It's Friday!

2012-03-30 | 19:13:29


Bild från förrförra helgen. Tacos!

Så har man praktiserat i två veckor på Rubinen nu då. Tänk vad fort tiden går ändå. Har börjat komma in i arbetet mer nu. Men tiderna är fortfarande något jag aldrig kommer kunna vänja mig vid. Haha. Men skit samma. Roligt är det i alla fall! Är dessutom ledig denna helgen. Så i kväll blir det fredagsmys framför tvn med godis och film. Nu är det snart middag. Och i morgon är det mässa. Känns bra! :D


DH och Frukost

2012-03-28 | 12:16:35

Sitter här och ser det senaste avsnittet av Desperate Housewives (som jag missade i går), samtidigt som jag äter frukost. Vetekakor med jordnötssmör är min drog! Har ätit det typ varje dag se senaste 3 månaderna och jag tröttnar bara inte på det. Läskigt gott är det. Duschade för en liten stund sedan och ska snart sminka mig och göra mig i ordning. Jobbar mellan 16.00 och 21.00 i dag. Ha det gött.


26 Mars

2012-03-26 | 21:19:06

Har inte gjort så värst mycket i dag. Har mest försökt att bara njuta av min lediga dag. Åt lövbiff och ugnsrostade grönsaker förut. Så sjukt gott. Vädret har varit fint. Har catchat upp med att sitta framför datorn lite, som jag ju inte har haft så mycket tid för på sistone. I morgon är det back till praktiken. Har bland annat fått checka in lite gäster, en del kassa/pappersarbete och levererat saker till rummen.

I söndags (i går alltså) var det Ray Ban visning i baren så då var det fullt ös ett tag där på förmiddagen. Och fredagen ska vi inte ens snacka om. Aja, det händer saker hela tiden i alla fall. Det är roligt. Nu tänkte jag se på en film snart. Och äta upp resten av mitt godis.



Nästa helg blir det till att stalka this dude när han kommer till stan för Sci-Fi mässan.


Sött linne

2012-03-25 | 22:46:00


Så jäkla sött linne från Gina Tricot. Jag tror jag dör lite. Kostar 199 kr.


När man är en zombie

2012-03-24 | 20:04:07
No words can describe hur otroligt trött jag är just nu. Har känt mig som en zombie typ hela dagen. Trots detta tänker jag ändå försöka ha lite lördagskväll nu framför tvn med godis och påskmust. Får dock bli ganska kort för jag ska jobba även i morgon. Men sen är jag ledig på måndag i alla fall. I en dag. (Inga sammanhängande två dagar ledighet här inte). Men det rullar på i alla fall. Hörs på måndag.

22 Mars

2012-03-22 | 22:43:03


Åkte till mormor vid fem-tiden och fick då middag och fika och så firade vi hennes födelsedag. Sedan bar det av hemåt och nu har jag duschat och bara tagit det lugnt en stund. I morgon jobbar jag till 23.00 så jag kommer förmodligen inte orka blogga då. Plus att jag ska upp klockan 05.00 dagen efter (ja, på en lördag.. omg). Kommer med andra ord bara få sova typ 5 timmar då. Ugh. Men det får väl gå..


Min praktikplats

2012-03-21 | 17:37:03



Hello. Blev inte att jag bloggade i går för jag var tvungen att lägga mig typ direkt när jag kom hem från praktiken för jag skulle upp tidigt i dag. Har i alla fall varit och praktiserat på Scandic Rubinen (ett hotell alltså) nu i två dagar. Ska vara där i sammanlagt åtta veckor. Känns riktigt spännande faktiskt. Arbetstiderna kan man däremot diskutera för jag hatar ju att gå upp tidigt på morgonen. Och nu får jag gå upp typ fem, halv sex. Blöh. Men det ska nog gå. Har även senare dagar och då går jag fram till 23.00. Som i går tex. Och så kommer jag få jobba helger i bland också. Denna helgen, tex. Men inte nästa tack och lov för då är ju Sci-Fi Mässan. Kommer bli nice!


Can you feel me?

2012-03-19 | 20:00:47



Pink Floyd - Hey You

03:50 och framåt ger mig seriöst chills.


Hahahah... Yeah, right

2012-03-18 | 20:02:00



"None of us were really attractive, I don’t see how we made it so big." - George Harrison


Antagen till Peace & Love Army!

