva (snart). Tom kelade även med sin katt, Danny visade sin nya tatuering, de mobbade Dougie och så kollade de i en julkatalog efter julklappar till varandra. Haha, så himla roliga är dom. Skulle lätt kunna sitta och kolla på dem i flera timmar. Dom behöver inte ens göra något egenligen. Det räcker att de bara är där.

Printade självklart lite under tiden. Dålig kvalitet pga det. Stillbilder från liveshower är inte det lättaste alltså. Hehe. Men man ser ju.


Från vänster: Danny, Tom, Dougie och Harry.


Såå söta <3


Alla gav sig på Dougie, haha.

Och så Dannys nya tatuering. Fiiin :)


Ny kategori: Eye candy

2010-10-27 | 17:07:28

Startar härmed en ny kategori här på min blogg; Eye candy. Här kommer jag att lägga in bilder på personer som jag tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet and love. Haha. För vad kan möjligtvis göra en blogg bättre än lite ögongodis? Nej, precis. Så nu kör vi! ;)


Ringar 49,50

2010-10-27 | 14:00:15

Favorit i repris?

I juli i år bloggade jag om de stora, snygga ringarna från H&M som kostade 49,50 kr [länk]. Nu har jag hittat Lindex motsvarigheter. De påminner om de från H&M väldigt mycket, både i utseende och i ja, priset. Även dessa finns i färgerna vit och turkos/blå. Så om du missade dem när de såldes på H&M så passa på att köpa deras tvillingar nu på Lindex. Rätt bra med sånt här ändå tycker jag. Super!

Namnsdag

2010-10-26 | 13:54:08

Fick nyss reda på att jag visst har namnsdag i dag (Amanda). Hade ingen koll på det själv faktiskt så det var ju lite trevligt. Haha. Vet ju att jag har det någon gång i oktober men tänkte inte på det alls. Fick en Marabou Sensation Yoghurt & Raspberry förut bara för det. Fniss. Minns förr när jag var mindre och man verkligen firade namnsdagarna med presenter och allt sånt. Gör inte det nu längre. Men var ju trevligt med en liten chokladbit i allafall. Hehe. Det säger man ju inte nej till precis. :)


Min frukost. Tss.


I dag skriver jag om i går

2010-10-24 | 14:59:45

I'm bored. Sitter här och kollar på lite bloggar och lyssnar på musik. I dag blir nog en rätt lugn dag tror jag. Men det är väl okej. I går blev det en sväng ner på stan och kolla i affärer + äta lunch. Efter det drog vi hem till bror och fikade och kollade på hockey (och bebisen). Sen på kvällen åt vi middag; lövbiff och ungsrostade grönsaker. Så gott! Haha, låter ju som att jag inte gör något annat än äter men det gick några timmar mellan dessa tillfällen alltså.

Såg även på film såklart. Prince of Persia. Ville först inte se den eftersom jag tyckte den verkade rätt töntig. Men den var helt ok. Ganska rolig till och med. Sen blev det några timmars random youtubande (mest McFly musikvideos dårå = inte så random, haha) och sen ett avsnitt Stargate Atlantis. Jag bara älskar den serien alltså. Ska komma en film också typ nästa år. Ser fram emot! Hihi.


Fan vad svårt

2010-10-22 | 13:55:57

Alltså jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu. Ända sedan jag tog studenten har jag varit helt.. tom. Och jag måste ju gå vidare snart liksom känner jag. Men vad ska jag göra då? Jag har några olika förslag som jag överväger. Men vilket borde jag välja?




1. Skriva in mig på Arbetsförmedlingen och gå och stämpla + söka jobb "regelbundet". Kommer ju knappast få ett jobb på detta sättet eftersom det inte finns några. Men då får jag ju i allafall pengar. Frågan är bara om jag verkligen vill börja jobba ännu. Vill ju inte stå i en butik hela resten av mitt liv tror jag. Vill liksom ha ett "bättre jobb" i slutändan. En karriär. Detta leder mig då till nästa förslag.



2. Börja på högskola/universitet. Så går jag en 3, 4, 5 årig utbildning och får en examen i något. Känns som att man kommer längre med en akademisk utbildning bakom sig än bara gymnasieutbildning (nähe?). Saken är bara den att det jag kan söka till är inte något av det jag vill bli. För jag vet inte ens vad jag vill bli. Visst, jag kan bli psykolog, socionom eller jurist. Men vill jag det? Näe. Och för att kunna söka till "något annat" än dessa krävs det bla högre matte. Så borde jag kanske bara välja något av det som endast kräver B?
3. Läsa in Matte C på Komvux i en termin så att jag sedan, efter sommaren, kan söka till universitetet och då ha större valmöjligheter och kanske hitta en utbildning som jag faktiskt både vill och kan gå på? Men i såfall, vilken skola ska jag söka till? Vill jag bo kvar här i Göteborgsområdet eller vill jag flytta hemifrån and away? Är ju ändå 20 år nu. Kanske dags snart? Men vart ska jag i såfall?



4. Om det visar sig att det krävs för mycket arbete för att kunna komma in på universitetet så faller jag säkert tillbaka på att börja jobba igen. Men inte i Sverige, för här finns det som sagt inga jobb. Men i Norge kanske. Det är ju nästan som att bo i Sverige. Så nära man kan komma utan att egentligen göra det. Och så är pengarna där värda mer = bättre lön? Det är väl ganska smart? Hmm.


5. Så har jag också alltid viljat studera utomlands. I USA helst. Eller kanske England. Detta går att göra på två sätt. Antingen gör man det via sin skola (universitet). Detta kräver dock att jag är inskriven på en skola. Vilket för mig tillbaka till problemen i punkt 2 och 3. Eller så kan jag söka till en skola utomlands på egen hand. Skillnaden är bara att då får jag betala allt själv. Och det kan bli ganska dyrt. Åker jag via ett universitet så betalar skolan för mitt år som utbytesstudent. Så det altetnativet är nog bäst i såfall.



6. Eller sist men inte minst så finns ju alla dessa KY-utbildningar. Kvalificerade Yrkesutbildningar that is. Det innebär att man gör en kortare "skräddarsydd" utbildning på tex 1 år som leder direkt till ett specifikt arbete i stort sett. Utbildningen görs delvis ute på en praktikplats. Detta var jag inne och tittade på för ett tag sedan faktiskt. Men jag hittade inte direkt något som jag tyckte verkade sådär jättekul. Antingen det eller så krävdes det flera års yrkeserfarenhet. Och det har ju inte jag. Så där tog det stopp.

Som ni ser så är det ganska svårt att bestämma sig. Det finns så himla många olika alternativ egentligen. Men samtidigt verkar alla vara så svåra att uppnå. Jag har på sätt och vis därför både för många valmöjligheter och för få. Varför ska det vara så svårt? Jag dör.


Remember Me

2010-10-21 | 16:42:12



Tilda tvingade mig att se denna filmen förut (okej, jag ville kanske se den pyttelite dårå). Har nämligen haft lite svårt för Pattinson efter Twilight-filmerna. Kan inte riktigt ta honom seriöst eller vad man säger. Jag vet, man ska inte döma en skådespelare efter att bara ha sett en film (host 3) med honom/henne. Men i allafall. Jag är sån. Men hur som helst så blev jag positivt överraskad när det visade sig att filmen faktiskt var riktigt bra. Var väldigt realistiskt gjord och sådär. Och slutet var faktiskt rätt oväntat (som alla säger). Se, se!


Vadå näääe?

2010-10-20 | 23:14:57



Hittade detta klippet för några dagar sedan när jag flummade runt på Youtube. Har sett på det hur många gånger som helst sedan dess. Kan inte sluta skratta åt när han säger "Joo" och sen "Vadå näeee?" Så himla skön! Ottrovad Larskucken säger jag bara. Haha.


Ridbyxeinspirerade tights

2010-10-20 | 13:52:17


Inget nytt precis, jag vet. Men jag är rätt långsam med att börja uppskatta "nya klädesplagg" och börjar gilla dem först när alla andra redan har börjat tröttna. Men ja, bättre sent än aldrig, ellerhur? Tycker i allafall dessa skulle passa väldigt bra i höst/vinter. Har redan provat dem och de är i lite "tjockare" material. Så det passar ju. De kommer från Lindex och kostar 249 kr. Finns i grått och svart.


Våfflor

2010-10-19 | 19:32:49



Åt våfflor alldeles nyss. Det stod mellan våfflor och ugnspannkaka i kväll och så vann våfflorna då. Inte mig emot. Hade inte spelat någon roll vilken av dem det hade blivit eftersom jag älskar båda. Nu är jag asmätt i af. Tog för mycket grädde som vanligt. Underbart.


Aldrig nöjd

2010-10-19 | 19:16:01

Har tappat räkningen nu på hur många gånger jag gjort min blogg bredare när jag bytt design. I stort sett varje gång jag ändrat har det till största delen gått ut på att bredda bloggen, då jag råkar tycka att breda bloggar är snyggare. Man kan ha större bilder osv.

Men av någon andledning så tycks jag aldrig bli nöjd med bloggens bredd. Jag tycker fortfarande, trots alla dessa upprepade försök att göra den bredare och snyggare, att den är för "smal". Helst skulle jag nog vilja ha en fett bred blogg som typ täcker hela skärmen eller något. Då skulle jag bli nöjd tror jag. För det skulle jag tycka var riktigt snyggt. Eller inte. Nejmen, lite bredare i allafall skulle vara fint.


Det blir Säfsen i Vinter

2010-10-18 | 20:20:08

Vädret i dag har inte varit någon höjdare alltså. Regn, regn och åter regn är allt jag har sett när jag tittat ut genom fönstret. Hoppas inte hela hösten blir sånhär (som vanligt) för då vet jag inte vad jag tar mig till. Orkar inte med flera månaders konstant regn.

Men nu var det ju faktiskt inte därför jag skulle blogga. Detta inlägget skriver jag för att berätta att i går kväll bokade vi stuga en vecka uppe i Säfsen över Jul. Wihoo! Precis som förra året då med andra ord. Kommer bli superroligt! Längtar redan. Haha. Det var så himla mysigt förra gången med all snö, julbordet och badtunnorna. Förra vintern var grym faktiskt. Bästa på länge. Både aktivitetsmässigt och vädermässigt. Vissa dagar var det ju närmare 30 minusgrader ute och snön låg kvar aslänge. I flera månader. Så lovely.

Jag hoppas verkligen att vi får snö i år igen. Där jag bor brukar det ju aldrig vara snö längre än några dagar. Om ens det. Så jag idealiserar liksom förra vinterns väder. På vintern ska det vara snö. Punkt slut. Här är två bilder från förra årets Säfsenresa :)




Återfall -igen

2010-10-17 | 16:42:41

There's something about October..

Om det är något jag är bra på, så är det att få återfall. I går kväll såg jag och Tilda filmen Just my Luck för åttioelfte gången. För några år sedan var jag nämligen ett jättestort fan av bandet McFly, och ja, de är med i den filmen. Back then (runt 2007-2008) kunde vi kolla på den filmen typ varje dag flera dagar i sträck. Jag vet inte hur många gånger jag har börjat gilla detta bandet igen. Men det är många. Första gången jag upptäckte dem var 2005. Och då var det love at first sight. Haha.

Jag bloggade om mitt senaste återfall för nästan exakt ett år sedan (länk), dvs förra oktober och nu har det alltså hänt igen. Jag visste nästan redan innan vi såg filmen att jag förmodligen skulle falla tillbaka. And I was right. Men det gör ju egentligen inget. McFly är bra!


Snilleblixt

2010-10-14 | 23:48:03

Kokade te till mig själv nyss och satt lugnt och stilla i mitt rum och planerade kvällens tv-tittande. Av ren vana frågade jag inte ens Tilda om hon skulle ha te, eftersom hon alltid säger nej. Ungefär 30 sekunder efter jag kommit tillbaka efter att ha hämtat mitt te skriver Tilda på msn och frågar efter vart hennes te är. Vad jag hade glömt var att i morgon är det ju fredag = hon är ledig = hon brukar vilja ha te. Samtidigt som allt detta skedde kom jag då på att jag inte behöver se på tv själv i kväll, utan att vi kan se något tillsammans. Detta hände då:



Jag blev glad, liksom. Förstår ni. Väldigt glad.


Eh

2010-10-13 | 17:11:48

Alltså.. jag tror jag har tröttnat på min nya design redan. Och jag har inte ens haft den i en månad ännu. Okej, om två dagar är det exakt en månad. Men ändå. Är inte det lite dåligt av mig? Jag tycker ju att den är fin egentligen men så ser jag någon annans blogg och så vill jag ha en design som ser ut som den i stället. Ja, ni fattar. Det är ganska irriterande faktiskt. Jag vill ju vara nöjd, liksom. What to do? Hmm. Vi får se vad jag gör. Kanske byter jag i morgon, kanske väntar jag ytterligare en månad. Jag vet inte just nu.

Vad gör jag annars då? Jo, jag sitter här och bloggtrafikar lite (det var för övrigt på grund av detta som min "byta-design-lust" uppstod). Hur kan man inte bli inspirerad när man sitter och kollar in på blogg efter blogg efter blogg? Rätt farligt faktiskt. Jag kanske borde sluta. Haha.


Varannandagsbloggning

2010-10-13 | 14:54:13



Sjukt lång rubrik blev det där (och så är det bara ett ord dessutom.. jeez), men det är så det kan bli i bland. Jag kom bara att tänka på att jag är lite av en varannandagsbloggare. Det kan uppfattas som väldigt sällan. Men samtidigt.. tänk; det är ändå varannan dag liksom. Det är ganska ofta om man tänker efter. Fast kanske inte i bloggvärlden? Bloggvärlden är ju typ som en egen liten värld.

Jag vet själv hur stressad jag känner mig när jag vet att jag inte bloggat på vad som känns som en väldigt lång tid. Och så kollar jag datumet för senaste inlägg och så ser jag att "men hallå, det var ju i förrgår". Två dagar i ens vardagliga liv är inte en lång tid. Men på bloggen blir det plötsligt skitlänge. Haha. Varför måste det vara så? Det är lite jobbigt faktiskt. Men i allafall. Jag tänker fortsätta som jag gör och alltid har gjort. Varje dag, varannan dag, var tredje dag. Det som faller mig in helt enkelt. Det blir oftast bättre då.


I found Nemo

2010-10-11 | 00:12:20

Jag har hittat Nemo! Han finns på sidan 159 i Muffinsboken. Letandet är nu äntligen över gott folk. Nemo is safe now. Eller är han verkligen det förresten? Liggandes uppe på dendär smarriga muffinsen. Man undrar ju vad han tänker med i bland alltså. Jag tror han gillar att leva farligt. Det vore ju inte första gången liksom om man säger så. Nemo, get down from there.. right now! Eller ligg kvar. Ditt Val. Manet. Fisk.

10-10-10

2010-10-10 | 19:56:12

Var och hälsade på Daniel och Linda förut för att få titta på Lewis, som föddes för fem dagar sedan, för första gången. Han var verkligen pytteliten! Inte för att jag inte hade förväntat mig det då, men i allafall. Nyfödda bebisar är verkligen sjukt små! Haha. Så öppnade de våra paket med bebiskläder vi var och shoppade i går. Så nu har dom lite mer att välja på. Får hoppas de passar. Sedan blev det en sväng till Maxi för att köpa middagsmat. Blir Tacos till middag i dag. Mums! Och en film efter det såklart. Fin avslutning på helgen tycker jag.


Gran Torino

2010-10-10 | 01:35:30

Såg precis en väldigt bra film; Gran Torino. Den handlar om Walt (Clint Eastwood), en bitter krigsveteran från Koreakriget som precis förlorat sin fru. Ensam bor han kvar i deras hus med en hmongsk (asiatisk) familj som grannar. Trots sitt förflutna, sin attityd och sin till en början rasistiska inställning, lär han känna familjen och blir deras vän. Sonen i familjen, Thao, hade tidigare försökt stjäla Walts mest värdefulla egendom, en Gran Torino från 1972, för att få bli en del av hans kusins gäng. Hans familj tvingar honom att arbeta för Walt för att "betala tillbaka", och under denna period blir de väldigt bra vänner. Walt bestämmer sig för att omvända Thao, och göra honom till en hederlig man. Samtidigt lurar kusinens gäng hela tiden bakom hörnet och är i vägen och förstör. Vill inte avslöja för mycket. Men ja, dom skapar problem.

Det är svårt att förklara hela filmens innehåll. Och hur man än beskriver den så låter det bara tråkigt. Men jag lovar, den är väldigt bra. Jag gillar ovanliga filmer som sagt. Dom glöms ofta bort. Det är synd. Lägger in trailern här i fall att. Kanske intresserar någon. Vem vet.


Två jackor

2010-10-09 | 18:40:01


Det var dessa två jackor jag provade tidigare i dag när jag var på stan. (Snacka om skillnad, haha). En lång, mer höst/vinterjacka och en kort skinnjacka som är för "kall" för att ha nu. Kontrast kallas det. Båda är iaf från H&M. Den första kostar 599:- och den andra kostar 499:-


Bebiskläder

2010-10-09 | 16:49:37

Stack till Backaplan i några timmar tidigare i dag. Provade två jackor på H&M bland annat. En skinnjacka och en grön parkas. Skitsnygga båda två. Men jag köpte inget. Har gett mig själv köpstopp tills vidare. Det blev en Whopper på Burger King i allafall och nu är jag hemma igen.

En lite rolig nyhet som jag kan berätta är att jag numera är faster. Brorsan och hans tjej Linda har nämligen gått och blivit föräldrar nyligen. Den 5 oktober närmare bestämt. De fick en pojke som ska heta (heter) Lewis. Så himla fint namn tycker jag. Hehe. Så ja, det känns rätt stort. Helt otroligt. Och kul så klart. Ska åka och träffa dom i morgon är det tänkt. Ska bli roligt!

Vi har köpt lite bebiskläder nu i dag som dom ska få. Tror vi köpte två olika "set", en lite tjockare munkjacka och ett par "tofflor". Haha. Får hoppas att det passar. Annars får dom spara det tills han växt lite helt enkelt. Svårt med kläder till bebisar alltså. Men skoj. Längtar nästan tills jag själv får barn nu, så att jag ska kunna köpa kläder till honom/henne. Måste vara en av de roligare grejerna med att ha barn typ. Tss.


Jag får damp

2010-10-07 | 01:29:10

Varför låtsas Kanal 3 som att det fortfarande är sommar? Jag blir så irriterad varje gång dom säger "Visst är det härligt med sommar?" eller "Vi fortsätter med bla bla bla hela sommaren". Liksom va? Sommaren är slut. Det är över. Hösten har kommit nu. Har dom svårt att acceptera det eller? Är dom tröga, gör dom det för att provocera eller har det helt enkelt blivit något fel? Tex att det är inspelat för längesedan och att de nu råkar köra dom små inslagen i reklampauserna liite för länge. Eller har de glömt bort att byta till nya? Aja, irriterande hur som helst.

Som förut i dag till exempel. Jag satt och kollade på ett program så blev det paus och så säger han typ något om sommaren: "Mm, visst är det härligt med sommar?". Så tittar jag ut genom fönstret så öser regnet ner. Liksom det blir lite fel då. Och det värsta är ju att han låter så himla trevlig och sympatisk han som säger det. Så blir man så förbannad på honom för att han har fel och inte fattar att han har fel. GAAH.




Varför gör ni såhär mot mig, Tv3? Jag tror dom gillar att retas eller något. Känns faktiskt som det i bland.
Någon annan som känner som jag? Haha. (Erkänn ni inte ens har tänkt på det? Bara jag som lägger märke till sånt säkert..)


Säsongsstart

2010-10-05 | 18:51:32


Desperate Housewives är äntligen tillbaka igen med en helt ny säsong. Premiäravsnittet av säsong 7 går i kväll klockan 21.00 på Kanal 5. Tydligen kommer det att flytta in en ny housewife på gatan. Spännande. Ska bli roligt att se hur detta utvecklar sig. Missa inte!


Kanelbullens dag

2010-10-04 | 13:18:50


I dag är det Kanelbullens dag. Nu jädrar ska här ätas kanelbullar! Jag håller stenhårt på denhär traditionen alltså. Haha. Älskar bullar.


2 oktober

2010-10-02 | 20:33:25


Är heeelt slut nu efter att ha varit hemifrån i flera timmar (i stort sett hela dagen). Har sprungit runt typ överallt och mina ben känns som spaghetti. Haha. Men det är gött. Nu ska jag bara slappa hela resten av kvällen och ta det lugnt. Se på film bland annat. I går blev det skräckfilm och det tror och hoppas jag det blir i kväll också. Jag älskar skräck you see. Det + cola, chips och marabou = perfekt!


Bye bye 50 öringen

2010-10-01 | 13:00:02

Från och med i dag slutar femtioöringen att fungera som giltigt betalmedel ute i butikerna. Man kommer dock kunna fortsätta växla in dem på banken i en period till. Men själv väljer jag att spara några som minne. Kan vara kul att ha i framtiden eller något. Visa för barnen typ. Haha.


Real Time Analytics