Özil saves the day

2012-11-06 | 23:17:00
Mesut Özil in action.

Dagens match mellan Real Madrid och Dortmund var nära att sluta i förlust för Real Madrid. Det började med att Dortmund gjorde det första målet. Bara några minuter efter det, står det plötsligt 1-1. Real Madrid ger svar på tal! Sedan, precis innan periodpausen, blev det mål för Dortmund igen. Callejón byttes in i början av andra halvlek, och var nära att göra mål nästan direkt. (Faktum är att den till och med gick in). Dock blåstes han av för offside (jääkligt sent though), så målet räknades inte. Även Kaká fick komma in på plan, vilket gjorde mig väldigt glad. (Tycker personligen att både Kaká och Callejón ska få börja inne, och blir glad varje gång de byts in). I dag fick båda spela, och det kändes superbra! Hur som helst. De låg i underläge med 1-2 väldigt länge. Men så, i 89:e minuten, när man nästan gett upp hoppet, kommer Özil som en frisk vind och skjuter en frispark som går in i mål. Matchen slutade därmed 2-2. Det är inte det ultimata resultatet förstås. Hade ju helst viljat att de vann. Men när man är så pass nära att förlora, så känns oavgjort helt okej trots allt.