Utvisningar och Hattricks

2013-01-10 | 23:34:00
Både Chelsea och Real Madrid spelade i går. Samtidigt. Det är inte ofta det händer, men när det väl gör det så får man helt enkelt välja mellan att se båda samtidigt, eller att se en av dem i repris efteråt. I går gick ingen av matcherna på våra kanaler, så det blev till att streama. Chelsea's match mot Swansea började först. Och lagom till att de gick på periodpaus, började även Real Madrid's match mot Celta de Vigo. Satt då och hade båda matcherna öppna på varsin sida av skärmen. Smart lösning, om än lite svårt att hänga med i allt.
 
Ramos lämnar planen efter sitt röda kort.
 
För Chelsea's del gick det inte så bra. De förlorade. För Real Madrid gick det desto bättre, även om det nu uppstod ett bråk lagen emellan, och att Ramos blev utvisad. Han fick sitt första gula kort i samband med bråket (vilket i sig inte är någon speciellt big deal, då han brukar få det ganska ofta). Men sedan kom även det andra, och det röda kortet var ett faktum. Han fick lämna planen. Och nu har han dessutom blivit avstängd från hela fem matcher framöver. Så himla onödigt! Matchen hade dock sina höjdpunkter också. Ronaldo gjorde hattrick, och de vann med 4-0. Och så Iker's ingripande i bråket, då han kom som en skyddande ängel och löste upp det. Hehe.

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Så otroligt tråkigt att inte Chelsea vann. Jag som tyckte det såg ut att gå så himla bra i första halvleken. Men det kändes ju såklart lite bättre då när Real Madrid fick vinna i alla fall, och så himla överlägset med! <3 Naldo är så gryym. Iker var så sööt. Och så sjukt tråkigt att Ramos fick rött kort, och ännu mer tråkigt att vi inte kommer få se honom på dessa fem matcher :(

2013-01-11 @ 00:58:29
URL: http://bymathilda.se
Postat av: Mathilda

RAMOS <33333

2013-01-17 @ 02:32:18
URL: http://bymathilda.se
Postat av: Fatma

lagt till dig :) blev nr 28

2013-03-02 @ 11:38:28
URL: http://fatmas.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics