Rösta på min bikini

2010-03-29 | 19:15:26

Nelly har en tävling just nu där man kan designa en egen bikini, och vinnaren kommer att få sin bikini såld på hemsidan. Jag var självklart tvungen att vara med och tävla. Om ni vill kan ni rösta på min bikini. Då skulle jag bli typ.. glad. Tack på förhand ni som gör det <3

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


På IKEA

2010-03-28 | 19:43:04


Gick runt några timmar på IKEA och kollade på saker. Vi köpte en ny vardagsrumsmatta plus lite andra.. nödvändiga saker till typ köket. Sedan åt vi på restaurangen. Min favorit med kotlett, pommes och bearnaisesås fanns inte, så jag tog typ exakt samma fast med kycklingfilé. Dock var pommesen slut, så det fick bli pasta till i stället. Och vips så var det en helt annan maträtt. Men det var gott det också. Såsen + kyckligen var.. ja, supergott! Nu ska vi fika! (Haha, jag vet jag äter hela tiden).


Tårtkalas + Earth hour?

2010-03-27 | 19:52:11

Som titeln antyder har jag i dag varit på födelsedagskalas. Först bjöds det på mat (pastagratäng) mums! De som ville fick äta smörgåstårta också. Vilket innebar att precis alla utom jag åt det. För jag tycker ju inte om räkor. Sedan till efterätt fanns det 4 olika tårtor. Jag hade tänkt ta en bit av varje, men det kändes för.. skumt. Så jag smakade på två av dem. Och dem var goda båda två. Japp.

Och en kort sak till. Varför lägger man Earth Hour kl 20.30 - 21.30 på en lördagskväll? Det är ju precis då man är hemma och vill se på tv (film). Varför, å varför? Jag förstår inte. Känner mig splittrad. Får se om jag släcker eller inte. Lutar åt nej-hållet just nu känns det som. Men vem vet. Kanske ändrar jag mig i sista sekund?


Testkörde mina uggs i dag. Eller ja, andra gången jag har dem nu men i allafall. Jag gillar´om :)


H&M Festival-kollektion

2010-03-26 | 14:26:07

I maj i år kommer H&M att släppa en festivalinspirerad kollektion under namnet Fashion against AIDS. De har tidigare haft två andra liknande kollektioner, 2008 och 2009. Då har kollektionerna varit designade utav olika kändisar. Men i går kör de på ett annorlunda koncept och släpper en egen. Tycker det fanns vissa grejer som var rätt snygga i allafall. Skinnjackan var riktigt läcker och ett par ljusa jeansshorts är ju aldrig fel.




Obs; detta är inte hela kollektionen. Jag bara plockade ut några jag tyckte var fina.


Våffeldagen

2010-03-25 | 22:24:51



Våffeldagen i dag som säkert alla har koll på. Har självklart ätit våfflor jag med. 3 st, närmare bestämt. Tycker det är så mysigt med alla dessa "mat-ätar-dagar" vi har. Typ våffeldagen, kanelbullens dag och eh.. ja. Det var dom jag kom på men i allafall. You get the point. För ett matfreak som jag är dessa dagar magiska. Haha.


Vårpromenad vid havet

2010-03-21 | 18:11:42

Tyckte det var så fint väder i dag så jag åkte ut till Aröd och tog en lång promenad längs bland annat strandkanten. Känns konstigt att vara där nu på vintern/våren när det ligger snö där eftersom vi alltid brukar vara där på sommaren och sola. Svårt att tänka sig att det är samma gräsmatta man brukar ligga på, samma sandstrand, samma vatten man ligger och plaskar i hela somrarna. Blev ett par fina bilder i allafall. Tror jag.









Ugnsrostade grönsaker

2010-03-20 | 00:25:09



Lövbiff med persiljesmör och ugnsrostade grönsaker blev dagens middag. Otroligt gott var det. (Smakade godare än vad bilden visar, tss). Har börjat utveckla ett tyckte för ungsrostat nu på sistone tror jag. Hehe.

Efter maten såg vi på National Treasure 2. Jag hade inte sett tvåan förut. Däremot har jag sett ettan ett antal gånger och den tycker jag är jättebra. Denna var också bra. Dom är så igenomtänkta och spännande hela vägen igenom. Det gillar jag. Och så gillar jag humorn också. Det är viktigt.


Fina toppar

2010-03-18 | 23:34:41




99 kr på H&M

Tyckte dom var fina. Keep it simple.
Tar gärna en av varje, tack.


Pier Pressure?

2010-03-18 | 22:37:48



Fick tidigare i dag reda på att Pier Pressure kommer att hållas denna sommar, den 20 juni på Frihamnen. Jag fick en sådan enorm lust att gå dit! Hade en så himla otrolig upplevelse senast jag var där, sommaren 2007. Då var jag där med Tilda. Vi var mest där för att se CKY spela (hade en Bam Margera/Jackass/CKY- period när jag var 15-16 år). Vi såg dom två gånger live, två somrar i rad. En av gångerna var då som sagt på Pier Pressure och den andra gången var sommaren innan (alltså 2006). På precis samma ställe kan jag tillägga, fast då hette det inte Pier Pressure, utan något annat som jag inte minns.

I vilket fall, det som gjorde den dagen ännu mer nice var att självaste Bam Margera var där, och kom upp på scenen. Först när The Sounds spelade, och sedan satt även han och Missy (hans fru) på scenen under hela CKY's framträdande. Det var magiskt. Jag minns att jag helt och hållet älskade Bam. Haha. Det var underbart i allafall.

Så ja, nu vill jag ju självklart dit i gen. The Sounds ska spela där i år och det ska även HIM. Och så råkar ju Bam vara vän med sångaren Ville Valo så självklart hoppas jag på att få se honom igen. Även om jag nu inte är lika galen i allt detdär längre. Men det skulle ändå vara coolt liksom. Fast ja, chansen är väl liten. Dessutom kostar biljetterna 700 kr och det är för EN dag. Och inte nog med det ska ju jag på Green Day konsert bara 15 dagar innan, och det har jag redan slängt ut 600 kr på. Så jag får se hur det blir. Kanske går jag, kanske inte. Men det skulle vara jäkligt kul alltså!


Våra armband senast vi var där. Galet längesedan!


The Hangover

2010-03-18 | 22:07:02



Tredje gången jag såg denna filmen nu. Den är faktiskt skitbra. Jätterolig, precis min humor. Före jag upptäckte denna hade jag i stort sett bara American Pie- filmerna och Eurotrip i denna klassen att skratta åt. Men nu har jag addat en ny favorit.

The Hangover kom ut 2009 och handlar kort sagt om en kille som ska gifta sig, och han och hans vänner åker till Las Vegas för att ha svensexa. Och under första kvällen dom är där tappar de bort han som ska gifta sig. Sen så går hela filmen ut på att hitta honom igen (innan bröllopet!)

Vissa scener i filmen är helt underbara. Mina favoriter är helt klart:

* När Stu spelar piano och sjunger om tigern i badrummet och om Doug. [länk]

* När dom tror Doug blivit kidnappad, och en av kidnapparna skrattar åt att Alan ramlar och säger att det är roligt för att han är fet. "Ihihih, it's funny because he's fat." [länk]

* Typ i slutet av filmen, på bröllopet när dom ska dansa och en kille sjunger "Candy Shop" långsamt och med väldig inlevelse. Passande bröllopslåt? Maybe not, men bra gjort är det i allafall. [länk]

Hade tänkt lägga in videosarna på dem scenerna här men alla verkar vara inaktiverade för inbäddning så jag länkar till dom i stället. Dumma folk som förbjuder en att sno filmerna till sin blogg. Hmpf.


Alice in wonderland

2010-03-17 | 21:39:20



Helt i från ingenstans, ca en och en halv timme före filmen började, bestämde jag och Tilda oss för att spontanboka biljetter till Alice in wonderland. Eller, helt spontant var det kanske inte. Vi hade egentligen tänkt att gå och se den förra fredagen. Men det blev inte så. Och nu hade vi egentligen tänkt att vi skulle se den nu på fredag i stället, eller kanske på lördag. Men vi orkade inte vänta så vi köpte biljetter och drog dit i dag i stället. Lite stressigt blev det men det var det värt. Filmen var konstig, fast bra. Inte riktigt min typ av film kanske men jag gillade den. Den var helt okej. Kommer att se den i gen, absolut.

Kom precis hem nu från den nu i allafall. Nu ska jag hoppa in i duschen, koka te och sen ska jag sätta mig och se på tv. Har nämligen sovmorgon i morgon och tänker därför sitta uppe lite senare i kväll än vad jag har kunnat göra de senaste dagarna. Gick tex upp 7 i dag. Usch.


Lunch på hatten

2010-03-11 | 17:47:27



Mötte upp med Tilda strax innan tolv i dag och lunchade på Fars Hatt. Dom har en väldigt mysig lunchbuffé där och jag började ändå inte "skolan" förrän 14.25. Så det gick att klämma in där före jag gick dit. Vi stannade  i ungefär en och en halv timme sammanlagt. Hämtade mat två gånger och sen så fikade vi. Hade bokat ett bord precis vid fönstret dessutom så det var nice utsikt över älven. Härligt. Vi får göra om någon dag!


Botaniska

2010-03-10 | 22:14:06

Var på Botaniska Trädgården i dag med naturkunskapen. Kändes lite weird att vara där nu på vintern när det låg en massa snö överallt men vi höll oss inne i växthusen där det var varmt och skönt, hehe. Eller ja, det var inte varmt överallt men varmare än utomhus i allafall.

Rätt mysigt där ändå, även om jag inte är sådär jätteintresserad av växter. Men att vara där på sommaren och bara gå runt kan ju vara rätt trevligt. Det är ju ändå ganska fina omgivningar. Kanske blir en trip dit i sommar?


Är det bara jag som..

2010-03-08 | 16:38:16

Är det bara jag som gillar att ta bilder inne i butiker jag går in i när jag är och handlar? I början tyckte jag det kändes dumt att ha uppe mobilen och ta bilder på allt som någon jäkla turist, men nu så har det nästan blivit en vana. Och så tycker jag det är roligt när folk kollar på en och undrar vad man håller på med. Haha.

De ställen jag mest håller till vid när jag är och handlar är; sminkavdelningen och vid bakelserna. Såklart ;)


3 mars

2010-03-03 | 10:56:41

Provet är äntligen avklarat och jag känner en enorm lättnad. Det blir såhär inför typ varje prov jag har, att hela livet kretsar kring att plugga på det i flera dagar innan det är. Och när man sedan har skrivit det så är det som att man blir 100 kg lättare. Underbart är det.

Lite off topic kanske men jag har fått en ny datormus också! Den gamla som jag hade har aldrig riktigt funkat för mig (ända sedan jag köpte den i juni). Haha. Fråga mig inte varför jag inte köpt en ny. Jag är långsam med sånt. Men nu är det ju löst i allafall. Bättre sent än aldrig.


2 mars

2010-03-02 | 13:26:57

Herregud, jag kan inte fatta att det redan är mars. Det är sjukt vad tiden går fort egentligen! Känns inte ens som att det var så jättelängesedan det var jul och nyår, och jag var uppe i Säfsen. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att tiden går fort. Visst är det skönt att man närmar sig våren (och då även sommaren). Men samtidigt..vart tar dagarna vägen?

Jag har inte haft så mycket tid för datorn de senaste dagarna (pga av att jag pluggat till ett stort prov). Och detta kommer att fortsätta även i dag. Jag vill verkligen fokusera på det, och bara det just nu. Men efter att jag har haft provet i morgon så kommer jag förhoppningsvis kunna sitta här mer. Tills nästa stora prov kommer då vill säga.

I går lämnade vi in alla våra tre datorer på en slags "service", för att dom skulle bli lite bättre. Datorer behöver ju underhållas då och då för att fungera bra. Vet inte exakt vad som gjordes med den, men jag fick bland annat arbetsminnet höjt ganska mycket, och processorn byttes ut till en bättre. Plus lite mindre justeringar. Skitbra blev det i allafall. Det behövdes verkligen, hehe.


Real Time Analytics