Frustration och Hastiga Beslut

2012-11-21 | 23:31:00
Vaknade upp i morse till beskedet att Chelsea's manager fått sparken. Känns helt sjukt ju. Overkligt. Ingen mer Roberto Di Matteo och hans excentriska tuggummi-tuggande liksom. Så här kan dom ju inte göra? Här kommer han och hjälper Chelsea att vinna Champions League för första gången någonsin. Och vad är tacken? Han blir avskedad efter att de haft några dåliga matcher på sistone. Are you kidding me? I stället har Rafa Benitez blivit deras nya coach. Snabba puckar här alltså. Och deras nästa match är nu redan på söndag. Kommer bli så awkward. De förlorade även mot Juventus i går (3-0), i dag försvann Di Matteo och i går var första gången Torres inte fick starta inne denna säsongen. Så ryktas det även om att han ska lämna klubben nu i januari. Känns inte bra detta. Inte alls, I tell you.
 
Domarna var verkligen inte på Real Madrids sida i dag..
 
Så blev det även oavgjort (1-1) mellan Manchester City och Real Madrid i dag. Domarna var helt störda, och verkade strunta totalt i att Ronaldo blev foulad flera gånger. Gud, så många fler frisparkar han borde ha fått. Och Arbeloas röda kort? Wtf? Så himla onödigt. De var ju inte ens innanför straffområdet? Så får självklart Manchester City en straff, som går in. Och sen var det bara skit efter det i stort sett. Utan den straffen, hade Real Madrid vunnit. Ronaldo var även galet nära att göra mål vid ett tillfälle. Den rullade hur långt som helst, och målvakten var inte ens i närheten. Så kommer en annan spelare och sparkar bort den, centimeter från målet. Störande..
 
Fast nej, nu tänkte jag sluta vara så negativ här, och försöka fokusera på de bra sakerna i stället. Både Chelsea och Real Madrid är ju faktiskt fortfarande kvar "in the game", och är inte utslagna ännu. Det finns fortfarande en chans med andra ord. Bara att kämpa vidare!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Inte sant vad saker som händer nä...

Trots hur orättvis matchen i går med Real Madrid var så var de ändå fantastiskt grymma tycker jag, och klarade sig grymt bra!
RONALDO <3

2012-11-22 @ 21:43:18
URL: http://bymathilda.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics