2012-11-03 | 23:49:00
Dagen bjöd på två fotbollsmatcher, ett besök på kyrkogården, samt en supergod cheesecake. Vi åkte upp vid halv åtta-tiden i kväll till kyrkogården, för att tända ljus på morfars och farmors gravar. Var rätt mycket folk där när vi kom, och överallt fanns det tända ljus. Så trots att det var mörkt som i graven (eheheh), så kändes det ändå ganska upplyst. Mysigt! Hur det gick i dagens matcher kommer här:

Swansea vs Chelsea

Mm, mysigt med hagel..not.

Började bra, med ett mål från Chelsea i första halvlek. Denna ställning behöll de sedan hela matchen igenom, fram till minutrarna innan den var slut. Då smäller Swansea in ett 1-1 mål, och allt hopp försvinner. Ungefär. Anledningen till varför detta var en så stor deal, är för att i och med denna förlust (eller ok, detta oavgjorda resultat), ligger inte Chelsea längre kvar på första plats i Engelska Premier League. Skit också! Dom måste lyckas ta igen detta på något sätt! Jag vill inte att Manchester United ska ligga etta. Så ja, blev lite besviken där kan man säga. En rätt "rolig" sak som hände var dock att det började hagla under matchen. Då tyckte jag faktiskt synd om dem. Haha. Det var inte lite heller, utan det fullkomligt öste ner. Såg dessutom riktigt hårt ut. Och när det inte haglade, så regnade det.. Torres var riktigt nära att göra mål ett antal gånger, men tyvärr gick det inte hela vägen. Vill verkligen att han ska få göra mål nu snart.

Real Madrid vs Zaragoza

När Ramos "skrämde" Kaká när han kom ut från tunneln. Haha. So cute!

Denna match vann Real Madrid med 4-0. Göttans! Två mål gjordes i första halvlek, två i andra. Hoppades att Ronaldo skulle få göra mål, då han ju gjort mål i åtta matcher i sträck, och detta kunde ha blivit hans nionde. Men så blev det inte. Att han inte var nöjd med detta märktes även ganska tydligt, då han i samma sekund som slutvisslan blåste, försvann snabbt in i tunneln. (Men jag tänker inte analysera det där djupare). Däremot gjorde han en riktigt snygg frispark mot mål en stund tidigare. Bollen var såå nära att gå in! Vi fick inte heller någon Kaká på planen i dag, tyvärr. Tycker det är synd att han inte får den speltid han förtjänar. Fick dock en liten glimt av honom i början av andra halvlek. Så visades det även ett inslag om honom i periodpausen. Och så fick Callejón spela. So I'm good..