BB live 24/7

2011-05-30 | 16:20:01


Passade på att skaffa Big Brother 24/7 i går. Kostar bara 19 kr för denna sista finalveckan så jag var ju bara tvungen att köpa. Hade egentligen tänkt köpa hela säsongen redan från början men det blev inte så tyvärr. Hade varit roligt. Men men. Just nu håller Sara och Simon på med ett uppdrag (de ska göra en pooldans) medans Peter och Martin sitter och tittar på dem på tvn inne i finalrummet.

Med andra ord sitter jag alltså och kollar på två stycken som är inlåsta i ett hus, som sitter och kollar på två stycken som är inlåsta i ett hus. Men det är roligare än vad det låter, believe me. Men nu tänkte jag (läs måste) gå och plugga lite inför nationella tror jag. Later.


Äntligen!

2011-05-29 | 19:08:44

Bob Dylan - Subterranean Homesick Blues

Äntligen finns denna video på Youtube! Har försökt hitta den i evigheter men den har aldrig funnits när jag sökt på den tidigare (aldrig den fulla versionen i allafall). Men skam den som ger sig. Så nu i dag lyckades jag få syn på den när jag tittade på en annan video. Tycker den är så smart gjord alltså. Enkel men bra. Och Bob är så söt när han står där och slänger ner "skyltarna" på marken. Haha :)


Grattis Tilda!

2011-05-28 | 19:55:51

I dag fyllde Tilda 19 år. Grattis till dig! :D Vi hade gäster här mellan typ fyra och sju. Bjöd på tårta, kakor, kaffe och cola. Sedan blev det presentöppning. Av mig fick hon en parfym och en ring. Hoppas hon blidde nöjd med det. Hehe. Vaknade väldigt sent i dag så fick stressa skitmycket innan gästerna kom. Duschade, sminkade mig, valde kläder, dammsugade mitt rum, bytte sängkläder till de nya jag köpte i går, osv. Men jag hann. Nu blir det snart mat och sen går jag och slänger mig i tv-soffan. Ska nog se några avsnitt av V(isitors).


Nya sängkläder

2011-05-28 | 01:22:14


Fick som jag ville och vi åkte till IKEA en sväng och jag fick mina kära sängkläder. Köpte två nya set som ni ser. Fina va? Passade även på att köpa en ny datormus och ett tangentbord. Nu behöver jag bara en spegel och lite tavlor också. Men det tar vi en annan dag.


27 maj

2011-05-27 | 14:59:45
Hade en lektion i dag. Matte. Vi gick i genom provet som vi skrev igår. Hur man löste några uppgifter. Jag passade även på att anmäla mig till nationella provet. Så den 1 juli mellan åtta och tolv skriver jag nationella i matte C. Ska bli roligt. Eller inte. Men ja, det får gå.

Nu sitter jag här och dricker lite saft och tänker på helgen. I morgon ska vi ha kalas för Tilda för hon fyller 19. Så då kommer det lite gäster hit. Jag skulle gärna vilja åka ner till IKEA en snabbis och köpa nya sängkläder för de jag har nu passar inte i mitt nya rum.


Random bild jag tog här om dagen när jag var utanför min gamla skola. Tyckte det såg så fint ut med allt grönt. Haha. Btw, gubben på bilden.. gör inte han den klassiska "gammal-gubbe-som-är-ute-och-går"-posen? Den är helt perfekt ju tycker jag. Vilken tajming alltså.

26 maj

2011-05-26 | 23:15:54
Sorry för många inlägg i rad "utan bild" men jag har ingen bra bild att lägga in just nu. Huhu. I dag har jag varit i skolan dårå. Haft matteprov. Kom hem vid typ halv sex, städade lite och åkte sedan och handlade. Dagens middag blev den där 1955 hamburgaren på donken. Supergod vad den! Älskar hamburgare med bacon. Och pommesen med krydda var jättegoda de också. Kul med lite nytt.

Mitt rum har också blivit "klart" nu. Färgen torkade under natten och jag har flyttat in min säng och mitt skrivbord dit nu. Måste bara koppla om med alla sladdar och kablar på något bra sätt. Men jag borde få internet där i morgon igen. Sitter ju i vardagsrummet nu.

Rekommenderar alla som inte ätit denna ännu att prova den. Så himla god! Och hallå, nu fick ju detta inlägget en bild i allafall. Nice.

Jag är smart

2011-05-25 | 20:22:12


Fan, vad smart jag är alltså. Som ni kanske vet så har ju jag haft problem med mitt msn i några veckor nu (syns inte att jag är online, mina meddelanden kommer inte fram osv). Så bara i dag så provade jag att logga in på en annan av mina hotmail-adresser och poff, så fungerade det. På den andressen då. Men jag gillar inte namnet jag har där så jag gjorde en helt ny msn i dag. Så nu vet ni det.

Jag skrev på min gamla msn vad min nya är. Så om ni vill adda är det bara att kolla mitt personliga meddelande (under förutsättning att det ens uppdateras, haha). Annars är det bara att fråga. Så adda loss nu! Det är så tomt att logga in :( Ska nog adda några nu..

Lite nya möbler

2011-05-25 | 00:53:33
Har visst blivit till en vana de senaste dagarna att jag skriver en sammanfattninjg av dagen och bloggar på kvällen. I dag har i allafall arbetet med mitt nya rum fortsatt. Väggarna är nu målade i ett lager med vitt. I morgon ska lager nr 2 målas på. Ser jättebra ut so far.

Åkte även till IKEA en sväng och köpte lite nya möbler till mitt rum. Har typ bara haft min säng och ett datorbord där inne nu sedan vi flyttade. Köpte ett nytt datorbord/skrivbord + påbyggnadsdel och en kontorsstol. Det får räcka tills vidare. Vill ha en spegel också b.la.

Detta skrivbordet köpte jag. Tycker dock det är snyggare i verkligheten. Byggde i hop den förut. Helt själv. Haha. Jag kan när jag vill!
Shopping | Inlägget har 2 kommentarer ♥


Spackel all over the walls

2011-05-24 | 02:33:00
Mitt rum luktar jättegott just nu. Tycker jag i allafall. Och det är på grund av att väggarna är i stort sett täckta av spackel (hade tydligen väldigt ojämna väggar så det behövdes). Och i morgon ska det alltså målas! Bestämde mig för helvita väggar. Känns bäst så.

Var därför och handlade lite färg, rollers, penslar och andra nödvändiga saker tidigare i dag. Sedan så har brorsan och pappa hållt på i mitt rum och fixat typ hela kvällen. Linda kom också förbi en sväng med Lewis och kollade på BB. Sedan gick de hem vid elva-tiden.

En lite random sak som också hände tidigare i dag var att när vi var på Maxi och handlade (bland annat mer spackel) så råkade Tilda skära sönder en ölburk vi gick förbi så det typ började spruta. Fick öl över hela benen. Så nu luktar mina jeans väldigt gott. Inte. Haha.
Allmänt | Inlägget har 3 kommentarer ♥


Say whaaat?

2011-05-23 | 01:49:17

Ofta det var Gurkan som fick lämna Big Brother i kväll! Trodde absolut att Christian skulle åka ut. Fatta vad tomt och tråkigt det kommer bli utan Gurkan nu. Fast ja, samtidigt förstår jag faktiskt lite varför han åkte. Han har inte varit sig själv de senaste veckorna.

Annars då? Jo, jag har nu äntligen fått tummen ur och bestämt mig för hur jag ska ha det i mitt rum. Eller ja, nästan i allafall. Jag har en aning. Ska bland annat måla om väggarna till vita (de är gula nu) och kaaanske ha en av väggarna i en annan färg. Tänkte det kan bli lite snyggt. Så i morgon ska vi åka och köpa färg. Sedan blir det spackling och målning de kommande dagarna. Roligt tycker jag!

Var även ute och körde lite i dag i regnet. Och satan, vad roligt det var. Haha. Jag vet inte varför riktigt men av någon andledning så älskar jag att köra bil. Så mysigt att bara glida runt lite planlöst och samtidigt känna hur man lär sig mer. Vill köra i morgon också!

Allmänt | Inlägget har 1 kommentarer ♥


Världen gick inte under

2011-05-22 | 02:15:10


Nepp, det blev ingen världens undergång i dag inte. Inte för att jag trodde att det skulle bli det då men jag ville bara konstatera det. För säkerhets skull, liksom.

Random | Inlägget har 3 kommentarer ♥


Slumdog Millionaire

2011-05-21 | 20:43:03


Började kolla på denna filmen häromdagen och såg klart den i går (nej, den var inte flera dagar lång men jag orkade inte kolla klart på den första kvällen och sen tog det ett tag innan jag såg resten). Jäklar, vilken lång parantes det blev där förresten. Längre än det jag skrev innan. Men ja, den var väldigt bra. Filmen alltså. Visste inte vad jag skulle förvänta mig innan men jag blev positivt överraskad.

Tv & Film | Inlägget har 2 kommentarer ♥


20 maj

2011-05-20 | 23:10:08


Skulle egentligen haft matteprov på matten i dag men lektionen blev inställd på grund av att läraren var sjuk. I stället stack jag in till stan och snurrade runt på H&M i några timmar. Provade bikinis bland annat. Hittade en jättefin röd som jag gillade men bestämde mig för att vänta. Ville inte göra något förhastat köp. Det är samma bikini som på bilden. Snyggt med bandeau-modell tycker jag. Ska jag?

Provade även shortsen till höger. Gillade de också men vet inte om de skulle komma till användning så jätteofta. Men snygga var dom!

Allmänt | Inlägget har 5 kommentarer ♥


Köra biiiil

2011-05-19 | 23:09:59


Kom på att jag knappt skrivit något alls om hur det går med mina körlektioner. Har bara skrivit någon gång att jag ska dit och köra typ. Så nu tänkte jag berätta lite mer om det. Jag har alltså haft 10 st lektioner hittills i samband med körskolan. Fem lektioner förra veckan och fem veckan innan det. Och det är skitroligt tycker jag! Mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara (sen så råkar jag kanske vara väldigt lättroad också, vad vet jag? Haha). Och redan nu känner jag mig ganska säker. Så det här kommer nog gå bra hoppas jag.

I dag var jag dessutom ute på min första privata "körlektion" tillsammans med pappa. Vi var ju på handledarkurs för ett tag sedan så att jag ska kunna köra lite mer fritt. Och det gick bra det också! Så nu ska jag varva lektioner på körskolan med att köra hemma. Kuul!

Allmänt | Inlägget har 2 kommentarer ♥


On Stranger Tides

2011-05-19 | 00:55:32


Var då och såg Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides på bio i kväll. Den var superbra! Precis lika random och rolig som de tidigare varit (om inte ännu mer). Såå min humor! Nu fick jag nästan lust att se om de andra tre igen. Får göra det snart tror jag..

Tv & Film | Inlägget har 3 kommentarer ♥


18 maj

2011-05-18 | 13:45:47

Är medveten om att jag inte bloggat så mycket de senaste dagarna men jag har helt enkelt inte haft något speciellt att skriva om. Det rullar på som vanligt bara. Orkar inte skriva steg för steg vad jag har gjort varje dag. Hehe. I kväll blir det bio i allafall. Ska se den nya Piratesfilmen. Ska bli roligt. För övrigt så regnar det i dag. Inte kul. Men nu tänkte jag ta mig en dusch. Skriver nog i kväll igen. Ses då!

Allmänt | Inlägget har 2 kommentarer ♥


Piké

2011-05-18 | 01:23:42



Åh, vad jag tycker det är fint med pikétröjor på sommaren.  Dessa färgklickar här ovan kommer från Gina Tricot (vart annars?) och kostar 99 kr styck. Är sugen på en i gult faktiskt. Vad tycker ni? Snyggt eller inte snyggt?

Kläder & Mina Outfits | Inlägget har 2 kommentarer ♥


Såhär ska det låta

2011-05-16 | 02:04:33

Är fortfarande lite irriterad på resultatet i ESC finalen i lördags och på det vinnande bidraget. Enligt mig var det verkligen inte en vinnarlåt. Man vet när man hör en vinnarlåt. Som förra året till exempel. Inte världens bästa låt kanske, men det kändes ändå rätt. Och jag var genuint glad för Tysklands skull. Och samma året innan, när Norge vann. Så kan jag dessvärre inte känna för Azerbaijan i år.

Så nu tänkte jag att i stället för att lägga upp årets vinnande låt, lägger jag upp förra årets. För let's face it; den är extremt catchy.


Och så en annan bra låt från förra året som inte fick den uppmärksamhet den förtjänade. Röstade faktiskt på denna last year.

Tv & Film | Inlägget har 1 kommentarer ♥


Tredje plats

2011-05-15 | 02:53:42


Även fast jag självklart är besviken att vi inte vann så är jag ändå väldigt glad att vi kom så pass högt upp som på tredje plats. När hände det senast liksom? Väldigt längesedan. Eric lyfte oss alltså till nya höjder kan man säga. Utan honom hade det aldrig gått. Men det kändes ju nästan som att man hade vinsten i sikte där efter ungefär halva röstningen när Sverige låg på första plats och de till och med intervjuade honom om den eventuella vinstchansen. Sedan bara gled det oss ur händerna. Men skit samma, vi fick brons! Wohoo!

Det vinnande bidraget orkar jag inte ens kommentera egentligen. Tyckte inte den var bra alls. Tråkig och seg låt. Redan bortglömd..?

Tv & Film | Inlägget har 4 kommentarer ♥


Kutcher ersätter Sheen

2011-05-14 | 20:22:10


Nu har det då blivit officiellt; det är Ashton Kutcher som ska ersätta Charlie Sheen i Two and a half Men. Det har ju varit vädliga spekulationer om vem som ska ersätta honom, eller om Charlie helt enkelt skulle få komma tillbaka till serien igen. Men nu verkar det alltså vara bestämt. Och Charlie var inte sen med att kommentera beslutet. Tidigare i dag lyckönskade han bl.a Ashton på sin Twitter.


Och Ashton svarade:


Tycker det var väldigt moget av Charlie att skriva som han gjorde. Var rädd att han skulle flippa ut på dom för att dom ersätter honom. Haha. Men ja, slutet gott allting gott? Nu återstår bara att se hur serien blir med Ashton i huvudrollen (?) Ska nog ge det en chans iaf. Men satan vad jag kommer att sakna orginal- Two and a half Men alltså. Men de gamla avsnitten finns ju alltid kvar i allafall. Alltid ngt.

Tv & Film | Inlägget har 2 kommentarer ♥


Nya ringar + choklad

2011-05-13 | 15:32:57



Hade lite tid över mellan körlektionen och mattelektionen så jag gick runt lite på stan och det slutade med att jag köpte två ringar. Fniss. Sen efter skolan blev det handling på Maxi. Fredagsmys tills i kväll bland annat. Och middag (ska äta Tacos, hihi). Köpte en Marabou Caribbean för jag har inte smakat den ännu. Så det ska bli spännande. Men den verkar god. Banan och cocos liksom. Smask!

Shopping | Inlägget har 5 kommentarer ♥


I almost died

2011-05-12 | 23:32:33

Alltså jag höll fan nästan på att dö när dom inte ropade upp Sverige som vidare i finalen. Orka att de sparade oss till sist! Haha. Satt och höll andan när de skulle säga vilka de sista kvalificerade var. Och så ploppade den svenska flaggan upp på skärmen och jag dog. Kändes helt underbart. Hade inte varit så great att inte få vara med två år i rad liksom. Men nu är vi med! Wohoo! Grattis till Eriiiic.



The game is on!

Tv & Film | Inlägget har 2 kommentarer ♥


Varför?

2011-05-12 | 20:12:39


Varför måste allt mitt påskskum klumpa i hop sig för? Då får jag ju mycket färre bitar ju. Och då känns det som jag får mindre godis. Lite dåligt faktiskt tycker jag. Haha. Men men. I kväll är det Eurovision Semifinal 2. Är typ 100% säker på att vi går vidare. Heja Eric!