2012-03-17 | 15:02:14


Fick precis reda på att jag blivit antagen till Peace & Love Army i sommar! Kommer att jobba som Safety-personal under festivalveckan, tillsammans med Tilda. Kan nästan inte fatta att det är sant. Kommer bli så jävla grymt alltså! Totalt 1000 st kommer att bli utvalda till The Army. Vi är två av dem. Boende, festivalpass och mat för hela veckan är nu alltså fixat. Allt jag behöver göra nu är att ta mig dit! :D

Längtar sönder. Ge mig sommar nu! ♥


The Power of Music

2012-03-16 | 20:09:46



Historian om hur jag kom till att köpa dessa skor är rätt amazing faktiskt. Hör här:

Jag skulle gå och köpa ett par nya skor i dag som jag ska ha på praktiken. Hade redan tittat ut ett par på Din Sko som jag var typ 99% säker på att jag skulle köpa. Provat dem en gång tidigare och allt. Så på vägen dit går jag förbi Skopunkten. Hör då en väldigt familjär sång komma inifrån butiken. Nämligen The Strokes låt Last Nite. Ett märkligt sammanträffande, tänkte jag. Men icke! Det visade sig att de bara spelade Strokeslåtar. Och där blev jag då alltså kvar. Och hittade ett par skor! Allt tack vare The Strokes. För vem vet, hade jag inte hört den där låten spelas hade jag förmodligen inte gått in där. Det är fantastiskt vad lite musik kan göra för skillnad. Det var ödet!


Redovisning och Utgång

2012-03-15 | 23:47:45

Dagen började med att vi hade redovisning av våra projektarbeten (planera en konferens). Det var i form av en muntlig presentation, tillsammans med powerpoint. Hur det gick vet jag inte. Men jag tror det kunde ha varit värre. Haha. Skönt att ha det avklarat i alla fall.


Bilden är från ett annat tillfälle. Glömde ta bild i dag..

Efter skolan stack jag hem snabbt. Käkade och bytte om. Sedan bar det av ner till stan i gen för att möta upp med ett gäng från klassen och "fira". I dag var nämligen sista skoldagen innan praktiken börjar. Så det blev som en slags avslutningsgrej. Hamnade på The Dubliner och blev kvar där i några timmar. Kom hem nu för en stund sedan. Har haft en supertrevlig kväll! Riktigt lyckat blev det! :)


Guidning

2012-03-14 | 22:42:21


Vid Kronhusbodarna. (Inte min bild).

I dag har varit en sån där dag som känts som två. Inte nödvändigtvis på ett dåligt sätt. Men ändå. Först var det skola, och då hade vi våra guidningar. Jag guidade om Kronhuset och Kronhusbodarna. Vi vandrade runt i lite över två timmar. Sedan bar det av bort mot skolan för att jobba med projektarbetet fram till fem. Efter det blev det spring på stan i två timmar. Kom inte hem förrän strax innan åtta. Och eftersom jag ska upp tidigt i morgon måste jag lägga mig nu snart. Är så sjukt nervös för i morgon också. Stora redovisningen då..


13 Mars

2012-03-13 | 22:26:19

Stack till skolan typ en timme innan lektionen började och satte mig och jobbade med projektarbetet. Det visade sig att jag inte var den enda som kommit på denna brillianta idé. Hehe. Sen blev det prov på gruppbokningar i Opera och när man var klar fick man gå. Gick då och satte mig i studiehallen och fortsatte med projektarbetet i ytterligare en och en halv timme. Måste bli klar snart, känner jag. Denna typ av arbete tar ju väldigt lång tid att göra. Det är roligt samtidigt så klart. Men det tar tid. Inget man gör på en vecka precis..tss.


Nu är du min

2012-03-12 | 19:04:03


The day has finally come. Jag har gått och blivit med iPhone :D


Solnedgång

2012-03-12 | 00:23:31


Tyckte solnedgången var så fin förut.


11 Mars

2012-03-11 | 15:11:29

Tror jag är klar med min powerpoint nu. Eller ja.. klar blir man väl aldrig. Men jag har gjort alla sidor som ska vara med nu i alla fall. Och jag är faktiskt ganska nöjd. Believe it or not. Sen att jag förmodligen kommer gå in och ändra skiten typ hundra gånger innan torsdag är en annan sak. Men nu tänkte jag vara glad för det en liten stund. En annan bra sak är att det blir Tacos till middag i dag. Ska bli gott!


Marängsviss

2012-03-10 | 00:01:21


Marängsviss. Med vaniljglass, grädde, maränger, skivad banan och chokladsås. Och så cola till det. Mums!


När det står still

2012-03-09 | 11:20:52

Sitter här och försöker skriva en offert till mitt projektarbete. Det går inge bra. Ändå har jag fått svar från både konferensanläggningen och från föreläsaren jag ska använda mig av. Jag har med andra ord all info jag behöver. Ändå står det still. Why? Haha. Jag måste bli klar med den här offerten snart! Sen så har jag ju dessutom kvar programbladen, projektbeskrivningen och powerpoint-presentationen också. Önskar jag var klar redan nu. Helst i går. Före frukosten. Före äggen. Nu ska jag fortsätta jobba. I still have a long way to go..


I cannot knot

2012-03-07 | 20:18:10


Haha, så ful.


It's gonna be intense

2012-03-06 | 19:37:52

Nästa vecka kommer inte att bli rolig alltså. Först har jag bokningsprov på tisdagen. Sen guidning på onsdagen (valfri turistattraktion i Göteborg, 5-7 minuter) och sist men inte minst (snarare störst) redovisning av projektarbetet (en miljon inlämningsuppgifter + muntlig redovisning med tillhörande powerpoint-presentation, 10 minuter) på torsdagen. Kommer bli intensivt, minst sagt. Wish me luck! Haha.



Jag förra onsdagen. Hittade min kära jeansskjorta som jag nästan glömt bort att jag hade. Woho!


5 Mars

2012-03-05 | 21:27:10

Alltså öh. Jag vet inte vad jag ska blogga om. Har varit i skolan i dag. Sen jobbat med projektarbetet lite. Varit på middag. Kan förresten inte fatta att det bara är denna och nästa vecka kvar i skolan innan praktiken börjar. Vart har tiden tagit vägen? Den springer förbi, typ.


Dream VS Reality

2012-03-03 | 18:48:17
Haha, hade en sån rolig dröm i natt. Drömde att det var sommar och att jag var på Peace & Love och att The Strokes spelade där i år i gen. Så på något sätt lyckas jag ta mig upp på scenen obemärkt och ja.. stannar där en stund och gömmer mig. Är jättenära Julian och står och typ freakar out. Sen efter en stund tänker jag att "Ok, nu har jag fått vad jag ville. Mission accomplished. Dags att gå ner igen."

Så när jag då går av scenen blir jag plötsligt arresterad, får handbojor och blir släpad bort från festivalområdet. Det var så häftigt! Haha. Och det enda jag kunde tänka på as I was taken away var att "Damn, nu missar jag resten av konserten." Samtidigt hoppades jag att Julian skulle kommentera något om händelsen på typ sin twitter dagen efter. Att han uppmärksammar just mig liksom. Vet att jag existerar, ni vet. Hade så klart aldrig vågat göra något sådant i verkligheten. Men det var en kul upplevelse i alla fall. And it felt so real!


When it was real. Peace & Love 2011. Lätt en av de bästa kvällarna i mitt liv. Vill tillbaka! (Min video!)

Joe Flanigan till Göteborg

2012-03-02 | 20:24:56


Fick reda på i går att Joe Flanigan (Stargate Atlantis) kommer till Sci-Fi Mässan i Göteborg den 31 mars - 1 april. Jag ska SÅ dit!


Den lilla paprikan

2012-03-02 | 02:40:40


Denna söta lilla paprika köpte Tilda och Zarah förut i dag. Och well.. den luktade bensin. Random.

Zarah kom hit i dag i gen och fortsatte med Resident Evil 4. (Hon var här i går också, haha). Omöjligt att hålla henne borta från tv-spelet ju. Hur som helst, i dag spelade hon "klart" hela spelet. Varvade. Eller vad man säger. Så jäkla grymt! Kände dock en liten tomhet där en stund. Liksom.. "jaha är det över nu?" Men så hittade vi att man även kunde spela med en annan karaktär, fast en kortare version typ. Så klarade hon det också (på ca sex timmar). Woho! Till detta käkade vi grönsaker och dip, och lyssnade på musik. Mysig kväll.


Real Time Analytics