Jacka med rosetter

2012-01-31 | 19:46:51


H&M, 499 kr

Alltså denna jackan. Jag vet inte vad jag ska tycka om den. Tycker att den är hur fin som helst men samtidigt gillar jag inte hur den ser ut på. Den är typ.. kort. Och vid. Bred. Men ändå söt på något sätt. Hur som helst så tror jag att det kommer bli som med den där andra jackan (en gul trench i kortare modell) som jag provade typ sju gånger but ended up not buying. I bland går det bara inte. Haha.


John Lennon

2012-01-29 | 13:00:40





Kläder och Gatumusikanter

2012-01-28 | 22:01:59


Två av sakerna jag provade. Jackan är så fiiin! Rosetterna ♥ Men modellen var lite skum tycker jag..

Efter skolan i torsdags hade jag närmare två timmar på mig innan jag skulle vara på invigningen. Den tiden spenderades på stan och jag provade lite kläder och käkade. Men en rolig sak som hände när jag var på väg till Nordstan var att det stod en kille utanför där och sjung Beatles-låtar. Jag hörde att någon sjöng "Oh, darling!" på avstånd och sen kom det närmare och närmare och tillslut såg jag han som stod och sjung. Så där blev jag kvar en stund. Haha. Han sjung faktiskt riktigt bra. Inte lika bra som orginalen dårå. Men i allafall.

The Beatles - Oh, darling!


Ljusshow och Fyrverkerier

2012-01-27 | 20:13:41


Några bilder från invigningen i går kväll. Ovan ser ni en del av ljusshowen och fyrverkerierna som var. Väldigt nice måste jag säga!


Invigning och Konsert

2012-01-26 | 21:32:00


Var på invigningen av det nya lyxhotellet här i Göteborg, Clarion Hotel Post. Byggnaden är det "Gamla Posthuset" på Drottningtorget (därav namnet Post) som har stått tomt i flera år, och som nu har gått och blivit hotell. Hela torget var fullt med människor och det bjöds på ljusshow, fyrverkerier och konserter med artister som bland annat Danny Saucedo och Ulrik Munther. Kalaset var slut vid åttatiden och då blev det hemgång. Var riktigt roligt faktiskt. Kul när det händer lite sånna här saker. Inte varje dag det öppnar ett nytt hotell ju :)


Opera och Prov

2012-01-25 | 16:51:14


Och snön ligger kvar en stund till..yes.

Ja, alltså jag har ju inte varit och sett på opera nu då menar jag. Utan jag menar hotellbokningssystemet. Vi fortsatte att jobba med det i går. Lärde oss bland annat hur man checkar ut gäster. Var väldigt mycket lättare än att checka in, hehe. Inte för att det är så brutalt svårt det heller men ni fattar.. Satt och checkade ut hur många som helst för vårt "hotell" var typ helt fullt. Haha. I dag har jag haft prov.

Såg förresten en så jäkla snygg jacka inne på H&M i dag. Vill verkligen ha den! Men hann inte prova den just då så jag tänkte göra det i morgon efter skolan i stället. Om jag orkar. Nu ska jag i väg och handla. Blir falafel, bulgur och tzatziki till middag i dag. Smarrigt värre!


23 Januari

2012-01-23 | 20:36:25


Fikade förut som ni seer. Tryckte först i mig en hel semla och sen typ bara en timme efter det blev det käk på Burger King. Behöver jag säga att jag är proppmätt? Haha. Trodde inte jag skulle orka hamburgaren också men det gick utan problem. Jag är så nyttig, jag vet ;)


Where did our love go?

2012-01-21 | 20:42:32



The Supremes - Where did our love go?


Bakat muffins

2012-01-21 | 02:17:43


Bakade muffins förut. De blev väl helt ok. Förutom att vi inte hade någon kakao så det fick bli oboypulver i stället. Haha. Inte riktigt samma sak men det fick gå. Har för övrigt tillbringat kvällen framför tvn och sett på film (Filmkväll, yay!). Såg först Little Miss Sunshine och sen Donnie Darko. Riktigt bra filmer! Har sett båda förr, men ändå. Såg även lite på Rocky V i pauserna. Älskar Rocky-filmerna!


Jeans + Stickat

2012-01-20 | 14:21:37


Röda stuprörsjeans, 199 kr // Blå stickad tröja, 149 kr

Här är resten av det jag köpte förra fredagen. Också dessa är båda från H&M. Ska ta och köpa en vit skjorta också, tänkte jag. Som jag kan ha under den stickade tröjan. Tycker det är så snyggt när skjortan sticker fram lite under. Så det får bli mitt nästa.."projekt". Japp.


The O.C och Plugg

2012-01-19 | 17:36:41

Ledig dag i dag igen. Kursen som vi ska ha på tordagar börjar inte förrän nästa vecka. Så i dag har jag inte gjort något speciellt typ. Såg ett avsnitt av O.C förut till frukosten. Det måste vara en av mina absoluta favoritserier. Har sett hela serien från början till slut fem gånger nu (tror jag det är?). Hur som helst, nu ska jag fortsätta plugga (jippie!) och sen om en stund blir det middag. Börjar bli hungrig..



Gårdagens middag. I dag blir det nog potatisräfflor och wokgrönsaker!


Check me in, Check me out

2012-01-18 | 13:33:16

Fick ett sms strax innan jag skulle gå upp där det stod att dagens lektion är inställd. Gick därför inte upp förrän typ tolv. Härligt det. Nu har jag precis ätit frukost och nu snart tänkte jag försöka plugga lite. Har ju prov i våningsservice nästa vecka. Har även fått en uppgift vi ska kolla på + göra ett slutprov senast nästa vecka. I går började vi jobba i hotellbokningsystemet Opera. Var roligt. Vi gick i genom lite olika funktioner och sådär. Fick även prova att checka in "gäster". Haha. Nästa vecka tror jag vi ska lära oss hur man checkar ut..


Såg nästan en kändis

2012-01-17 | 19:29:32

I går eftermiddags när jag var på väg hem från skolan och gick på gatan så såg jag en kille som stod typ utanför en kiosk och kollade in genom fönstret. Och redan från långt håll tyckte jag att han påminde så sjukt mycket om han som spelar "Jax" i Sons Of Anarchy.

Så fortsätter jag att kolla typ hela vägen och tänker "Shit, vad lik han är". Och sen så när jag är typ två meter i från så tittar han åt mitt håll. Så då kollar ju jag bort. Men så hinner jag tänka "Fan, jag måste kolla en gång till". Så kollade jag men då tittade han fortfarande på mig så jag bara vände bort blicken snabbt och fortsatte att gå. Haha. Men seriöst, han var galet lik. Trodde nästan det var han alltså.



Orginalet. Charlie Hunnam. De kunde seriöst varit tvillingar. Skämtar inte.


Grillat, Skolan och Lillan

2012-01-16 | 19:13:39

Blev inget bloggande i helgen, nej. Tog det mest lugnt, såg några filmer (Harry Potter & Batman Begins). Men åkte faktiskt också ut och grillade både på lördagen och söndagen (ja, det går faktiskt att grilla i januari, inga problem). Var lite kallt kanske men det var skoj! I dag har jag varit i skolan. Obviously. Och så har vi varit och steriliserat Lillan. Så nu går hon runt med en tratt på huvudet. Stackarn ♥


Lillan, before the tratt.


Två nya toppar

2012-01-13 | 15:58:43


Svart lite genomskinlig topp med silverkrage, 199 kr // Grön topp med volanger nedtill, 149 kr
Båda är från H&M

Är ju ledig på fredagar men jag kände inte för att bara vara hemma hela dagen så det fick bli en liten sväng på stan tidigare i dag. Provade en massa saker men det var typ lite "jobbigt" för allt passade och jag ville ha allt! Haha. Blev totalt fyra grejer i allafall. Bilder på de andra två sakerna kommer. Förresten så kom det senaste Vampire Diaries avsnittet ut last night så det blir nog att se det i kväll!


Kiwi är obligatoriskt

2012-01-11 | 20:58:56


Min senaste hotellfrukost.

Har varit en helt ok dag i dag. Skoldagen gick ovanligt snabbt kändes det som. På våningsservicen pratade vi om frukostservering och vad som normalt ingår i en hotellfrukost. Var väldigt mycket saker jag inte tänkt på innan. Det första jag kom att tänka på var kiwi av någon andledning. Haha. För det finns ju seriöst alltid. Till middag blev det sedan soppa och pannkakor med glass och sylt. I love it.


Three more videos

2012-01-10 | 21:43:32







Här kommer tre till videos som jag filmade på Paul McCartneys konsert den 10 december. Herregud, tänk att det var exakt en månad sedan vi var och såg honom i dag. Längtar tillbaka som bara den. Skriker i slutet av en av videosarna. Haha. Minns inte vilken :P Enjoy!


Att gå upp klockan sex..

2012-01-10 | 16:40:24

..suger.

Haha. Nejmen, ärligt. Det är så himla jobbigt. I dag har jag i allafall haft Hotelladministration. Fick tillbaka våra prov vi skrev någon gång innan lovet. Fick MVG! Wooh. Nästa vecka ska vi börja med bokningsprogrammen! Ska bli så skoj. Det är what I've been waiting for ju.

För övrigt känns det också lite bra att jag "skrev upp" mig på att få eftermiddagspassen på tisdagar i stället. Så man får lite sovmorgon. Hoppas jag får hamna i den gruppen nu bara. Hade varit guld värt! Måste dessutom börja söka praktikplats nu snart också.. Brööl.


Skola och snö

2012-01-09 | 17:21:46


Jullovet är nu officiellt över. Skolan började igen i dag. Vi började med en ny kurs som heter Hotellreception & Konferens. Kan nog bli intressant. Så började det snöa också en bit in på lektionen. Jippie! Haha. Ok, kanske lite sent nu.. Men ändå. Still made me happy!


