Grill och Sol

2012-04-29 | 23:27:06



Stack ut Svartedalen vid fem-tiden och grillade vid en av sjöarna. (Finns ju så många olika att välja på). Men bekväm som man är vill man ju ha ett ställe med bord. Så man slipper sitta på marken. Haha. Vi grillade fläskfilé, och till det blev det potatissallad, tsatsiki och sallad. Åh, vad jag älskar att grilla alltså. Så himla mysigt! Förmiddagen spenderade jag på verandan i solen. Gick ut och satte mig där när jag skulle äta frukost och blev sedan kvar där ett tag. (Lätt gjort). Tror jag lyckades få lite färg men det lär väl försvinna rätt snabbt..


Spetstopp

2012-04-28 | 21:38:00

Provade denna snygga spetstopp inne på Gina Tricot här om dagen. Gillade den men kunde inte riktigt bestämma mig för om jag skulle köpa den eller inte. Nu tror jag att jag har bestämt mig i alla fall, så jag tänkte försöka hinna med att köpa den innan praktiken på måndag (om den finns kvar då). Den kostar 199 kr. Så hade jag även tänkt införskaffa mig ett par nya strumpbyxor till jobbet också.


Fredag och Really Good Food

2012-04-27 | 18:26:04

Hellu! Nu är det fredag igen, ja. Och så är jag dessutom ledig hela denna helgen. Vet inte riktigt vad jag tycker om det alltså. Visst är det skönt att vara ledig, absolut. Men samtidigt så har jag ju bara denna helgen och nästa kvar innan jag slutar på praktiken. Och det känns lite tungt. Men jag får jobba nästa helg i alla fall. That's good. Slutade för övrigt klockan tre i dag. Stannade kvar till ungefär fyra och fikade. Fredagsfika, ni vet. Det får man ju inte missa. Hehe. Sedan bar det av hemåt och nu sitter jag här. Fredagsmys i kväll, japp!


I går kväll blev vi bortskämda med maten. Gud, så gott det var! I could get used to this. Haha.


Let me die in my footsteps

2012-04-26 | 01:33:34


Bob Dylan - Let me die in my footsteps


24 April

2012-04-24 | 20:06:14

Fick mitt schema i dag för de tre sista veckorna på praktiken. Känns sådär alltså. Det är lite jobbigt att verkligen kunna se när det tar slut. Svart på vitt. Och inse att det faktiskt kommer att göra det. Inom en inte allt för avlägsen framtid. Nu ska jag i alla fall jobba sent två dagar i sträck. Det är bra. (Föredrar ju att jobba de sena passen framför de tidiga). De sena är roligare på något sätt. Så det är jag glad för! I lördags stannade jag tex kvar ca tre timmar efter att jag hade slutat. Haha. Kalla mig störd men jag vill passa på så länge jag kan.


Festivalpepp

2012-04-23 | 16:25:46

Snart är det bara två månader kvar till årets Peace & Love festival drar i gång. Två månader. Känns helt galet. Kommer bli så kuuuul! Sitter här och kollar igenom mina gamla bilder från förra årets festival och tittar på videos på Youtube. Haha. Pepp på högsta nivå här.






Obviously not my pictures. (Men det var det ingen som trodde heller..)


A sudden realization

2012-04-22 | 18:18:00

Eller ok, kanske inte så värst "sudden" dårå. Men i alla fall. För ett par dagar sedan kom jag till insikt att min praktik börjar lida mot sitt slut. Jag har nu varit där i fem veckor, och har tre veckor kvar. Alltså har jag gjort över hälften redan. Detta känns inte bra (haha). Tiden går alldeles för fort, och jag känner att jag, med min extrema separationsångest kommer att dö då den dagen kommer. It's like knowing vilken dag du kommer att dö. Och det vill man ju inte veta, ellerhur? Hur som helst. Min sista dag där blir den 11 maj. Jag längtar INTE!


Frukost på verandan

2012-04-21 | 12:31:26


Finns det något bättre än när det börjar bli varmare ute så att man kan sitta på verandan och äta frukost?
I don't think so. Soligt är det också :)


127 timmar

2012-04-20 | 23:56:00


Hello. I dag jobbade jag mellan sju och halv fyra. Var väldigt många att checka ut så det blev lite action där på morgonen. Kul! Sen så hade vi fika på eftermiddagen. En nice dag, helt enkelt. I morgon börjar jag halv tre, så jag passade på att ha lite fredagmys nu i kväll. Blev tacos och film. Filmen vi såg hette 127 Hours, och den var verkligen superbra! Seriöst, wow. Riktigt bra gjord och med James Franco i huvudrollen (well, pretty much den enda rollen). Rekommenderar den verkligen. Något av det bättre jag sett på länge faktiskt.


Citron Cheesecake

2012-04-18 | 13:02:20


Se, se, se vilken fin efterrätt vi fick ut till oss i receptionen i torsdags kväll. Citron Cheesecake/Mousse. Så goood!


Housekeeping

2012-04-17 | 18:54:02


Fick prova på att jobba på housekeeping i går och i dag. (Står ju i vanliga fall i receptionen). Och trots jag är helt säker på att det är just i receptionen jag trivs och vill vara, var det ändå roligt att få prova på något annorlunda. Så i dag har det bäddats sängar vill jag lova. Många sängar! Jag borde vara proffs nu. Nu återstår bara att se hur jag använder mina nyfunna kunskaper i vardagslivet också (haha).


The stars seemed so close

2012-04-16 | 18:16:30



Bright Eyes - Light Pollution


Jag och Joe

2012-04-14 | 19:54:07


När jag träffade Joe Flanigan på Sci-Fi Mässan den 31 mars i år. Så jäkla awesome!


The Hunger Games

2012-04-13 | 23:09:17

Tiden går fort när man har roligt? I dag har varit en lång, men rolig dag. Gick upp klockan fem. (Tror seriöst att jag har börjat vänja mig vid att gå upp så pass tidigt nu). Hade sedan praktik mellan sju och tre. Eller, jag skulle ha gått hem klockan tre. Men valde att stanna kvar ungefär en timme längre. Spenderade då denna tiden med att bara flumma runt lite och att fika. Det bjöds på princesstårta. Mums!


Efter praktiken blev det bio. Såg The Hunger Games. Den var faktiskt riktigt bra. Väldigt annorlunda, men en rolig idé för en film. Den kändes liksom orginell på något sätt. Blev positivt överraskad i alla fall. Så den kan jag absolut rekommendera!. Efter bion åkte vi och handlade fredagsmys. Sedan blev det Burger King och sen hem och kolla på tv. Nu blir det datorn en stund. Sedan sängen. Nattinatt!


Prickar och Korall

2012-04-12 | 12:43:36


Gina Tricot, 149 kr


Så sjukt gott

2012-04-11 | 12:15:54


Äggost (ägg, mjölk, gräddfil/filmjölk) och jordgubbssylt. Är lite halvt beroende av detta känner jag.

Började kolla på den nya serien Alcatraz i går kväll. Den verkar bra. Har visserligen bara sett det första avsnittet ännu, men tror den kan bli spännande. Laddade ner första säsongen i alla fall. Woop, woop! Nu sitter jag här och äter frukost och sen bär det av till praktiken.


Dolly Shorts

2012-04-10 | 20:27:54





Gina Tricot, 349 kr

Okay, nu har jag hittat vilka shorts jag kommer att leva i denna sommaren. Så himla snygga, alla fyra. Hur ska man kunna välja? Känns ju lite onödigt att köpa ett par av varje kanske? Haha. Dock så kommer jag att rulla upp dem längst ner då också. Blir snyggare så.


Skitväder

2012-04-09 | 22:46:53

Vilket jäkla skitväder det är just nu alltså. Har regnat hela dagen, och blåser gör det också. Usch, bara usch. I går var det ju hur fint som helst? Och dagen innan det. Soligt och halvvarmt. Så kommer det här. Tråkigt. Verkar som det ska hålla i sig ett tag framåt nu också..

Var nyss och hämtade Tilda på Centralstationen (yes, in this skitväder). Haha. Nu ska vi se om man kan övertala henne till att se en film eller något. Är sugen på det, trots att jag gick upp fem i morse och är supertrött. Och så man ju lite äggost kvar i kylen också..hmm.


What's Dylan Grillin'?

2012-04-08 | 19:52:01


Bet ya can't guess what I'm grillin'


A DINOSAUR!

Why did the hat explode?

I'm grillin' nothing

HAHAH slutet, jag dör! Jag har hittat meningen med livet.


Glad Påsk!

2012-04-07 | 17:38:25

Todelo! Har haft en riktigt bra dag i dag. Känner att jag gör framsteg på praktiken och det känns roligare och roligare för varje dag som går. Och att jobba på helgen är faktiskt inte så hemskt som det låter. I dag är det Påskafton. Kom hem nu för en liten stund sedan och sitter här och dricker påskmust. Får se vad som händer senare i kväll. Kanske drar jag bort till brorsan och Linda och spelar kort och smäller lite (har kvar några raketer från nyår). Däremot ska jag upp tidigt i morgon så jag får se om jag orkar. Glad Påsk till er i alla fall!


Förresten, titta vilken trevlig liten överraskning som väntade när man kom till jobbet i morse!


Hallonmousse

2012-04-06 | 03:10:13


Hallonmousse med hallon. What more is there to say? Överdos kanske. Men gott vare!


4 April

2012-04-04 | 17:23:33

Ja, nu var det ju ett tag sedan jag bloggade alltså. Jag hade gärna skrivit att min frånvaro berott på att jag levt in a bubble of happiness sedan jag publicerade det senaste blogginlägget. (Visserligen har jag ju gjort det också. I'm not gonna lie, jag är fortfarande i extas!). Men samtidigt måste man ju ta hänsyn till verkligheten också. Tråkigt nog. Haha. Nejmen. Så vad har jag då haft för mig sedan senast?

First av all, söndagen spenderades med att sitta som på nålar och vilja åka tillbaka till mässan igen (så här i efterhand kan jag säga att jag ångrar mig som fan att jag inte åkte dit på söndagen också). Men nu blev det som det blev. Kompenserade detta med att titta på några avsnitt av Stargate Atlantis. Då kändes det lite bättre i alla fall. Hehe ;) Så jobbade jag i måndags och tisdags. Och är ledig i dag.


Oh, and I went to the beach också och hade det lite roligt i sanden. Fast det var i mitten av mars då. Tss.


Sci-Fi Mässan 2012

2012-04-01 | 23:24:37

I går var det äntligen dags för årets Science Fiction Mässa på Svenska Mässan i Göteborg att slå upp sina portar. Själv hade jag väntat på detta i ca en månad, då jag och Tilda fick reda på att självaste Joe Flanigan, som spelade John Sheppard i Stargate Atlantis skulle dit. Tycker han är så  himla grym och SGA är lätt en av mina favoritserier! Har alla säsongerna hemma och har sett alla avsnitt flera gånger. Så jag var ju bara tvungen att ta mig dit! Mässan var öppen mellan tio och sex, och vi kom dit någon gång runt halv ett.

I vanlig ordning fanns det en massa bord och stånd uppställda med diverse bilder, affischer, t-shirts, spel, figurer och samlarsaker till försäljning och display. Det gick även runt folk utklädda till karaktärer från exempelvis Star Wars som man kunde fotografera sig med. Fanns med andra ord en hel del saker att titta på att göra. Längst in i hallen stod även ett långt bord, och bakom där satt kändisarna.




Var ganska mycket folk där..

Vi hittade ett stånd där man kunde köpa biljetter till ett fototillfälle med valfri kändis. Vi ville så klart bli fotograferade med Joe. Sagt och gjort. Vi ställde oss i kön och när det var vår tur fick vi gå in bakom en vägg där han stod. Fick en chock när jag kom in där för jag hade inte förväntat mig att han skulle stå så himla nära (högst två meter). Helt plötsligt var han bara där liksom. Poff. En sån jäkla sjuk känsla! Fattade knappt att det var han först ens. Stod nog där i några sekunder och bara tittade på honom. Försökte greppa vad det var som höll på att hända, liksom. Haha. Sen var det bara att gå fram, hälsa (jag skakade hans hand!) och så frågade han typ "How are you?" och lite sånt. Minns inte så mycket. Allt var bara så förbannat overkligt. Så var det dags för själva bilden. Jag ställde mig precis intill honom och lade armen runt honom (fattar inte att jag vågade) och sen så lade han handen runt min midja. Då dog jag. Vet inte hur länge jag stod där. Det kändes som en evighet, samtidigt som det gick alldeles för fort. I'm never gonna forget that moment. ♥ 

Direkt efter fotograferingen (fortfarande yra av glädje) gick vi och ställde oss i kön för att få saker signerade. Han gick in och satte sig på sin plats och när det var min tur att gå fram så stod jag ju där en stund framför honom när jag betalade och sådär. Kunde inte sluta glo. Haha. Så frågade han vart jag kom i från och grejer. Och när jag la fram bilden jag ville ha signerad så sa han "Wow, supersize". För bilden jag hade med mig var större än de som låg där på bordet som man kunde välja. Jag ba "Heheh..yes". Han var seriöst hur trevlig och down to earth som helst. Jag dog när han sa mitt namn. Stod och fnittrade som en idiot kändes det som. När han gav mig bilden så log han mot mig och då dog jag igen. Allt gick i slow motion. Vi skakade hand i gen. Ögonkontakt. I was like "God, help me.."



Bästaste Joe! (Dessa två bilderna snodde jag av Tilda).


Real Time Analytics