The Soundtrack Of Our Lives

2012-08-31 | 23:55:00
Howdy! Var och såg The Soundtrack Of Our Lives spela tidigare i kväll på Liseberg. I vanlig ordning så hade jag ingen direkt koll på bandet. Däremot så har jag sett dem en gång tidigare i sommar, när de spelade på scenen jag jobbade vid under Peace & Love. Inte riktigt min musiksmak dock. Men en sak som gjorde det mer intressant var att en av gitarristerna var så sinnesjukt lik George Harrison. Och George bara råkar vara min favorit-Beatle ju. Såå. Det var lite coolt. Som att 70-tals George hade återuppstått eller något (kändes seriöst så). Stod därför och stirrade på honom under hela konserten. Haha. Alltså, han var läskigt lik. Så ja, det gjorde faktiskt min kväll.
 
Väntar på att konserten ska börja..
 
Jättebra kvalitet, eller vad säger ni? Haha.

Desire Under the Elms

2012-08-30 | 23:30:00
 
Bestämde mig för att kolla på denna film för andra gången i går kväll. Den utspelar sig på en gård i USA någon gång på 1840-talet, och handlar om Eben, som bor tillsammans med sin far och sina två halvbröder. De "bråkar" alla om vem som ska få äga gården efter att pappan dör, medans fadern själv säger att han kommer överleva dem alla. Eben lyckas snart skicka i väg sina bröder från gården, men samtidigt kommer pappan hem med en ny och betydligt yngre fru, Anna, som också hon är intresserad av att göra gården till sin egen. Till en börjar hatar Eben henne, men ganska snart blir de kära i varandra, och börjar planera sin framtid tillsammans. Men det blir inte riktigt som de tänkt sig. Riktigt bra och spännande film tycker jag. Från 1958. Med Anthony Perkins & Sophia Loren i huvudrollerna.

Pingviner

2012-08-29 | 21:52:37
Kom på att jag helt och hållet glömt bort att lägga in bilder från när jag var på Borås Djurpark i början av denna månaden. Nu tog jag visserligen inte sådär jättemycket bilder kanske. Men tänkte det kunde vara kul att slänga in några här i alla fall. Först ut är pingvinerna.
 

Jätteroliga bilder, I know. Men deras inhängnad är väl inte världens mest fotogeniska om man säger så. Haha.

You're gonna feel it

2012-08-28 | 22:54:00
 
The Clash - Pressure Drop

Att vinna och förlora

2012-08-27 | 23:23:00
 
Bara för att jag gillar att skriva ofullständiga match-recensioner, så tänkte jag fortsätta med det här nu. Just so you know. Haha. Helgen bjöd på två direktsända matcher med två av mina favoritlag. Hur awesome? I lördags spelade Chelsea-Newcastle, vilket slutade 2-0 till Chelsea. Jippie! Och Torres gjorde det andra målet. Så himla snyggt var det!  Åh, vilken härlig känsla det är när ens favoritspelare gör mål alltså. Obeskrivligt nästan. Skriker rakt ut varje gång. Haha. Måste verkligen säga det att Torres och Hazard ägde denna matchen.
 
 
Weeeey!
 
I söndags spelade Getafe-Real Madrid. Denna matchen gick tyvärr inte lika bra, och Real Madrid förlorade med 2-1. Kändes mindre kul. Speciellt eftersom det hade börjat  så bra, med en ledning på 0-1 efter första halvlek. Förstår inte riktigt vad som hände sen? Tror de hade en dålig dag bara..? Aja, det är alltid tråkigt när laget man hejar på förlorar. Men det kommer gå bättre nästa gång! Det vet jag!
 
Iker Casillas. Bästa målvakten. Alltid ♥

Musiktävling och Pizza

2012-08-26 | 23:58:00
 
Programledare: Annika Jankell och Lasse Kronér.
 
Stack till Liseberg vid ett-tiden i dag för att få bra platser till musiktävlingen "Svensktoppen Nästa". (Programmet direktsändes i radio och på webb-tv). Mitt intresse för själva tävlingen var väl inte den största precis. Hehe. Men alltid kul när det händer något. Så varför inte, liksom? Superbra väder var det dessutom! Tror allt var slut någon gång efter fyra, och då drog vi oss sakta men säkert hemåt. Men först blev det ett stopp på vägen och köpa pizza. Lyckades faktiskt trycka i mig en hel pizza själv. Rätt stolt över det faktiskt. Haha.
 
Bilden i inlägget är tagen av Tilda. För bilder på deltagarna/artisterna, se hennes [Konsertblogg].

Sneakers med kilklack?

2012-08-24 | 22:51:00
Från Have2Have. Kostar 598 kr.
 
Första gången jag såg dessa skor, tyckte jag att de var fula/såg konstiga ut. Sen för varje gång jag har sett dem efter det, har jag tyckt att de blivit snyggare och snyggare. Och nu vill jag nästan ha ett par. Är det hjärntvätt som ligger bakom detta, eller är det något annat?

Kvällskonsert

2012-08-23 | 23:41:00
Veronica Maggio uppträdde på Liseberg i kväll, och jag och Tilda var på plats. Hon för att hon ville ta bilder, och jag för att.. ja. Vem säger nej till en gratiskonsert liksom? Även om jag nu inte ens lyssnar på Maggio. Man får passa på när man kan, helt enkelt. Mysigt att bara stå i publikhavet och lyssna på musiken tycker jag. Har även tidigare i sommar varit och sett både Lenny Kravitz, Ulrik Munther, Alice Cooper och Sven-Bertil Taube där. Ska även dit nu igen på söndag, och sen nästa fredag (The Soundtrack Of Our Lives). Skojigt!
 
Två bilder jag tog i kväll, efter konserten var slut. Mysiga Liseberg ♥

Fotboll och James Bond

2012-08-22 | 23:11:00
 
Fernando, efter sitt 3-2 mål mot Reading.
 
Om jag skulle sammafatta dagen med ett ord, så skulle det vara: Fotboll. Har sett inte mindre än tre fotbollsmatcher i dag (wow, nerd). Först Wigan-Chelsea, som slutade med vinst till Chelsea (0-2). Woho! Sedan Real Madrid-Valencia, som slutade oavgjort. Var en riktigt nasty krock där mellan Pepe och Iker i samband med 1-1 målet (såg riktigt hemskt ut). Även Ramos fick sig en smäll en stund tidigare. Stackare. Och så sist men inte minst,  Chelsea-Reading (live). Såg illa ut för Chelsea där ett tag, men de lyckades vända lyckan i andra halvlek, och matchen slutade med 4-2 till Chelsea. Och Torres gjorde det tredje målet. Så jäkla härligt! Riktigt bra match!
 
Sen så har även Zarah varit här en sväng. Åt glass och spelade James Bond. Det fick mig att sakna tiden då hon var här nästan jämt och spelade Resident Evil 4 i flera timmar i sträck. Haha. Måste fan köpa Resident Evil 3 eller något! Saknar det! (Nördvarning, igen!).

World Cup 2010 - Final

2012-08-21 | 23:22:00
 Spanien - World Champions!
 
Fotbollstittandet fortsatte för min del i går kväll/natt. Som jag skrev för ett tag sedan så hämtade jag ju ner båda finalmatcherna från EM 2008 och VM 2010, för att jag ville se om dem igen. Återuppleva gamla minnen, ni vet. Hur som helst. Såg då finalen från VM 2010, där Spanien mötte Nederländerna. Det var ju som bekant en ganska lång match, med förlängning i slutet. Men till slut lyckades Spanien smälla in ett mål i den 116:e minuten. Och lyckan var total! Minns det som i går, när jag såg denna matchen för lite mer än två år sedan. Awesome feeling, var det. Bloggade faktiskt om det samma dag, den 11 juli 2010. Vill ni läsa det, så finns det [här]. Good times!

20 Augusti

2012-08-20 | 19:59:00
Tjoho! Har inte hänt något överdrivet roligt i dag. Fick reda på i morse att min morfar gick bort i går kväll. Det var inte helt oväntat dock, då han varit sjuk en längre tid. Men ändå. Var faktiskt och hälsade på honom så sent som i förrgår, strax innan jag åkte till Liseberg. En dag innan han dog. Känns weird. Annars har jag kollat på fotboll i dag. Såg gårdagens match mellan Wigan-Chelsea. Chelsea vann! Har börjat kolla på fotboll oroväckande mycket den senaste tiden Hm. Sportkanaler in my heart. Haha. Nu ska jag se på nya Robinson!

Liseberg och IKEA

2012-08-19 | 22:51:00
Färgglatt var det här! Några grejer jag provade för ett tag sedan på H&M. Ended up buying den prickiga. Fiin!
 
Hello there! Var på Liseberg i går kväll i regnet och hade det trevligt. Såg även Sven Bertil Taube spela. Han var rätt skoj faktiskt. Tidigare under dagen var jag och träffade lite släkt och fikade. I dag har jag varit på IKEA och käkat middag. Deras kyckling, pommes och bearnaisesås är ju helt gudomlig. Dör på den! Och köttbullarna. Och ceasarsalladen. Och kokosbollarna och chokladmossen! Well, pretty much allt ätbart som finns där gillar jag. (Förutom de där pannkakorna med någon konstig röra till. What's up with them? Det var inte min cup of tea i alla fall). För övrigt börjar jag få lite panik över att alla börjar jobba/skolan nu igen. What about me då? Måste söka!

Veckan som varit, i bilder

2012-08-17 | 20:28:00
 
Så var man hemma igen efter några dagars njutande på annan ort. Har tagit det ganska lugnt. Solat och badat, ätit glass och god mat. Sedan så har det även paddlats kanot, och en dag spenderade vi inne på ett badhus (Gustavsviks Upplevelsebad). Blev en heldag där inne, med åtta timmars konstant badande. Haha. Härligt. Har med andra ord haft det superroligt och mysigt. Synd att det tog slut så fort bara. Nu har jag precis tagit en dusch och om en liten stund blir det jordgubbar och annat gottigott framför tvn. Have a nice evening!

Mot Örebro!

2012-08-13 | 00:16:08
Tjoho! Har spenderat dagen i en solstol på stranden. Låg där ute i några timmar, och badade även två gånger. Sedan blev det mat på Tai Lee, och sen hem och packa. I morgon drar jag nämligen i väg på en liten trip, som varar fram tills på fredag. Första stoppet blir i Örebro, och sedan drar vi vidare mot Dalsland. Kommer bli så kul! Bloggar igen när jag kommer hem. Ha det bra så länge! Toodels!

Borås Djurpark

2012-08-11 | 18:51:11
Åkte till Borås och besökte Djurparken i torsdags. Har varit där flera gånger tidigare, när jag var liten. Men nu var det ett par år sedan senast. Parken såg ut ungefär som jag mindes den, fast med några nya inslag. Bland annat hade de nu byggt en ny inhägnad för björnarna. Där fastnade jag ett tag. Haha. Och så sent som i maj detta år, invigde de en ny anläggning med hyenor (så jävla söta var dom!). Men annars var det sig likt. Var visst femtioårsjubileum i år också. Trevlans. Vandrade runt där inne i närmare sju timmar (en heldag, med andra ord), innan det var dags att bege sig hemåt igen. Var riktigt roligt! Bilder kommer när jag orkat redigera. Typ snart..
  
Världens socialaste apa, inne i Ap-huset.
 
Var så himla mycket saker jag inte tog bilder på också. Blev inte så, bara. Vi försökte även att hinna med att vara på "rätt plats vid rätt tidpunkt", för att se när de matade djuren (efter ett speciellt schema). Såg bland annat när de matade lejonen, björnarna, hyenorna och djuren på savannen. Många av djuren hade nyligen fått ungar (bland annat lejonen och vargarna). Dog på hur söta de var. Var tre vargungar som sprang runt och lekte med varandra jättenära stängslet (de brukar gömma sig annars). Så det var kul att få se faktiskt.

22 år

2012-08-10 | 23:51:09

Fyllde år i dag. Detta firades med gäster, tårta och presenter. Har haft en trevlig dag! Tack för det :)


Mjukglass och Alice Cooper

2012-08-09 | 23:58:00
 
Var på Liseberg i går kväll och såg på Alice Cooper och käkade mjukglass. Hade egentligen tänkt ta bilder på konserten (as usual). Men det var seriöst helt omöjligt! Alldeles för trångt för att ens våga försöka. Höll på att bli mosad fan. Haha. Var mycket mer folk än "vanligt" framme vid scenen. (Och då är jag ändå ganska härdad från diverse tidigare konserter och festivaler). Lite trängsel har aldrig stört mig. Det hör till! Men detta var galet. Efter en stund letade vi i stället upp en mysig gräsmatta där vi satte oss och betraktade konserten på håll, på storbildsskärmen. Konserten var i alla fall riktigt bra! Sedan blev det till att trängas på fullpackad buss hem. Cozy!

All I really want is a new order

2012-08-07 | 23:09:00
 
Generation X - New Order

Fernando Torres

2012-08-06 | 22:42:04
 
 
  

Badat i havet

2012-08-05 | 23:16:20
Svartedalen, där vi grillade.
 
Yes, jag gjorde det! Badade i havet för första gången denna sommaren. Stolt! Har lyckats undvika att göra det varje gång jag varit på stranden hittills. Men i dag blev det äntligen av. Och det var mycket varmare än vad jag trodde. Har legat på stranden i några timmar i dag. Åkte sedan hem och bytte om och sen blev det grillning vid en sjö. Har även hört att Lillan verkar göra sig hemmastadd hos den nya familjen, vilket känns jättebra! Var så jäkla skönt att få höra det. Tänker på henne hela tiden. Är glad för hennes skull att hon trivs! :)

I miss you ♥

2012-08-04 | 00:19:50
Kommer alltid att älska dig, Lillan ♥ I will never forget you. Hoppas du trivs i ditt nya hem. Jag saknar dig så otroligt mycket.

Grillning i Ödsmål

2012-08-01 | 23:51:00
 
Åkte ut till Ödsmål vid fem-tiden i dag. Blev nämligen bjuden dit på grillkväll för ett par dagar sedan, och i dag blev det då äntligen av. Det grillades kalkon, halloumi och "grönsaker" (champinjoner, aubergine och rödlök). Var faktiskt första gången jag åt kalkon. Det var riktigt gott! Och till efterrätt blev det kladdkaka. Sedan satt vi där i ett par timmar och snackade om bland annat festivaler och konserter. Efter det blev det en sväng ner till sjön, där några höll på att fixa med badbryggan. Åkte sedan hem strax efter tio. Hade riktigt trevligt!

Real Time Analytics