Studentfirande + fest

2011-06-11 | 22:14:00

Här kommer då några bilder (plus lite text) som får sammanfatta gårdagens händelser. Allt jag kan säga är bara att det var en helt fantastisk dag och underbar kväll/natt. Folk borde ta studenten oftare! Haha. Så rolig dag, vare sig man tar studenten själv eller inte.


Vi kom till skolan vid ungefär ett-tiden (var tvugna att parkera en bit bort för alla parkeringsplatser var typ fulla). Så väntade vi på att Tilda skulle komma ut. Under tiden gick jag runt lite och tog bilder. Sen sprang hennes klass ut och jag letade upp henne och drog med henne till familjen så hon kunde få lite blommor och presenter att hänga runt halsen. Sen nästan direkt efter var hon tvungen att gå för att leta upp deras flak bland alla andra lastbilar. En stund senare rullade de alla i väg och vi gick till rondellen och ställde oss.




Och här körde de då förbi. Jag stod kvar hur länge som helst där i rondellen och kollade på alla som körde runt. Såg faktiskt Björn Gustafsson i en bil också. Fast det var inte så konstigt egentligen med tanke på att hans bror också tog studenten. Men hur som helst. Efter Tilda hade åkt klart var vi hungriga så vi stack till Mc Donalds och åt. Sedan bar det av hemåt för att förbereda för mottagningen.


Dukade upp långbord i köket, blåste upp ballonger och hängde lite överallt, städade undan osv fram tills gästerna kom vid ungefär fem, halv sex-tiden. Folk minglade lite fram tills det var dags att sätta sig och fika. Vi bjöd på kakor och bullar och sen blev det även tårta.


När gästerna hade gått blev det planering inför kvällen. Slutade med att jag följde med till studentfesten på Park Lane och det ångrar jag inte en sekund att jag gjorde. Hade skitroligt! Vi kom dit strax efter tio och kom in ungefär kvart i elva. Sen var vi där i ca 4 timmar (som gick alldeles för fort). Dansade, hade det trevligt och pratade med härligt folk. När vi sedan gick till busshållplatsen för att åka hem upptäckte vi att vi visst missat den sista bussen med typ en timme. Så vi fick gå till Centralstationen och sedan åka hem därifrån.

Haha, så kan det gå. Men vi fick oss en härlig promenad i natten i allafall. Hade som sagt var skitroligt i går. Bästa kvällen på länge! ;)


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Helt oförglömlig dag alltså! <3



Björn :DDDD

2011-06-12 @ 03:26:00
URL: http://mathildafoto.se
Postat av: Sanna

Kul dag, fniss!!

2011-06-12 @ 11:17:39
URL: http://sanniss.webblogg.se/
Postat av: Angie

SV: Tack detsamma! :D

2011-06-12 @ 11:32:12
URL: http://agneesekedahl.blogg.se/
Postat av: emelie

sv, tack desamma ! :)

2011-06-13 @ 15:43:36
URL: http://eemilyolofsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics