Bok + räknare

2011-01-31 | 21:12:57


Fick hem min grafritande räknare som jag beställde här om dagen i dag. Måste nog läsa intruktionsboken för det är massa saker jag inte fattar. Har såklart räknat med en tidigare men inte med just denna. Men skönt att den kommit nu i af. Hade blivit lite knepigt annars.


Dör lite på Lindex

2011-01-31 | 17:34:16



Finns ju så mycket fint där ju att man blir galen! Speciellt tunikor, blusar och skjortor. Ohh. Jag gillar. Hade det funnits en gilla-knapp där så skulle jag tryckt på den definitivt. Så ja, jag var en sväng på stan (when am I not?) tidigare i dag och provade lite kläder. Bokade även tid hos frissan så ska dit i morgon vid halv tre. Ihh. Spännande! Äntligen tog jag tummen ur och fick det gjort. Det var på tiden det.


The Social Network

2011-01-30 | 04:00:50


Kvällens film. Den var jättebra! Behöver inte säga mer än så tror jag. Väldigt rolig också. På sätt och vis. Fast samtidigt inte. Haha. Hmm. Nejmen jo, den var bra. Intressant historia. Men jag orkar fortfarande inte skaffa Facebook. Or do I? Kan jag inte sluta vara så anti FB?


Topp med volanger

2011-01-30 | 01:30:06



När jag gick in på på H&M i förrgår så var något av det första jag såg när jag kom in i butiken, dessa topparna. Och så tänkte jag direkt "nämen, gud vilka fina toppar". En sekund senare kom jag på att jag redan köpt dem i två färger. Haha. What are the odds liksom? Och ofta det tog så lång tid innan jag förstod att det var samma toppar jag redan kollat på och till och med köpt tidigare. Så kan det gå, japp.


De kostar 99 kr st och kommer från H&M, då. Jag har dem i färgerna ovan; mörkblå och puderbeige. Fiina!


Stark sås

2011-01-29 | 20:23:34

Satt vid matbordet för en stund sedan och käkade kinamat (kycklingspett och ris med jordnötssås). Som vanligt hade jag dränkt både kycklingen och riset med den starkstarka såsen som man får med. Så ville en av katterna (Celine) smaka på lite av kycklingen. (Och det fick hon så klart. Får hon alltid). Men så hade jag ju redan hällt på den starka såsen. Så skulle jag berätta detta för Tilda..

Jag: Men åhh.. nu vill ju Celine ha kyckling och jag har redan hällt på såsen. Vad ska jag göra nu då?
Tilda: Du kan ju suga av den eller något?
Jag: ...
Tilda: ...
Jag: Aaa.


Semlor

2011-01-29 | 16:57:56


Var nyss och fikade hemma hos brorsan och Linda, och gav Lewis lite presenter. Han fick två leksaker och två klädesplagg. Leksakerna var ett slags "piano" som man slår på så plingar det, och en typ bitleksak. Kläderna var en tjockare stickad vit tröja med mörkblå ränder på, och en basebolljacka. Han verkade gilla pianosaken rätt mycket faktiskt. Började slå på det direkt typ. Haha. Och bra var han! ;)


28 Januari

2011-01-28 | 19:21:55

Gick upp vid elva i dag och var sedan nere på skolan vid typ tjugo i ett. Lektionen gick fort och vi hade genomgång av första kapitlet (typ polynomer och sånt). Trodde inte jag skulle fatta någonting men förvånansvärt nog så förstod jag faktiskt typ allt hon sa. Woho!

Efter lektionen åkte jag hem igen och var hemma en stund innan det var dags att dra ner på stan. Var bland annat inne på H&M men kollade inte på så mycket till mig själv. Var nämligen mest där för att kolla efter kläder till lilla Lewis. Slutade med att vi köpte två saker (och jag köpte en ny maskara till mig). I morgon ska vi till Daniel och Linda vid halv tre och fika. Semlor! Så ska Lewis få sina presenter.

