Denim & Leo

2010-06-30 | 21:45:29

Jag har hur många par ballerinaskor som helst hemma men ändå vill jag ha fler. Hittade två par snygga på Scorett nu som jag blev lite småkär i. Har nästan bara ballerinor med rundade tår så tänkte det kunde vara kul med lite spetsigt också som omväxling. Och så gillade jag detaljerna längst fram också. Ursnyggt ju.


20 frågor

2010-06-30 | 14:45:00

Brukar egentligen inte fylla i sånnahär listor för att alla är så förbannat långa. Men denna var rätt lagom ändå.

1. Hur lång är du?
- 176 cm.

2. Vart är du född?
- I Mölndal.

3. Vad är ditt drömresemål?
- Just nu skulle jag gärna vilja åka till New York. Och London.

4. Vad är din favoritmat?
- Har ingen speciell. Finns för mycket gott. Men nu på sommaren är det grillat som gäller.

5. Vad är det värsta du vet?
- Mycket.

6. Vad är ditt mellannamn?
- Linda.

7. Vad är ditt favoritplagg just nu?
- Mina jeansshorts. Bor i jeansshorts på sommaren typ.

8. Vad ska du göra till hösten?
- Det vet jag inte ännu. Tar det som det kommer.

9. Blond eller brunett?
- Är naturligt blond men föredrar att ha lite mörkare. Ska nog färga brunt igen efter sommaren.

10. Dina rädslor?
- I'm not afraid of anything. Säger vi..

11. Hur många världsdelar har du besökt?
- 2 st. Europa och Afrika.

12. Är du kär?
- Näee.

13. Piercingar?
- En i naveln. Har haft i öronen också men det har typ växt igen..

14. Tatueringar?
- Nope.

15. Favorit musik?
- Allt som inte är skit (vilket det mesta är tyvärr, haha).

16. Vad har du för skostorlek?
- 37-38.

17. Födelsedag?
- 10 augusti (1990)

18. Syskon?
- En storebror och en lillasyster.

19. Skilda föräldrar?
- Nej.

20. Vad var ditt första egna husdjur?
- Marsvinet Smilla. När hon dog köpte jag ett nytt som jag döpte till Milla. Så kreativt av mig.


Helgen i Mellerud

2010-06-29 | 20:35:51

Bilder säger mer än ord. Jag var som sagt i Mellerud över helgen och firade midsommar där med familjen. Gjorde väl inte sådär jättemycket utan tog det mest lugnt och njöt av sommaren och åt gott (och mycket). Blev en minst sagt intressant helg utav olika andledningar kan man säga. På gott och ont, hehe.

Första kvällen. Tog en kvällspromenad på stranden.


Nästa dag var det midsommar och vi dukade upp långbord utanför våra stugor.

Sedan blev det såklart jordgubbar med grädde till efterrätt. Yummy.

Åkte till Håverud för att kolla på akvedukten. Gör det varje gång vi är där. Haha, turister.


Tog även en liten trip till fucking Åmål. Hade aldrig varit där förut men det var väldigt fint i allafall.


Så kan det gå

2010-06-29 | 00:26:46

Detta är inget att vara stolt över men jag tänker skriva det i allafall. I dag åt jag både frukost och middag på Mc Donalds. Först två McToast på morgonen (var hos tandläkaren och åt ingen frukost innan jag stack dit så jag åt det efteråt) och sedan lite senare blev det McFeast med pommes, dricka och hela skiten. Det ni.


Mc Donalds; lifemaker (eller lifetaker?) Hmm.


Nu åker jag i väg

2010-06-24 | 15:28:25
.. till Mellerud. Ska vara där nu från torsdag och fram till söndag. Ska grilla, sola, bada (kanske) och bara ha det riktigt lugnt och skönt (ueheh). Ska fira midsommar där också. Hihi. Ska bli kul! See ya :)




Några bilder jag tog när vi var där förr-förra sommaren. Åker dit varje år.

Suddenly not so ugly

2010-06-22 | 18:43:42

Hmm, hur går det här i hop?

För ungefär en månad sedan skrev jag ett inlägg som handlade om något av det fulaste jag sett. Det var ett par beiga byxor med slitningar och med jeansdetaljer högst upp. Det var verkligen inte snyggt. Passformen såg dessutom ut att vara hemsk. Jag frågade mig själv om någon ens skulle vilja köpa sådana byxor.

Nu har jag hittat ett par liknande på Chicy. Ett par shorts med samma utseende. Men saken är den att när jag såg dessa shorts så tyckte jag faktiskt att de var ganska snygga. Helt okej i allafall. Nästan lite söta.



Detta tycker jag är lite konstigt, eftersom dessa shorts är i stort sett exakta kopior av de jag stenhårt dissade. Bara det att dessa är i shortsmodell. Kan det verkligen göra en sån stor skillnad? Ja, tydligen.


Pizza på stranden

2010-06-21 | 20:12:54



Vid tretiden i dag åkte vi ut till havet för att sola. Och damn, vad varmt det var. Dock var vattnet svinkallt som vanligt. Börjar nästan bli lite orolig nu. Ska man inte kunna bada i sommar eller? I såfall vore detta den första sommaren ever som jag inte badar. Hoppas värmen sprider sig från stranden och ut i vattnet snart också.

Köpte även med oss en pizza till stranden, som vi delade i flera slices och delade upp mellan oss. Blir ju så nu på sommaren att man inte orkar äta hemma. När det är sol vill man hinna med att vara ute så länge som möjligt. Så då är ta-med-mat ett smart alternativ. I går tex blev det hamburgare på burger king. Åh, vad jag gillar sommar-ätandet. Hehe. Skräpmat every day!


Gårdagens dagens

2010-06-18 | 20:09:47



Svart top - Ullared (haha)
Vit långärmad top - Gina Tricot
Skinnjacka - H&M
Leggings - Gina Tricot
Skor - Primark


Middag på IKEA

2010-06-17 | 23:00:44

Stack till IKEA vid sex-tiden och åt middag. Min älski-pälski maträtt som jag alltid äter när jag är där fanns inte, så jag fick ta något annat. Tog då en caesarsallad med ost, kyckling och vitlöksdressing. Var jättegott! Till det blev det cola och vitlöksbröd och till efterrätt en liten kokosboll. Smarrigt.

Sen blev jag lite hyper av colan och bestämde mig för att leka i svängdörrarna vid ingången. Sprang in precis när dörren liksom "stängde sig bakom mig" och gick sedan där inne och fnissade och vinkade. Så kom jag ut. Och när jag skulle gå in igen kom en tant och en gubbe och dom verkade inte uppskatta vad jag gjorde så gubben typ mumlade "Är lekstugan stängd eller?". Jag kunde självklart inte hålla tyst utan slängde då ur mig "Näe, jag tror fortfarande den är öppen faktiskt" typ med min snällaste, mest seriösa röst. Han bara "mhh" och gick ut. Haha. ÄGD.


Mysig outfit

2010-06-17 | 15:03:34


Stickad top 249 kr  Jeansshorts 199 kr  Sandaler 99 kr  Halsband 49,50 kr  Armband 79,50 kr från H&M


Liseberg

2010-06-16 | 23:10:53

Har varit på Liseberg med Ellen i dag. Tredje gången vi är där nu tillsammans, haha. Bästa stället att träffas enligt mig. Vi var där i ca tre timmar och åkte 6 grejer; lisebergbanan, hang-hai, uppskjutet, höjdskräcken, kanonen och balder. Hade tänkt åka uppswinget också men det hann vi typ inte. Men det gjorde inget. Kul ändå :D

När vi kände att vi åkt färdigt gick vi ut på jakt efter en "I <3 Liseberg" tshirt till Ellen. Hittade en i en butik och efter det var det dags att röra sig hemåt. Fick stå och vänta på våra bussar i ca 25 minuter i kvällskylan. Hehe. Men det var bra för då fick vi ytterligare en stund på oss att snacka.

Jag kom hem för ungefär en timma sedan och har sedan dess ätit en pizza och lyssnat på musik. Om ca en timme ska jag och Tilda se på film. Blir Wolverine, eftersom Tilda vet hur man övertalar mig. Se själva:


Solning och glass

2010-06-15 | 23:41:47

Ja, nu börjar man faktiskt känna av att det är sommarlov. Har varit lite svårt att komma in i rätt stämning med tanke på att det har regnat så förbannat i flera dagar. Men nu verkar det (vädret) ha vänt. I allafall tillfälligt.

I går provade vi lyckan att åka ut till havet och få lite sol. Men precis när vi satt oss så kom det ett stort moln och blockerade solen. Så vi åkte till en annan strand. Och så hände samma sak där. Haha. Vadå otur liksom. Men det blev en stund ute i allafall, och en god glass på köpet.

I dag hade vi desto mer tur. Var ute i flera timmar och solade. Var jättehärligt och varmt. Jag var rätt blek innan i dag kan man säga, så jag är glad att jag äntligen har fått lite färg nu. Det var på tiden, liksom.


Grillning och luftgevär

2010-06-13 | 22:55:27

Det var fint väder i morse så jag hade tänkt åka ut till havet och sola lite. Men efter ett tag blev det typ mulet och värmen försvann. I stället åkte jag till Svartedalen och grillade med familjen + Daniel, Linda och Spike (hund).

För ett tag sedan köpte pappa ett nytt luftgevär, och det gjorde också Daniel. Och dem hade de med sig. De hängde upp tavlor på ett träd och sköt sedan på dem (med väldigt bra resultat måste jag säga). De sköt även sönder en ölburk och en vattenflaska. Haha. Roliga targets.

Själv sköt jag inte eftersom jag inte kände för det. Men jag har fått upp intresset i allafall. Fast jag skulle hellre vilja ha en pistol i stället för ett gevär. Vet inte varför men jag tycker det verkar lite coolare. Fast svårare också.


Burken fick ta lite stryk. Hehe.


Ögonkontakt

2010-06-11 | 23:52:00

Eric Saade var och spelade i Kungälv nu i dag och självklart var jag tvungen att vara på plats. Han är ju ute på sin turne nu. Masquerade Tour som den heter. Showen började 22.00 och höll på till 23.00. Vi trotsade regnet och stod och stampade i lerpölarna för att få se en liten glimt av honom.

Och visst fick vi det. Mer än bara en glimt faktiskt. När Tilda hivade upp sin systemkamera med monsterobjektiv (alla andra hade typ mobilkameror) så stack ju det ut lite i mängden. Så han riktade blicken rakt mot oss och kollade på oss i flera sekunder och log. Hihi. I det ögonblicket kände jag mig som 14 år igen.

Tog inte så mycket bilder utan filmade mest. Men här är i allafall två halvkassa bilder. (Det regnade och var rätt mörkt så kvaliteten är som den är). Showen var asbra i allafall och Eric var tamejfan snyggare i verkligheten än på tv. Synd bara att konserten bara var en timme. Tiden gick så fort. Och sa jag att jag fick ögonkontakt?!?!?




Sommarlov

2010-06-10 | 19:14:22
Åhh, det känns så overkligt. Äntligen är det här. Mitt kära, efterlängtade sommarlov. Nu väntar mycket sol, bad och sena nätter. Är så glad just nu att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. Haha. Lika underbart varje år. :D


Nu är det nära

2010-06-10 | 11:24:44

Sista skoldagen för mig i dag. Känns helt otroligt. Man har gått och väntat på denhär dagen nu i flera månader och nu är den äntligen här. Men ännu är det inte över. Jag har fortfarande en lektion kvar att genomlida innan lovet börjar.

Gick för övrigt upp klockan 07.00 i dag. Har gått upp sju de senaste två dagarna nu. Jag har insett att jag inte was made för att gå upp tidigare än typ.. tolv. Men vad ska man göra när lektionerna sätter i gång tidigare?

Hade förresten ett prov nu i morse. Haha, ja. Det är faktiskt sant. Här är det ingen lugn sista vecka som gäller, utan här ska man arbeta ända in i det sista. Till och med samma dag skolan slutar ska man ha prov. Fantastiskt, isn't it? Men nu är det i allafall avklarat. Bara en lektion kvar. Tänk positivt.


8 juni

2010-06-08 | 12:35:05

Tjoho. Nu sitter jag här och dricker te med massa honung i. Har nämligen börjat få lite ont i halsen såhär lagom till att sommarlovet ska börja. Så jag försöker in some lame attempt att stoppa detta genom att knarka te. Är inne på andra koppen nu! Kommer bli fler under dagen kan jag lova. Nu börjar snart Ellen! Todels.


Green Day konserten

2010-06-07 | 14:37:00

I lördags var ju jag som bekant och såg Green Day spela på Ullevi. Vi var på plats redan vid fem-tiden utanför arenan. Köerna in var väldigt långa och vi kom in ungefär kvart i sex. Sedan hela tiden fram till själva konserten började gick vi mest runt och väntade. Köpte även korv med bröd och dricka eftersom vi visste att vi skulle vara där ganska länge till.

Precis kommit in.


Innan Green Day skulle börja spela skulle nämligen två stycken förband spela en stund. Det första var ett svenskt som jag aldrig hört talas om förr, som heter Johnossi. Efter dem kom Joan Jett and the Blackhearts på, och då blev det genast lite mer ös. De spelade bland annat klassikern "I love rock n roll" och typ hela publiken sjöng med.

Klockan 21.00 var det dags för Green Day. Deras show inleddes med en rosa kanin som snubblade runt på scenen och drack ur en flaska. Haha. Sedan försvann kaninen och en stund senare kom bandet in på scenen och jublet steg. Och sedan var det i gång. De spelade både sina nyare låtar, men även en del gamla klassiker från förr. Och hela tiden försökte de att få publiken delaktig. Allt från det klassiska "I say HEE-YOO" till att dra upp folk på scenen som fick sjunga med i låtarna.

Det är svårt att förklara för er som inte var där, men stämningen under hela konserten var nog det jag gillade mest. Det var så mysigt och roligt. Man hade inte tråkigt en sekund! Green Day är jättebra underhållare och Billie Joe måste ju vara en av världens bästa frontfigurer. Seriöst.

Orkar inte skriva allt som hände, eftersom det skulle ta flera dagar. Och så skulle ingen ändå orka läsa det. Men några höjdpunkter var när Billie tog upp en svensk flagga från publiken, virade den runt sig och sedan sprang runt med den på sig och viftade runt med den. Sedan hängde han även upp den på trummorna, och till sist på "väggen" bakom där han stod. Och där fick den hänga hela resten av konserten.

Han tog även upp ett barn på scenen. Eller ja, det var meningen att det skulle vara ett barn i allafall. Han gick runt och letade och hittade tillslut en han tyckte verkade lämplig. Så frågar han honom: "How old are you?" "Thirteen" "You look like you're nine." Haha.

 

Och sen åh.. under Boulevard of Broken Dreams lät han publiken sjunga en bit av låten. Och under tiden vi gjorde det så gick han ner på knä och bugade för att han tyckte det var så bra. Och sen sa han att vi var "Better than America".



Konserten höll i allafall på sammanlagt tre timmar, mellan 21.00 och 00.00. Trots att det var längre än vad jag hade väntat mig så ville jag ändå inte att det skulle ta slut. Tiden gick väldigt fort. Och när det väl var ett faktum att det var slut, kände jag en inre tomhet. Haha. Allvarligt, det var hemskt. Jag hatar när konserter är slut.

Men de bjöd faktiskt på en väldigt fin avslutning, med många extranummer och fyrverkerier. Så det kändes bra i allafall. Och en sak är säker; nästa gång de kommer till Sverige ska jag absolut gå och se dem igen! <33

Obs! YT-videosarna är inte mina. Mina har inte lika bra kvalitet så jag valde att lägga in dessa här i stället. Bilden överst är däremot min.


Så jävla bra

2010-06-06 | 01:51:12

Konserten var helt jäkla underbar. Något av det bästa jag upplevt! Stämningen var så sjukt härlig. Åhh. De kom på scenen klockan 21.00 och spelade sedan ända fram till tolv. Tre timmar sammanlagt alltså. Det var längre än vad jag trodde, men jag hade lätt kunnat stanna tre timmar till. Minst. Hehe.

Är helt slut nu typ så en mer utförlig beskrivning + bilder och videos kommer i morgon. Nattinatt. Green day <3


2 timmar kvar

2010-06-05 | 15:59:13

Om exakt två timmar sitter jag och Tilda på Ullevi och kollar på Green Day. Vi ska försöka vara där till fem ungefär. Tydligen ska Joan Jett and the Blackhearts vara förband också så det ska bli lite spännande. Hoppas vi hinner se lite av dem också.

Nu ska vi käka lite och göra oss i ordning (Vad ska man ha på sig?!?!?) innan vi drar. Vi hörs efter konserten då jag skriver om hur det var och kanske lägger in lite bilder också om jag får någon bra. Ciao!


Ett år sedan

2010-06-05 | 15:43:27

Kom på att det är exakt ett år sedan i dag som jag tog studenten. Den 5 juni 2009 stod jag vid denhär tiden på ett lastbilsflak och hoppade runt i min studentmössa. Gud, vad tiden går fort. Hade gärna tagit studenten varje år om det varit möjligt. Det är verkligen en av de bästa dagarna i ens liv!






Nytt

2010-06-04 | 21:29:15





Varit på stan

2010-06-04 | 20:28:56

Har varit på staan i dag. Fast det är klart, när är jag inte det? Hehe. Flängde runt lite på Backaplan och kollade i olika affärer. Fastnade dock inne på Gina som vanligt och blev kvar där i ca två timmar. Köpte lite fina grejer också som jag lägger in bilder på snart. Måste bara ta kort på dem först och sådär. Annars så fikade jag också. Tog en grillad ciabatta med ost och skinka. Smarrigt. Provade även en del skor men hittade inga jag ville ha.


3 juni

2010-06-03 | 15:59:56

Gick upp klockan tio i dag. Åt ingen frukost eftersom jag skulle vara på Fars Hatt vid tolv och käka lunch. Men jag kokade i allafall en kopp te, satt framför datorn en stund och gjorde mig i ordning innan jag drog i väg.

Vi satte oss vid vårt bord. Fönsterplacering som vanligt ja. Därför man ska boka. Hur kul är det att sitta i mitten av rummet liksom? Dagens rätt var antingen fisk (ew) eller det som jag åt; köttfärsbiff, potatis(mos) och sås. Brukar inte ta så mycket av salladsbordet men det fick bli lite pizzasallad och gurka. Maten vad jättegod som vanligt. Har typ varit där på torsdagar bara så det är ungefär samma mat varje gång. Men i allafall. Haha.


Efter vi suttit där och flummat i ca en och en halv timme drog jag vidare till skolan. Hade inga lektioner i dag men var ändå tvungen att gå dit och skriva ut mina arbeten och lämna in dem. Och det gjorde jag också. Så nu är jag helt klar med allt. Weeho! Inga mer prov, redovisningar eller arbeten. Nästa vecka blir soft.


2 juni

2010-06-02 | 18:00:12



Linne - Bik Bok
Kofta - Gina Tricot
Jeans - Bik Bok

Det var så roligt att lägga in en dagens outfit-bild i går tyckte jag, så jag bestämde mig för att ta en dagens i dag också. Hallå, vissa bloggare gör ju det typ varje dag så varför skulle inte jag också kunna prova? Men varje dag lär det inte bli från min sida. Det orkar jag inte.

I dag hade jag bara en lektion, och det var Naturkunskap. Vi hade redovisning om hälsa, och vår grupp pratade om psykisk hälsa och ohälsa. Jag tror det gick bra. Och det var dessutom den sista redovisningen för mig. Lovely. Ska bara lämna in 4 arbeten i morgon sen är jag helt finished!


Tickets

2010-06-02 | 17:37:37
Nämen, titta vad Amanda var och hämtade ut alldeles nyss. Vad kan det gömma sig där inne tror ni?

Biljetter såklart! Till Green Day på Ullevi den 5 juni och till Allsång på Bohus Fästning den 5 augusti. 

Men varför i hela friden ska jag gå på allsång för, undrar ni. Här är förklaringen:

MANBOY MANBOY, YOU CAN CALL ME MANBOY!

Need I say more?

1 juni

2010-06-01 | 18:50:56


Nejmen, är den dagens vi skådar? Jaa, jag tror faktiskt det. I allafall; detta hade jag på mig i dag.


Linne - Gina Tricot
Kofta - Gina Tricot
Jeans - Nudie
Skor - Din sko

Nu har det gått och blivit juni. Ashärligt tycker jag. Nu känns det verkligen inte som att sommarlovet är långt borta. Bara några dagar kvar nu. Själv har jag min sista skoldag den 10:e (nästa torsdag). Har fortfarande massor kvar att göra innan dess though. Känns inte bra. Men jag ska klara det! På något sätt.


Real Time Analytics