Random | Inlägget har 2 kommentarer ♥


I går och I dag

2011-05-11 | 16:41:44


En bit utanför körskolan här om dagen när jag stod och väntade på att bli hämtad. Skitintressant, I know ;)

I går direkt efter körlektionen stack jag till vår gamla lägenhet (vi har ju kvar den hela månaden ut) och hjälpte till att städa lite. Helt sjukt att hur många gånger man än är där och hämtar saker så finns det fortfarande massor kvar. Tar det aldrig slut liksom? Hehe. Men ja, efter det åkte vi till IKEA och åt middag + handlade lite grejer. Bland annat nya glas och besticklådor. Kan ju vara bra att ha.

I dag gjorde jag i princip samma sak. Med undantag för IKEA då. Gick direkt till gamla lägenheten efter körlektionen och städade lite till. Och i dag lyckades vi faktiskt äntligen få ut precis allting. Så nu är den heelt tom. Ska bli skönt att slippa åka dit varje dag faktiskt. Var även en sväng på soptippen och slängde lite saker. Vet inte varför men jag gillar typ att vara där. Tycker det är lite mysigt. Weird.

Allmänt | Inlägget har 3 kommentarer ♥


Happy Birthday Sid ♥

2011-05-10 | 23:29:37


Han hade fyllt 54 år i dag om han fortfarande levt. Grattis på födelsedagen! ♥

Eye Candy | Inlägget har 4 kommentarer ♥


10 maj

2011-05-10 | 13:29:31


Såhär ser jag ut i daag. Nu sticker jag i väg på körlektion! Ska få börja köra på lite mer trafikerade vägar i dag så är lite nervös. Huhu. Wish me luck! Om jag inte skriver här igen så vet ni att jag dog. Men då vet ni i allafall att jag died trying. Haha. Nejmen.. vi ses! :)

Allmänt | Inlägget har 4 kommentarer ♥


Grillat är godast

2011-05-09 | 16:22:02


I går blev det grillat till middag. Blev också rätt sent så fick typ tajma Big Brother Live och se det efteråt. Haha. Men det var det värt. Så himla gott är det med grillat. Tänker fan grilla varje dag hela sommaren eller något. Japp japp. I går åt vi fläskkotlett, potatissallad, sallad, tsatziki och vitlöksbröd. Vill göra grillspett någon dag nu snart känner jag! Och hamburgare. Åhå. (Märks det att jag är hungrig?)

Fika, Mat & Bakning | Inlägget har 3 kommentarer ♥


Liseberg i lördags

2011-05-09 | 13:32:40

Var ju då med Ellen på Liseberg i lördags. Men orkade inte blogga om det sen när jag kom hem på kvällen (kollade på tv i stället, hehe) och sen så krånglade ju blogg.se hela dagen i går. Så det får bli i dag jag skriver om det i stället. But hey, bättre sent än aldrig?


Vi träffades där vid femtiden och stannade till ungefär nio. Fyra timmar totalt alltså. Hann med att åka lite saker såklart. Började med AtmosFear, och om jag ska vara ärlig så var den faktiskt inte så hemsk som många säger. Den var riktigt härlig. Men lite för kort.

Sen åkte vi även Uppswinget, Kanonen, Balder, Lisebergbanan 3-4 gånger (minns inte exakt?) och sen gick vi tillbaka till Uppswinget och åkte den två gånger till. Och när vi stod där i kön till Uppswinget kom Jockiboi (från Kungarna av Tylösand) och ställde sig i kön några personer bakom oss. Tyckte det var lite kul. Sen såg jag han igen en typ en timme senare när vi var på väg mot utgången.

Och precis innan vi skulle gå ut såg jag även på en affisch att Eric Saade kommer dit den 17 juni. Så då tänkte jag dra dit och kolla. Jag är en nörd jag vet men det är ju alltid kul att gå på konsert liksom. Sen den 27 juni sticker jag ju dessutom till Peace & Love. Funiii.

Allmänt | Inlägget har 5 kommentarer ♥


Msn har damp

2011-05-07 | 01:58:31

Har haft detta problemet i några dagar nu. Jag är online på msn, men visas som offline för alla andra. I början undrade jag varför ingen skrev till mig eller varför ingen svarade när jag skrev till dem. Kände mig skitdissad typ. Haha. Men nu vet jag ju vad det beror på i allafall. Men ja, så himla irriterande är det. Ska prova att installera om msn nu. Måste funka efter det. Annars blir jag emo snart.