All the lonely people

2012-01-07 | 17:54:00



The Beatles - Eleanor Rigby

Eleanor Rigby, died in the church
And was buried along with her name
Nobody came


Happy Birthday Syd

2012-01-06 | 21:34:00


Roger "Syd" Barrett (1946-2006)

Han skulle ha fyllt 66 år i dag ♥ =(


Det är fredag

2012-01-06 | 18:12:54


Såg precis det senaste avsnittet av Vampire Diaries (sändes i USA i gårkväll). Fy, vad jag hade längtat efter att få se det alltså. Ända sedan jag såg klart alla avsnitt för några veckor sedan. Dom får inte ha sånna här långa uppehåll. It's killing me! Haha. Får abstinens.

För övrigt har jag inte gjort så mycket kreativt de senaste dagarna. Har mest blivit datorn och gamla VD-avsnitt + alla Harry Potter filmerna (utom den sista). Får se den också! Har även börjat få lite småpanik för att lovet snart är slut och på måndag är det skola igen. Inte för att jag inte vill tillbaka dit eller något alltså, men det känns alltid så konstigt efter att ha varit ledig så länge. Haha. Aja, I'll live.


I hissen

2012-01-04 | 19:36:00

*Awkwardly in an elevator with 8 strangers*

Strangers:...
Me:...
Strangers:...
Me:...
Strangers: ...
Me: I bet you're wondering why I've gathered you all here today, hello


2011 - Ett fantastiskt år!

2012-01-03 | 17:00:45

För mig var 2011 ett alldeles fantastiskt år. Ett av de bättre på länge skulle jag vilja påstå. Så otroligt mycket roligt och bra har hänt. Därför har jag nu bestämt mig för att försöka sammanfatta året lite kort, och ta upp några av årets (för mig) absoluta höjdpunkter. Enjoy!


Vi flyttade.
I början av maj tog vi vårt pick och pack och flyttade i från området jag har bott i så länge jag kan minnas, till ett helt nytt ställe. Jag är så himla glad att vi bestämde oss för att flytta hit. Jag älskar vårt nya hem! Det känns som att jag alltid har bott här typ.




30 Seconds to Mars uppträder.

Peace & Love Festivalen. Årets bästa vecka, utan tvekan! Hela veckan flöt på helt fantastiskt och allt kändes bara så otroligt positivt och bra. Alla härliga, roliga, händelserika dagar och alla mysiga nätter. Alla band man fick se. Alla intressanta människor man mötte. Fick chansen att se mitt favoritband The Strokes spela, och självaste Bob Dylan. Amazing! En vecka jag alltid kommer att minnas.


Vi var på studiebesök på Elite Plaza.

Hotellmedarbetare. Ända sedan jag tog studenten har jag känt mig ganska lost och inte riktigt vetat vad mitt nästa steg i livet skulle bli. Jag har mest bara flutit med, läst lite kurser och inte gjort något speciellt. Och det är ju verkligen inte jag. Jag vill ju göra saker! Därför är jag så glad att jag nu äntligen har hittat en utbildning som känns som jag. Jag är på väg någonstans igen. Lala, how the life goes on.


Paul McCartney. Drog till Stockholm med Tilda i början av december och såg min hjälte uppträda i Globen. Blev en helt fantastisk kväll och konserten varade i närmare tre timmar. Helt magiskt, rakt igenom. Han är så grym! Hela helgen i huvudstaden blev väldigt lyckad.

Dop och Bröllop. Brorsan och Linda gifte sig och Lewis blev döpt.



Norge.
Åkte upp till Dalsland en helg i augusti. Stack över till Norge en dag och flummade runt i Halden.




Danmark.
Tog färjan över till Danmark dagen efter jag fyllde 21. En födelsedagspresent från Tilda :D Vi var på The Reef. Så mysigt!



Var på 50års-kalas på restaurangbåten Trubaduren. Det bjöds på underhållning och skaldjursbuffé.


Var med Sanna och Tilda på Julmarknaden på Liseberg och Universeum. Var riktigt, riktigt roligt :D

Vad mycket som hinner hända på ett år ändå. Och detta var bara några av sakerna jag gjort. Hade nog blivit för långt annars om jag skulle skriva om allt. Haha. Men men. Hoppas att 2012 bjuder på minst lika många härliga upplevelser! 2011, I love you

I have no words

2012-01-02 | 04:01:26



Ian Somerhalder.


1 Januari

2012-01-01 | 17:02:57


Ja, då var det år 2012 helt plötsligt nu då. Kommer som vanligt ta ett tag att vänja sig. Hade i allafall superkul i går. Åt först fondué (gott!) och gav mig sedan ut vid tolv-slaget för att kolla på fyrverkerierna. Kom hem någon gång efter fyra. Hade en supertrevlig kväll :D


Real Time Analytics