Glass med hallon

2011-09-30 | 23:59:40


..är jag sugen på nu
. Fast jag vet inte om jag vågar äta det just nu för jag har precis vräkt i mig mängder med chips och godis. Så jag kanske borde vänta? Har i allafall sett X-Men: First Class nu. Den var bra. I går såg jag Terminator Salvation och Highway för sjuttioelfte gången. Bra filmer dom. Nu blir det nog en film till snart. Får se vilken det blir. Lika spännande varje gång, haha. Peace out.


Måste höstshoppa

2011-09-29 | 15:13:57



Ok, that's it. Jag måste ut och höstshoppa! Blir galen på allt fint som finns ute i butikerna nu. Ge mig allt, typ.


Min broschyr

2011-09-28 | 18:55:44




Dumma skrivare som cuttade av i kanterna. Men men, det blidde fint ändå tycker jag. Kind of. Eh.

Vi satt och gjorde broschyrer i dag på datorlektionen. Jag valde att göra om Bohus fästning, haha. Var inget viktigt utan mest bara för att vi skulle prova på att göra det. Vi kommer nämligen få göra väldigt många broschyrer i framtiden lät det som. Bra. Kommer bli proffs!

Annars har det inte hänt så värst mycket mer i dag faktiskt. Var och handlade nyss och nu blir det snart middag. Sen efter det blir det ut och övningsköra en sväng. Btw så har min helg börjat nu. Är ledig i morgon och så har jag ju inte lektioner på fredagar heller. Muhaha.


Studiebesök

2011-09-27 | 21:12:36

Var med klassen på studiebesök i dag på Gothia Towers. Vi fick en typ guidad rundvandring på hotellet och fick bland annat se en konferenssal och två olika sviter. Den sista sviten vi var inne i var så jäkla snygg! Det hade bland annat två badrum, varav det ena hade jacuzzi. Och utsikten... wow! Hade inte haft något emot att bo där en vecka alltså. Eller två. Var även uppe en sväng på Heaven 23 (deras restaurang/bar). Supermysigt var det där. Åh, vad jag skulle gilla att jobba på det hotellet känner jag nu. Haha. Riktigt nice vare.


Stickade Cardigans

2011-09-26 | 19:31:28



Det mest positiva med hösten måste väl ändå vara alla mysiga kläder man kan ha på sig. Stickade tröjor, till exempel. Dessa ovan kommer från Gina Tricot och kostar 199 kr. Finns även i andra färger men som vanligt är jag mest inne på beige eller grått. Hehe.


Jackass 3D + Jackass 3.5

2011-09-25 | 18:18:00


Denna sparken var fan inte dålig alltså. Haha.

Jag och Tilda bestämde oss för att ha ett litet mini-jackass-marathon i lördags. Vi hade nämligen inte sett de två sista filmerna av någon konstig andledning. (Ettan och tvåan har man ju sett några hundra gånger var liksom). Hade ju som sagt en typ Jackass-fas för några år sedan då vi var helt besatta i allt som hade med det att göra. Och nu fick jag nästan återfall efter att ha sett dessa två. Dom är så kul!


Beautiful

2011-09-24 | 04:45:20


Haha, detta är så vackert :'D Seriously, though. Det är det ♥


Riskettan

2011-09-23 | 21:17:19

Var på kurs på körskolan i dag. Riskettan/ Riskutbildning 1. Och detta moment är då obligatoriskt när man ska ta körkort. (Nummer 2 är halkbanan). Kursen handlade mest om vårdslöshet i trafiken där bland annat alkohol, droger och trötthet togs upp. Varade i ungefär fyra timmar. Så fick vi fika också; bullar och saft. Hehe. Vi hade även en del gruppdiskussioner. För att bli godkänd på kursen räcker det nämligen inte att man bara är där, utan man måste också aktivt delta i allt. Det ni. Gick ändå ganska snabbt tycker jag. Avklarat!


Presentation och middag

2011-09-22 | 23:53:57


Åt middag hos mormor i dag. Var väldigt gott. Jag bara älskar potatisgratäng!

I dag på kommunikationen hade vi redovisning av våra powerpoint-presentationer/ höll informativa tal. Gick väl helt ok. Jag pratade då som sagt om The Beatles. Talet skulle vara i ca tio minuter men självklart lyckades jag dra över tiden. Haha. Men hellre lite för långt än för kort tycker jag. Så nu vet ni även varför jag inte bloggade i går. Satt och finslipade på presentationen hela kvällen. Så kan det gå ja.


Randigt + nya frissan

2011-09-20 | 18:09:55

Kom på att jag inte visat hur mitt hår blev efter mitt senaste frisörbesök. Tycker det är så svårt att fånga på bild men jag klippte i allafall upp det en ganska bra bit. Så nu är det kortare. Och har fler olika längder. Ja, ni ser ju själva men typ så. Funderar på att kanske färga det mörkare också. Men jag tror jag ska vänta en stund. Vill vara helt säker först. Eller ska jag prova att bli blond kanske? Need help :P

Lillan

2011-09-19 | 16:43:16



Sedan i går eftermiddag har denna lilla sötisen "bott" hemma hos oss. Vi har inte köpt eller fått henne, utan hon lyckades smita in här i går och sedan kunde vi inte med att kasta ut henne i regnet. Hon har inget halsband heller. Vi har inte gett henne ett namn ännu, så vi kallar henne bara för "Lillan". Hehe. Och hon är så sööt! Världens mest sällskapssjuka katt. I love her and I wanna keep her <3 Huhu.


A Hard Day's Night

2011-09-19 | 03:09:21


A Hard Day's Night är en slags komedifilm om The Beatles, av The Beatles. (Dom spelar sig själva med andra ord). Filmen ska spegla "en vanlig dag i deras liv". Och all musik som är med är deras. Så ja, om man gillar Beatles så rekommenderar jag denna. Själv tycker jag den är superrolig! Älskar den skumma humorn. Och musiken. Och "karaktärerna". Så är den från 1964 och i svartvitt också. I like ^^


50-års kalas

2011-09-18 | 04:05:27

Mammas.. brors.. fru. Ja, det var rätt. (Vad svårt det var att komma på hur jag skulle förklara det). Men nu vet ni i allafall. Hon (Nettan) fyllde i allafall 50 år i dag och det firades med att vi var bjudna på kalas/fest på räkbåten "Trubaduren". Åkte runt i några timmar i skärgården medans vi åt god mat och fick underhållning i form av showande och dansnummer. Var riktigt trevligt och jag hade väldigt roligt. Otroligt bra stämning på båten var det. Supermysigt! Mobilkameran gjorde inte kvällen rättvisa, så jag snodde lite bilder av Tilda.


I hamnen, på väg till båten.


Båten vi åkte med. Den har två våningar; restaurang på undervåningen, dansgolv på övervåningen. Tar ca 300 passagerare.


Bjöds på skaldjursbuffé.


Men eftersom jag inte äter fisk och skaldjur, åt jag detta i stället. Oxfilé och någon pyttipanna-liknande blandning. Var väldigt gott!


Så här såg det då ut i restaurangen.


A bunch of old, white people dancing. On a boat. Kind of. Eeeh. (Okej, de dansar inte men whatever). Ville skriva den meningen bara.


Uppträdande. De sjöng en massa typ 60-tals låtar. Väldigt underhållande. Och de sjöng verkligen jättebra.


Sen så fick Nettan (hon som fyllde år alltså - till höger) en lap dance av en av killarna också. Haha.


Japp.


Och efter ca fem timmar ute till havs var vi tillbaka i hamnen igen. Slutet gott, allting gott.


Fredag

2011-09-17 | 02:30:04

Har varit en lugn hemmadag i dag. Gick och la mig vid fem i går natt/morse. Så det blev att jag gick upp sent. Har sedan suttit vid datorn och bland annat jobbat på min powerpoint-presentation. Har äntligen kommit på vad jag ska prata om; The Beatles. Woho! Tror det kan bli bra. Man ska ju välja något man själv är intresserad av. Blir lättare då. Så behöver man inte läsa på så mycket heller för man kan det mesta redan liksom. Visst är jag smart? Har även sett två filmer i dag; Far And Away och A Hard Day's Night. Gillar båda mkt!


Jag och Tilda gjorde vår specialare till middag i dag. Eller ja, nästan. Brukar ha ris i stället för potatisgrejerna. But I like this more now ;)


I gåår

2011-09-16 | 18:34:13

Bloggade inte i går, nej. Så jag tänkte sammanfatta gårdagen lite snabbt nu i stället. I går hade jag dubbel körlektion på körskolan. Fortsatte med upp- och nedväxling, och började även lite smått med start i uppförsbacke. Har bokat in en ny lektion på måndag igen. Ska dessutom på en "kurs" på fredag. Riskettan, you know. Obligatoriskt om man ska ta körkort. Håller visst på i fyra timmar ungefär..

Sedan var jag även nere på stan i några timmar och flummade runt. Kollade i affärer, provade lite grejer. Underbart sätt att spendera eftermiddagen på tycker jag. Såg förresten Andreas Wijk (Vet ni inte vem det är så är han typ en modebloggare + att han samarbetade med Kenza i Modelljakten nyligen) på busshållplatsen när jag skulle åka hem. Haha, random. Men i allafall. Det var typ det. Härlig dag.


14 September

2011-09-14 | 23:37:49

Datorlektionen i dag var riktigt random. Och kul. Jag gillar datorlektionerna. Dom är så slappa. Vi fick ett häfte med uppgifter vi ska jobba med i Photoshop. Gjorde klart typ hela häftet i dag. Och vi ska väl ha det ett tag framåt.. Men aja, jag klagar inte. Hehe.

Känner mig dock lite halvstressad för vi har fått rätt mycket att göra nu i alla kurser. Så jag får ta tag i det nu till helgen eller något. Ska komma på ett ämne till ett tal jag ska hålla i tio minuter och göra en fin powerpoint-presentation till det, göra en intervju med en hotellmedarbetare och fixa 8 st bilder till nästa datorlektion. Bland annat. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Såg nyss en bra film också:


Bild från filmen You, Me and Dupree. Varför har jag inte sett denna filmen tidigare? Hur rolig som helst ju!


New shoes

2011-09-13 | 19:22:53


Var typ kärlek vid första ögonkastet när jag såg dessa skor. Så jag var tvungen att köpa dem. Wildflower by Kenza är det. Snygga? :)


Heldag på stan

2011-09-12 | 21:03:38


Inne i omklädningsrummet på H&M.

Howdy! Lektionen i dag var inställd. I stället var jag och hade körlektion på körskolan. Gick bra! Sen hade jag tid bokad hos frisören klockan två. Klippte mig. Ska nog färga snart också. Ni får bild efter jag färgat också. Orkar inte nu. Hehe. Blev supernöjd i allafall! Efter frissan drog jag ner på stan i några timmar och stannade där fram till ungefär sju-tiden. Köpte en väska och ett par linnen. (Visar i morgon). Kom sedan hem och åt middag; hemmagjorda hamburgare och pommes. Supergott! Nu ska jag se någon film som går på tv.


Ten years ago

2011-09-11 | 15:33:54


Tio år sedan i dag då. Galet vad fort tiden går. Jag minns fortfarande första gången jag hörde om attackerna. Var hemma hos en kompis, och hennes mamma ropade att något hade hänt i New York. Följde händelserna på tv i timmar efter det. Är det förresten bara jag som tycker det är helt otroligt att man lyckats fånga händelserna på bild som på bilden ovan? Precis innan planet kraschar. Sjukt ju.


Where are you going now, friend

2011-09-10 | 19:22:51



Johnossi - Dead End

Såg detta bandet live förra sommaren på Ullevi då de var förband till Green Day. Hade aldrig hört talas om dem innan dess.
Men de har faktiskt en del bra låtar. Denna har jag fastnat för speciellt. Riktigt bra! (Och grym live).


Smoothies

2011-09-09 | 17:23:34


Till frukost blev det först smoothies, sen rostat bröd. Mums! Första dagen jag kunnat sova ut på länge nu känns det som. Jag tror jag kommer uppskatta helger mer nu än vad jag gjort på ett tag. Åt frukosten framför tvn. Såg på Batman Begins. Igen. (Den gick på tv för ett tag sedan och då såg jag den med). Hehe. Bra film. Är så glad att jag är ledig på fredagar. Får långhelg då liksom. Lite awesome.