Random | Inlägget har 2 kommentarer ♥


6 Maj

2011-05-06 | 15:13:17

Tog denna bild på vägen hem från skolan i går. Har lite längre avstånd till allt nu efter flytten men det funkar.

Helloo! Nu så är det äntligen helg. Nu har vi bott här i några dagar och jag har börjat komma in i rutinerna. Men det känns fortfarande lite konstigt måste jag ändå säga. Har inte riktigt vant mig ännu. Men det kommer väl snart..

Vad har hänt sedan sist då? Jo, vi har fortsatt packa upp grejer. I går stack vi även till IKEA (ja, igen.. haha) för att jag ville kolla på ett nytt datorbord. Hittade dock inget som kändes 100% så jag väntar lite med det. Har ett annat så länge. Nu har vi dessutom i dag flyttat upp internet till övervåningen så nu sitter jag här uppe i vardagsrummet. Så ska vi fixa trådlöst internet sen till datorerna där nere. Förhoppningsvis så snabbt som möjligt. Har även gått i skolan då såklart och haft körlektioner hela veckan. Mer om det i morgon.
Allmänt | Inlägget har 5 kommentarer ♥


Bare with me

2011-05-04 | 22:33:37

Bloggen fick tyvärr bli lidande även i dag. Men som ni säkert förstår så känns det en aning felprioriterat att sitta för mycket vid datorn nu när det fortfarande finns grejer kvar att packa upp och saker att göra. Men förhoppningsvis är jag back in business igen till helgen.


Här har man spenderat mycket tid de senaste månaderna. Gotta love IKEA alltså. Och maten!

I går var vi och hämtade lite mer saker från den gamla lägenheten. (Sånt vi inte orkade med under flyttdagen). Var även på IKEA en sväng och kollade lite. Daniel och Linda kom förbi med Lewis och var här en stund och hjälpte till att bygga upp möbler. Så flyttade vi även hit katterna till vårt nya hem. I början var de lite rädda och uppjagade men nu verkar de ha vant sig. Skönt att det löste sig.

Allmänt | Inlägget har 1 kommentarer ♥


Vi har flyttat!

2011-05-03 | 17:35:43

Gårdagen var väldigt väldigt lång, vilket är en av anledningarna till att jag inte har bloggat förrän nu (den andra är att vi precis kopplat in internet nu, hehe). I går var det jobb från morgon till kväll. Hjälpte till att lasta flyttbilen (vi hade hyrt en stor) och sprang upp och ner för trapporna med skittunga lådor. Ni kan ju bara tänka er hur lång tid det tog. Haha. Blev sammanlagt två fulla lass. Plus allt vi hade i vår bil.



Tog oss ett välförtjänt break efter första lasset och åt goda mackor.

När sedan allt var levererat i det nya hemmet började vi även packa upp lite smått. Det viktigaste, that is. Byggde bland annat upp det nya bordet i köket. Sedan vid 23 bestämde vi oss för att det får räcka för dagen. Så blev det kvällsmat på Mc Donalds vid halv tolv. Hade typ inte ätit på hela dagen och hade varit i gång i över tolv timmar. Men nu är det gjort i allafall! Känns väldigt bra! :D Är så glad nu!

Allmänt | Inlägget har 2 kommentarer ♥


Sista natten här

2011-05-01 | 23:21:09

Hallå hallå! Har packat typ hela dagen i dag också så har knappt haft någon tid alls över till datorn. I morgon flyttar vi alltså och i natt är sista natten vi sover i denna lägenheten. Känns konstigt. Har ändå bott här i snart 20 år liksom. Nu tänkte jag gå och lägga mig för jag är helt slut. Ska dessutom upp rätt tidigt i morgon för jag har min första körlektion då! Ska bli roligt. Så ja, flytt + körlektion i morgon. Skooj!

Allmänt | Inlägget har 3 kommentarer ♥


Snygga kavajer

2011-05-01 | 03:13:50


299 kr på H&M. Finns även i svart. Är dock på jakt efter en vit/ljusljusrosa i lite stelare modell. Dessa verkar rätt lösa/mjuka. Men fina!

Kläder & Mina Outfits | Inlägget har 5 kommentarer ♥


Real Time Analytics