På hemvägen stannade vi till på IKEA lite snabbt och åt middag (köttbullar, mums!). Sen fick Tilda flipp och började dansa inne på toaletterna för det spelades en väldigt passande låt. Hon kan vara lite läskig i bland alltså..


27 Januari

2011-01-27 | 17:14:48

Började skolan i dag. Så nu är min första, riktiga "lektion" i Matte C avklarad. Dock började jag inte förrän klockan halv fyra (lite småsegt jao, men rätt skönt ändå med låång sovmorgon) så jag hann med en del innan jag gick. Såg bland annat på två avsnitt av The Vampire Diaries till frukosten. Sedan gjorde jag mig i ordning, sminkade mig, klädde på mig. Ja ni vet, det vanliga. Sen åkte jag till skolan. Vi fick mest info om kursen och lite papper (tog ca en timme). Sen på hemvägen stannade jag och köpte en ny foundation.

Nu tänkte jag ta det lite lugnt och se på ett avsnitt till av TVP (yes, jag är lite besatt) och äta kanelbulle. Sen blir det middag om en stund och efter det ska jag åka och handla. Får se vad som händer efter det. Måste läsa på lite på första kapitlet av matteboken tills i morgon så jag är förberedd. Hoppas jag får min grafräknare också snart för jag behöver den nog rätt snart. Beställde i går. Woops. Lite sent.


Gör den större

2011-01-26 | 16:09:18

Vi (jag och Tilda) satt och grejade med hennes blodgivarkampanj-film i redigeringsprogrammet och så skulle vi prova hur det såg ut om man delade upp texten på två rader i stället för en, eftersom en del av meningarna var för långa för att få plats med på bara en rad.

Tilda: *Flyttar ner en del av meningen så att texten blir på två rader. Blir inte nöjd eftersom det inte ser bra ut.*
Tilda: Men snow pen..!
Jag: Men prova att göra den större då (syftade så klart på texten).
Tilda: Vilken då? Snow pen?


The Vampire Diaries

2011-01-25 | 21:25:02


Varför har jag inte börjat kolla på denna serien förrän nu? Den är ju jättebra! Har fastnat på den rätt rejält nu faktiskt, haha. Har sett de första sju avsnitten och jag tänker definitivt fortsätta kolla. På IMDB står handligen förklarad: "About a high school girl torn between two vampire brothers". Och ja, det stämmer väl bra. Det är vad den handlar om pretty much. Rekommenderar den till de som inte sett den.


Måndag

2011-01-24 | 14:50:50

Ny vecka nu, japp. Dessvärre är det inte en N.Y vecka. Det hade varit lite roligare. Men i allafall. Man kan inte få allt här i livet. Haha.

Men innan jag ens börjar leva i denna veckan tänkte jag blicka tillbaka lite på vad som har hänt de senaste dagarna. Jag har varit ute och filmat för en kampanj och blodat ner händerna (med röd karamellfärg som fan inte går bort hur mycket man än skrubbar). Jag har frusit i hjäl ute i vinterkylan iklädd endast ett par jeansleggings och en tröja. Jag har agerat offer, ätit god mat och sett på film. Awesome ;)

Har dessutom börjat kolla på två "nya" (nya för mig) serier; Supernatural och Vampire Diaries. Var starkt emot dem när de först började sändas på tv. Som vanligt. Jag gör alltid så. Säger att jag aldrig ska se en viss sak och sen gör jag det ändå. Fast i efterhand då.


Avatar

2011-01-23 | 01:00:43


Har precis sett the extended version av Avatar i Blu-ray nu. Är väl fjärde eller femte gången jag ser filmen så det är inget nytt men detta var första gången jag såg den förlängda versionen (den är typ en kvart längre än orginalversionen). Alltid kul med lite nya scener och sådär tycker jag. Och så har jag märkt att jag börjat bli väldigt kräsen kvalitetsmässigt också. Varför kan inte allt finnas i HD?


22 Januari

2011-01-22 | 20:31:02

Vad har hänt i dag då? Jo, vi har varit ute och filmat klart de sista "scenerna" till kampanjen. Jag har lärt mig att karamellfärg är väldigt svårt att tvätta bort från händerna (även med tvål). Tilda har klippt i hop i stort sett hela filmen och lagt till musik och effekter. Så den är väl ganska klar nu snart skulle jag gissa. Tror den kommer bli bra. Helt värdelös är den i allafall inte. Haha. Nu blir det snart pizza. Ciao.


Tacos

2011-01-21 | 20:56:21


Dagens middag. Dock gammal bild för jag orkade inte ta en ny nu. Men det ser ju typ likadant ut varje gång ändå så. Gott!


Långa naglar önskas

2011-01-21 | 19:21:54

Var ett tag sedan jag hade långa naglar nu. Antingen biter jag på dem (fy på sig) eller så bryts de av så fort de börjar bli ens lite långa. Jag har blivit skitdålig på att spara ut mina naglar nu för tiden helt enkelt. Vet inte vad som har hänt. För inte så jättelängesedan hade jag långa naglar jämt och ständigt utan problem. Jag vill ha tillbaka mina långa naglar igen. I miss them! Snälla väx ut igen snart, oki?



Jag fick va offer

2011-01-21 | 18:18:14


Blev smygfotad när jag försökte ta kort på de frusna bladen.

Gick ut en sväng med Tilda förut och filmade lite för en skoluppgift hon har i expo. Dom ska typ göra en slags "blodgivar-kampanj-grej" för att uppmana folk att bli blodgivare (duh). Och jag fick spela offer, vilket i och för sig passar mig rätt bra då jag är ett offer. Haha.


New design

2011-01-20 | 23:19:56
Då var den äntligen klar, min nya bloggdesign. Skrev ju för några dagar sedan (fyra för att vara exakt) att jag börjat pilla med en ny design. Och här är den! Använde min gamla design som grund. Vad tycks? :)

Mat mat mat

2011-01-19 | 18:12:28


Tilda och jag bjöd upp oss själva på lunch hos mormor i dag för det var ett tag sedan vi träffade henne nu. Tilda hade håltimme mellan typ elva och halv två så då passade vi på att smita dit en stund och äta. Satt och pratade till ungefär ett då vi var tvugna att gå igen. Maten var supergod som vanligt och vi hade det riktigt trevligt. Men nu har jag blivit hungrig i gen så vi ska snart göra våfflor! Woho.


Jag gillar att fika

2011-01-18 | 19:41:47

I dag har jag fikat två gånger. Jag har kommit på att jag verkligen gillar att göra det. Verkligen, a lot. Första gången var strax efter jag kommit hem från skolan. Var typ svinhungrig (vilket är konstigt eftersom jag då hade ätit frukost för inte så längesedan, men i allafall). Var väldigt nära att göra något att äta, när jag såg att vi hade wienerkammar hemma. Så det fick bli en liten fika i stället.

Sen en stund senare blev det en "virra runt och göra lite olika random saker" utgång, och på hemvägen stannade vi till hos brorsan och Linda och hälsade på Lewis lite. Så blev vi bjudna på fika där också. Hehe. Men man kan aldrig få för mycket kakor på en dag liksom. Så satt vi där en stund och sen visade de oss sin nya bubbelpool. Den var really, really nice. Vill också ha en bubbelpool nu bara för det.


Slänger in en bild här också på en blåbärspaj jag åt någon gång i somras. Har publicerat 3 inlägg i rad nu utan bild och det är too much. Men denna bilden var fin och så passade den in på fika-temat som det här inlägget har. I bland är jag smart, ser ni.


Registrerad

2011-01-18 | 14:41:26

Sådär, då var man registrerad för ytterligare en termin på komvux. Förhoppningsvis blir det min sista också, hehe. För sen när jag är klar med denna mattekursen vill jag gärna komma vidare (Universitet då). Informationsmötet började klockan 13.00 och jag var där ungefär tjugo i. Gick hemifrån tidigare än jag brukar eftersom jag tänkte jag behöver mer tid nu när det är halt. Men så tog det bara 10 minuter ändå, hah. Men ja, bättre att komma dit för tidigt än för sent. Registreringen varade till ca kvart över två. Då gick jag hemåt.


Nepp

2011-01-17 | 22:54:44

Jag har inte hart någon större inspiration till att blogga i dag så det har inte blivit att jag har gjort det. I morgon ska jag gå upp klockan elva för jag ska på informationsmöte och registrering. Sedan kommer jag att ha min första lektion i Matte C på torsdag nästa vecka. Kan inte säga att jag längtar men det känns bra att äntligen börja med något nytt igen. Måste köpa bok och grafritare/räknare snart!


Det tar sin lilla tid

2011-01-16 | 18:48:54

Har suttit och jobbat en bra stund i dag med en ny bloggdesign. Men som vanligt är jag skeptisk till om jag verkligen kommer att byta till den eller inte. Vet inte hur många gånger jag börjat om med en ny design och sedan raderat allt igen. Haha. Men ja, än så länge gillar jag den. En liten ändring har jag dock gjort redan i dag, och det är att jag har delat upp en av kategorierna till två nya kategorier.

Så min kategori som tidigare hette "Film/tv/musik" har nu blivit till "Tv och Film" och "Musik". Kändes som att jag ville skilja på dem lite, eftersom jag bloggar om filmer väldigt mycket oftare än jag bloggar om musik. Så när jag väl bloggar om musik så vill jag inte att det bara ska försvinna i mängden, liksom. Hur som helst, angående ändring av bloggdesign så förvänta er inget. Det kommer nog ta tid.


The sky is purple

2011-01-15 | 17:20:12

Hmm.. nice reflection from the window there. 

Himlen är lila! Mysigt! Eller ja, den var det för en stund sedan i allafall. Nu är det ganska mörkt ute. Hur som helst, tänkte det skulle vara intressant att lägga in en bild på hilmen. Är ju inte som att jag inte gjort det förr. Men jag tycker det ser så fint ut. Lättroad AB.

Highway

2011-01-15 | 03:02:49

Jake Gyllenhaal & Jared Leto

Laddade ner denna filmen för ett tag sedan för att jag såg att både Jake Gyllenhaal och Jared Leto var med i den (jag gör så ofta, laddar ner filmer med skådespelare jag gillar och så vet jag ingenting om filmens handling och det spelar egentligen ingen större roll heller för den delen). Såg den nyss i af. Och jag gillade den, typ. Haha. Jo, den var bra. Men weird. Som de flesta andra filmer jag ser.


Så var det fredagskväll

2011-01-14 | 21:55:31


Öhm, ja. Jag tror jag ska gå nu och se på film eller något snart. Börjar bli dags för det. Let the fredagsmys begin! Ha en fin kväll alla :)


Mitt lilla schema

2011-01-14 | 14:01:48

Jag ska ju som sagt börja läsa Matte C nu ganska snart. Det är den enda kursen jag ska läsa denna terminen. Detta är dock inte på grund av lathet om nu någon trodde det. Jag har två andledningar till varför jag har valt att göra på detta sättet.

1. Matte C är värt 100 poäng. För att kunna läsa heltid och därmed få studiestöd krävs det att man läser minst 400 poäng/termin. Detta motsvarar att läsa en vanlig termin på gymnasiet, heltid. Detta gjorde jag förra året. Jag skulle nu i såfall behöva välja kurser för 300 poäng till, "bara för att fylla ut". Och det är ju lite onödigt. På detta sättet kan jag fokusera mer på bara just matten.

2. Självklart har jag inte tänkt att detta ska vara min enda sysselsättning. Jag har tänkt att jag ska ha ett extrajobb vid sidan om, och kanske bara jobba några dagar i veckan. Så får jag pengar på det sättet i stället. Mer än vad jag fått om jag läst heltid på Komvux.

