Winning Streak

2013-03-05 | 23:42:00
Ronaldo gjorde det vinnande målet mot sin gamla klubb.

Ja, herregud. Känns verkligen som att Real Madrid haft en riktig winning streak den senaste tiden. Först så vann de mot Barcelona två gånger i sträck (förra tisdagen och nu i lördags) och idag vann de mot Manchester United. Allt inom loppet av en vecka dessutom. Grymt! Det är ju dessa matcher man gått runt och varit lite nervös över, för man vet aldrig hur det ska sluta. Och så blir det så här braa!

Blev så himla glad när jag såg Iker på läktaren. Som jag har saknat honom!

Helt händelsefattigt har det ju inte varit heller: Senaste matchen mot Barcelona slutade med bråk, då Barcelona blev nekade straff. När sedan slutsignalen kom sprang deras målvakt och typ attackerade domaren, vilket resulterade i ett rött kort. Idag blev en United-spelare utvisad, och nu har det blivit en massa diskussioner om att det var felaktigt dömt, och att Real bara vann för att United hade en spelare mindre på plan. (Men orka gå in mer på det). Blev även en väldigt intressant vändning i andra halvlek, när Real gick från att ligga under med 0-1 (självmål), till att göra två mål på bara tre minuter. Behöver jag ens säga vilken enorm lättnad jag kände då? Underbart, it was!