Köttbullar och mos

2011-09-08 | 23:16:07


Behöver jag ens säga vart denna bilden är tagen? Hehe.

Dagen började tidigt för mig i dag. Klockan sex närmare bestämt. Lägg då till att jag inte lyckades somna förrän typ fyra i morse så har ni ett vinnande koncept. Not. Sov alltså bara ca två timmar i natt. Men vad gör man? Var i skolan i några timmar. Fick en ny uppgift i kommunikation. Informativt tal i 10 minuter. Valfritt ämne. Gah. Vad ska jag prata om? Sedan blev det hem en stund. Därefter IKEA för middag. Var hemma igen vid halv åtta. Gjorde chokladpudding som jag sedan åt framför tvn. Såg Robinson. Å nu blir det lite Scrubs.


Vi kör en dagens

2011-09-07 | 21:03:32


Jacka - Topshop (ny!) ~ Leggings - Gina Tricot ~ Boots - Din Sko


Skolan, frisören och körskolan

2011-09-06 | 19:06:35

Hade min första Hotell-lektion i dag. Och ja, jag tror jag kommer gilla denna kursen. Den har potential liksom. Haha. Vi hade bland annat små grupparbeten i dag där man "hittade på" ett eget hotell och sedan redovisade vi det inför klassen och röstade vems som var bäst. Vår grupp vann. Enough said. Sedan hade vi också fått våra inlämningsuppgifter betygssatta. Jag fick MVG! Känns bra :D

Efter skolan gick jag till frisören och bokade tid. Så på måndag klockan 14.00 ska jag dit. Ser jag fram emot! Vet dock inte exakt hur jag ska klippa mig ännu. Men det löser sig. Stack även till körskolan och köpte ett 10-pack körlektioner till. Så nu jävlar ska här köras bil! ;)


Har köpt månadskort

2011-09-05 | 22:36:08

Tjoho! I dag har det regnat. Igen. Som vanligt. Jag har köpt ett månadskort (buss) så nu kan jag åka lite mer obegränsat än tidigare. Känns skönt. Slippa tänka på zoner och sån skit. Skolan i dag var helt ok. Tror jag gillar måndagar bäst hittills. Lektionen i dag var rätt så rolig faktiskt. Heh. Men aja, nu blir det nog sängen snart. Annars orkar jag inte gå upp i morgon. Det är inte min grej att gå upp tidigt.


Wanties

2011-09-03 | 14:17:48




Skinnjacka 399:- (H&M) ~ Cardigan 199:- (Gina Tricot) ~ Jeans 299:- (H&M)

Måste snart ut och höstshoppa känner jag. Har inte gjort det ännu i år och jag skulle behöva lite fler typ tjockare tröjor och jeans. Framförallt jeans. Min inställning till jeans har länge varit väldigt off, och i stället har jag övergått till att nästan bara använda tights och jeansleggings. Det verkar i och för sig de flesta ha gjort. Men ändå. Jag tror jag är redo att återuppta min relation till dessa byxor igen. Speciellt nu på hösten och vintern när det blir kallt så är det skönt med lite tjockare byxor. Har sett väldigt många fina på sistone. Så jag ska försöka se om jag kan klämma in lite shopping i veckan som kommer. Går ju trots allt igenom Nordstan två gånger om dagen..


Vision of Division

2011-09-02 | 16:32:42



The Strokes - Vision of Division


How long must I wait?


Nu är det september

2011-09-01 | 21:22:46

När jag stod i hallen och skulle bestämma mig för vilken jacka jag skulle ha i morse (klockan var typ tjugo över sju så och det var fortfarande svinkallt) så var jag först inne på att ta min militärgröna typ höstjacka. Fast så tänkte jag "Men hallå, det kan jag ju inte göra. Det är ju fortfarande augusti". Sekunden senare kom jag på att det inte alls är det. Men jag tog inte den jackan i allafall. Det hade känts lite too much. Tog en annan svart i stället. Och tur var väl det, för några timmar senare hade det blivit jättevarmt. Stack därför ut direkt efter skolan och solade en stund. I morgon är jag ledig så då blir det nog att skriva gärnet på the kommunikationsuppgift. Ja, så blir det.


Real Time Analytics