Kommer alltså kunna lägga mer tid på att förstå C-kursen utan en massa andra saker som distraherar plus att om jag får ett jobb tjänar jag mer. Tjänar alltså både på det ekonomiskt och eh.. studiemässigt. Are you catching my drift?

Hur som helst. Jag kommer att ha två lektioner i veckan + två extratillfällen som man får gå på om man vill ha extra handledning.

De obligatoriska är: Torsdagar 15.30 - 16.30 och Fredagar 12.45-13.40. Helt ok för mig. Kunde varit bättre, kunde varit sämre.


Piké + tröja = fint

2011-01-13 | 19:16:48

Ända sedan jag såg bilden nedan på blogg.se's förstasida så har jag också börjat tycka att den kombinationen hon har på sig (piké med en djupt u-ringad/båthalsad tröja över) är väldigt snygg. Så jag började leta lite efter en sån liknande tröja som hon har på bilden (för piké-tröjor finns ju typ överallt) och jag lyckades hitta exakt den (muhah). Okay, det var inte så svårt kanske but that's not the point.



The point is att jag hittade den. Så nu ska jag köpa en sån och en jädra massa piké-tröjor tänkte jag. Eller nej, men kanske en eller två i allafall. Tröjorna här nedan kommer från H&M och kostar 149:- (finns i fler färger!). Vad tycker du? Snygg kombo eller inte?


Pannkakor och hjärtan

2011-01-12 | 14:13:10

Ställde klockan på ringning i dag och gick upp vid ungefär tio. Tilda hade nämligen håltimme i dag i över två timmar så vi bestämde oss i går för att vi skulle gå ut och äta lunch tillsammans på stan. Fast för mig blev det frukost då. Lite efter elva träffades vi och gick till ett mysigt litet café och beställde pannkakor med sylt och grädde. Mums! Efter det gick vi runt lite i affärer innan vi skildes åt igen.



Köpte även ett par strumpbyxor med hjärtan på, inne på Lindex. Var rea på dem nu så de kostade bara 30 kr. Fynd!


Slå mig

2011-01-11 | 17:56:18



Varför är det inte i år jag ska ta studenten, nu när det finns så himla mycket fina klänningar hos Nelly? Visst fanns det fina då jag tog studenten också. Men jag hade önskat att just dessa funnits around då. Hade lätt köpt! Nr 1, 2 och 4 kostar 449 kr. Nr 3 kostar 629 kr.

Så ja.. grattis till alla som tar studenten i sommar. Ni fick ett bra klännings-år. Haha.

Vilken gillar du bäst?

För den är köpt på ÖoB

2011-01-10 | 21:43:40

Jag och Ellen snackade på msn nyss om.. ja, vad pratade vi om egentligen? Lite allt möjligt men typ.. åldrar (att man vill att folk ska gissa man är äldre/yngre än vad man är). Så råkade jag skriva fel och så blev det lite roligt (tyckte jag). Förresten blev jag lite irriterad på min rubrik nu. O:et i mitten ska ju vara litet. Men jag antar att jag får skylla mig själv som valt att bara ha versaler i rubrikerna.



Nepp, det blev inte priceless på mig där inte. Haha.


At the Station

2011-01-09 | 22:25:29


Väntar på att tåget ska komma..

Har inte hänt så fruktansvärt mycket i dag faktiskt. Har ätit en massa godis, sett på film och bara tagit det lugnt. Det jag gör bäst typ, hehe. Men flummade runt en stund nere på centralen förut och väntade på Tilda som kom med tåget från Hässleholm. Hon har varit borta över helgen (åkte i torsdags) så nu ska jag tvinga henne att se på någon av de filmerna jag laddade ner här om dagen. Muheh.


Lördagsmiddag

2011-01-08 | 20:03:49


Potatisgratäng, lövbiff med vitlökssmör och sallad. Här snålar vi inte med maten, nej. Det värsta är att jag faktiskt åt upp allting också (och tog lite till). Så himla gott var det! Och snart ska jag vräka i mig chips & dip, godis och cola också. I'm gonna die, typ.


Bloggar jag läser

2011-01-08 | 14:36:59

Tänkte jag skulle göra en liten sammanställning här av bloggar som jag följer. Vissa bloggar kollar jag självklart in lite oftare, typ flera gånger varje dag. Medans andra kollar jag bara in någon gång sådär i bland när jag kommer i håg. Här är i af de bloggar jag läser..

(Namnen är klickbara)

Varje dag

Kenza, Egoina, FokiTilda, Ellen, Sanna

Några gånger i veckan

Elin Kling, LisaplaceFashiontoast, Melissa, Febbs, Kissie, Dessie, Paow

Inga större överraskningar där kanske. De flesta läser jag mest av gammal vana, för att jag läst dem sedan innan jag själv började blogga. Men har även slutat läsa en hel del bloggar som jag läste förr, tex Blondinbella. Så hittar man nya i stället. Det är roligare.

Tar gärna emot tips på fler bra bloggar, stora som små :)


Narnia: Prince Caspian

2011-01-07 | 23:49:28



När den första Narniafilmen kom ut var jag stenhårt emot att se den. Vet egentligen inte varför men jag är sån i bland. Jag bestämmer mig för att jag inte ska se en viss film och sen så ser jag den inte. Därför var det naturligt att jag inte heller såg tvåan när den kom ut.

Men så för ett tag sedan när trean (The Voyage of the Dawn Treader) kom ut på bio lyckades jag bli övertalad om att se den. Och nu i kväll har jag kollat på den andra filmen (Prince Caspian). Lite fel ordning, I know. Men det fick bli så. Fortfarande inte riktigt min typ av film men det finns ju andra andledningar till att se på en film än för handlingen. If you know what I mean. Hehe. Nej, men den var bra.


Mitt favoritgodis

2011-01-07 | 20:11:10


Eller ja, snarare en av mina favoriter för tillfället. Gillar nästan all choklad, så länge den inte innehåller marsipan, russin, gelé, fruktbitar (jordgubbar/hallon är undantag) eller marmelad. Minns när man var liten och trodde att dessa faktiskt innehöll riktig alkohol. Haha.

Vi brukade köpa på oss ett gäng sånnahär inne på någon mataffär och sedan satte vi oss någonstans och åt så många som möjligt för att prova om vi blev fulla. Jag tror vi inbillade oss att vi faktiskt kände något. Detta var alltså när vi var 10, 11 år. Vilka minnen alltså.


7 Januari

2011-01-07 | 15:55:38


Bild från förra helgen när vi åt fondue.

Så var det fredag i gen. Får se vad som händer i dag men som det ser ut nu blir det en slappardag. Jag måste sluta gå och lägga mig så himla sent. Går inte upp förrän typ ett eller två på eftermiddagen. Seent. Men nu tänkte jag duscha i allafall. Skriver senare kanske.


Bigga than Ben

2011-01-06 | 23:02:55

Laddade ner lite filmer tidigare i dag eftersom jag känner att jag bara ser om i stort sett samma filmer hela tiden (hey, inget fel med det men i bland är det roligt med lite nytt). En av filmerna jag hämtade var "Bigga than Ben".


Andrey Chadov som Spiker & Ben Barnes som Cobakka.

Filmen handlar om två unga ryska killar som åker till England för att "bli rika" och tjäna stora pengar. Men efter ett tag märker de att det är i stort sett omöjligt att fixa detta lagligt och att det inte var så enkelt som de först hade hoppats. Så de tar hjälp av en man vid namn Artash som lär dem att i stället lura systemet på pengar. De börjar tex snatta, fiffla med mobiltelefoner och lura banker. Detta går bra ett tag men sedan hinner verkligheten i kapp dem igen. Väldigt bra film tycker jag som känns rätt realistisk. Ganska rolig också.


Almondy Snickers

2011-01-06 | 02:35:37


Provade precis denhär Almondy Snickers tårtan. Har ätit typ alla de andra sorterna som finns (mest den med daim) men denna var faktiskt ny för mig. Den smakade väl egentligen i samma stil som de andra almondytårtorna. Bara det att denna smakade mer snickers då (obviously, duh). Men god var den i allafall. Åt en fjärdedel av den + en massa grädde och en julmust till. Så nu mår jag illa.

Eller nej. Där ljög jag. Jag sa bara så för att en normal människa hade gjort det efter en sån stor bit. Dom är så himla mättande ju! Men sanningen är att jag faktiskt inte mår ett dugg illa. Jag skulle säkert kunna äta en bit till. Är nästan fortfarande lite hungrig. Normalt?


I'm so happy

2011-01-04 | 14:27:29

Först och främst; Yay till att detta är mitt femte inlägg i rad med engelsk titel. Märkte det precis nu när jag skulle publicera. Didn't know.


Sen ytterligare ett Yay till att mitt chokladförbud tog slut i dag! Wihoo. I tisdags bestämde jag mig för att jag inte skulle få äta någon choklad förrän "nästa år", dvs den 1 januari 2011 = i lördags. Men sen så tyckte jag att det kändes för kort. Så jag förlängde tills i dag, så att det skulle bli en hel vecka. Och jag klarade det. Gissa om jag kommer äta choklad hela dagen i dag. Inget annat. Bara det. Hihi.


Juice & chips

2011-01-04 | 03:31:00


Mums..?

Som vanligt varje kväll, kollade jag även i kväll på två avsnitt av Scrubs och Two and a half Men. Typ bäst är dom. Sedan en stund efter det blev det ett avsnitt av Stargate Atlantis. Åh, vad jag älskar den serien alltså. Känner mig lite som en äkta Sci-Fi nerd. Hehe. Till detta blev det tropisk-frukt-juice och sourcreamchips. Skum kombination, va? Men det funkade faktiskt bra. Believe it or not.


Estelle top

2011-01-04 | 01:50:09


Jag tar gärna en i varje färg, tack. Kostar 199 kr och kommer från mitt älskade Gina Tricot.
(Ärligt talat, vad skulle jag göra utan denna fantastiska butik?)


Dorian Gray

2011-01-03 | 16:16:45


Med Colin Firth och Ben Barnes.

Såg denna filmen i går för andra gången (första gången jag såg den var för några veckor sedan). Den är typ hur konstig som helst men jag är besatt av den, haha. Svårt att ens förklara handlingen men jag tror trailern säger det mesta. Genre är typ drama/skräck/thriller.



Skridskor

2011-01-01 | 22:06:12

Åkte ut vid halv åtta-tiden förut och åkte skridskor i ungefär en timme. Senaste gången jag gjorde det var förra vintern. Detta var alltså första gången denna vintern. Så kom jag på det strax innan vi skulle kliva ut på isen och sa då "Detta är första gången vi åker skridskor i år, va?". Samtidigt kom jag på att detta är första dagenhela året. Så något annat hade ju varit konstigt liksom. Haha. Såvida jag inte varit ute någon gång tidigare i dag och åkt då. Men det hade jag nog kommit i håg i såfall. Aja, roligt var det i af.


2011

2011-01-01 | 13:21:56

Gick upp nu för en stund sedan. Känns konstigt att se "2011" överallt nu i stället för "2010". Gick och la mig efter fem någon gång i morse. Kollade på Twilight mellan typ två och fyra i natt. Var längesedan jag såg den nu. Som jag sagt förr så gillar jag varken New Moon eller Eclipse sådär jättemycket (eller inte alls). Dom rent ut sagt suger. Men den första filmen är bra. Den kan jag se om och om igen. Så jag tänker låtsas som att det är den enda som finns och att det aldrig kom ut några uppföljare. Haha. Passar mig bra det ;)


Real Time Analytics