Double Success

2013-03-11 | 22:11:00
Eden's mål. Snyggt eller vad?

Alltså vilken underbar fotbollsdag det blev igår! Både Chelsea och Real Madrid gick "segrande" ur sina matcher. Var extra nervös inför Manchester United vs Chelsea, eftersom det inte gått speciellt bra för Chelsea på sistone. Men det slutade ändå 2-2, vilket känns helt okej, med tanke på att det var United de spelade mot. Till en början såg det dock inte speciellt bra ut för Chelsea, då United fick in två tidiga mål (5', 11'). Då kändes det ganska förlorat, fram tills Eden Hazard byttes in i början av andra halvlek och gjorde mål efter bara ca sju minuter på plan (räddare i nöden). Sedan blev det ytterligare ett mål för Chelsea inte långt efter det. Då var man ändå rätt nöjd/stolt.

Efter första målet // Efter andra målet. Haha.

När det var ca en kvart kvar bytte jag över till Celta Vigo vs Real Madrid, som började spela precis då. (Tråkigt när matcherna krockar, men vad ska man göra, liksom? Ville ju se båda!). Här slutade det 1-2. Vinst! Ronaldo gjorde båda målen, varav det sista var en straff.