Six Minutes

2013-02-17 | 23:44:00

Ramos mål + firande.

Sex minuter. Det är hur lång tid Sergio Ramos behöver ha på sig för att först hinna göra ett mål, sedan dra på sig, inte bara ett, utan två gula kort, och därmed bli utvisad från planen. Attans, säger jag bara! Denna matchen som ju började så bra, med ett mål redan i tredje minuten. Ramos gjorde sedan sitt mål i tolfte minuten. Fem minuter senare fick han sitt första gula kort, och bara en minut senare var det röda kortet ett faktum. (Felaktigt beslut av domaren, helt klart). Jag trodde knappt mina ögon när jag först såg det röda kortet. Skämtar de med mig, liksom? Igen? (Glöm inte bort att Ramos precis "kommit tillbaka" efter en fem matcher lång banning). Orkar inte. Men trots detta nederlag i kvällens match så gick det ändå riktigt bra för Real Madrid, och de vann alltså med 2-0 över Rayo Vallecano.