Tomhet

2011-02-27 | 19:39:24

Den känslan känner jag just nu; tomhet. "Varför?" undrar ni då och det ska jag förklara för er. Glashuset finns inte mer. It's gone. För alltid! Haha, okej nu ska vi inte bli för dramatiska här men ärligt talat så kommer jag att sakna det så sjukt mycket. I en veckas tid har det liksom varit som en slags tillflyktstsort dit jag har gått om jag inte haft något annat för mig. Och nu kan jag inte göra det längre.
I dag var alltså sista dagen det var öppet. Och det fick jag ju inte missa. Satt och såg ända fram till de lämnade rummet och lamporna släcktes (kl 19.00). Satt som på nålar de sista minutrarna medans jag såg dem ta på sig sina jackor och sedan sjunga och dansa till "Final Countdown". Det var hemskt! Nu är det bara att vänta och se vilka två som kommer vidare in i BB-huset vid livesändningen kl 21.00!Minutrarna precis innan det var dags att gå ut.

Nu håller vi tummarna för att det blir Gurkan och Roza som går vidare!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Känns sorgligt nu alltså. Men det MÅSTE ju bli Gurkan och Roza som går vidare, tycker man.

2011-02-27 @ 20:46:26
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: IssaTrönnblom

Hejsan!

Just nu har jag utlottning av bloggsvar på min blogg. Om du vill ha chansen att vinna det så är det bara att klicka inte på den här länken: http://tronnblom.blogg.se/2011/february/tavling-om-bloggsvar-1.html ;)

Om du inte gillar sånna här kommentarer så är det bara att ta bort den och låtsas om att du inte har sett den. Ha en bra dag :) <3

2011-02-27 @ 23:34:31
URL: http://tronnblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics