Studded boots

2010-11-30 | 01:31:22


Jag gillar mycket. Ge mig dom svarta, nu! 399:- hos Nelly.


Glögg och pepparkakor

2010-11-29 | 00:36:23

Såg på Da Vinci Koden nu för en stund sedan. Första gången jag sett den nu faktiskt. Har inte sett den tidigare på grund av att jag tyckte den verkade tråkig. Men den var faktiskt rätt bra. Och intressant. Till filmen drack vi glögg. Och det var gott. Japp. Amanda gillar glögg. Inte lika mycket som te då. Men nästan. Sen är cola väldigt gott också. Haha. Näe, nu ska jag göra annat. Ses.


Första advent

2010-11-28 | 14:43:55



Okej, nu känns det verkligen som att julen är nära alltså. Första advent i dag och allt. I kväll ska vi tända det första ljuset och ha lite söndagsmys. Ska dricka glögg och äta pepparkakor (fast jag inte ens gillar pepparkakor så mycket). Som jag har saknat glögg! Älsk.


Lördagsmiddag

2010-11-27 | 18:34:24

Kyckling, revbensspjäll, sallad med gurka, äpple, lök och tomat och baguetter. Och så cola till det. Proppmätt nu. I kväll: chips, cola och choklad! Får se vilken film vi ser också. Hoppas det blir någon jag gillar. I går såg vi Sin City. Den är väldigt bra. Sett 3 ggr tror ja.

27 november

2010-11-27 | 13:29:42

Otroligt vad fort veckorna går just nu alltså! Känns som att det precis var helg och nu är det lördag igen. Förra lördagen var jag ju och såg den senaste Harry Potter filmen på bio. Det känns som det var typ.. i förrgår? Det är lite jobbigt när det går så fort. Men men.. det har ju sina fördelar också. Närmare julafton, julmat, julstämning, presenter, Säfsen, badtunnor och jag vet inte vad. Längtar såå.

Bild från förra lördagen. Det är betydligt mycket mer snö ute nu än vad det var då. Wihu!


Tillbaka till framtiden <3

2010-11-26 | 17:48:02


Här om dagen såg jag och Tilda "Tillbaka till framtiden 3" (för typ tusende gången). Sedan några dagar senare såg vi ettan. Och i dag för en stund sedan såg vi tvåan. Jag vet, inte världens bästa ordning men det gör egentligen ingenting. Vi ska ändå se dom snart igen. Haha. Jag seriöst älskar dom filmerna. Inte konstigt att de är klassiker. Dom kommer aldrig att bli för gamla eller kännas omoderna.

Har bestämt att jag ska se film nummer 2 den 26 oktober 2015. För det är exakt den dagen som dom åker till då. Så det hade varit coolt att se den filmen just den datumen. (Jag är en nörd, jag vet). Men det kan jag leva med. En annan skoj sak är ju att i dag är det den 26 november. Så för exakt en månad sedan i dag var det fem år kvar. Hur som helst.. jag får inte glömma bort att se den då.


Sagan om flugan som inte kom hem

2010-11-26 | 13:38:20

Det var en gång en liten fluga som hade blivit bortflugen. Han hade flugit bort.
Han hade glömt bort sig själv i skogen. Han kom inte hem.
Flög in i ett träd och slog i huvudet och svimmade av.
 Nu finns han överallt. I alla hörn i alla hus.
 Överallt, i alla spindelnät. Inuti väggarna.
 Han kommer att ta alla som inte är.. 
 Ja, där var det slut.


Malou party top

2010-11-25 | 15:56:38


Galet snygga tycker jag. 299:- på Gina Tricot.


Tänk att..

2010-11-25 | 11:59:53


.. i går var det exakt en månad kvar till jul.


23 November

2010-11-23 | 15:43:50

Gick upp klockan 14.00, åt frukost och sminkade mig. Det är snö ute, fortfarande ganska ljust och jag ska snart ner på stan. Hittills har dagen gått väldigt bra med andra ord. Varför den nu inte skulle ha gjort det. Men i allafall. Nu har jag dock kommit till det svåraste beslutet hittills i dag. What to wear? Så stört jobbigt att klä sig på vintern ju. Antingen tar man på sig för lite och fryser i hjäl, eller så tar man på sig för mycket och dör av värmeslag. Men man kan inte klä av sig något heller för då.. fryser man i hjäl. Och en sådan sak skulle ju verkligen kunna förstöra ens dag liksom. 

I dag släpptes ju förresten Lanvin-kollektionen på H&M, och allt är redan slutsålt på webbshoppen (förmodligen är det ganska utplockat i butikerna också). Oväntat? Nej. Men det spelar ingen roll egentligen. Det mesta var faktiskt ganska fult. Eller i allafall inte bärbart. (Lol bärbart..) Nejmen ni vet, wearable. När ska man ha på sig det liksom? Och dyrt var det också. Så nej tack. Det klarar vi oss utan.


Harry Potter & the deathly Hallows

2010-11-20 | 22:19:34


Var och såg denna på bio för en liten stund sedan. Den var superbra, men alldeles för kort tycker jag. Blev helt chockad när den var slut bara helt plötsligt. Kändes som man bara suttit där en kvart eller något. Men som tur är kommer ju det en del 2. Can't wait! :D


20 November

2010-11-20 | 13:00:06

Åt precis frukost och tänkte hoppa in i duschen nu snart. Sen efter det ska jag sminka mig och välja kläder tills i kväll. Sen innan vi sticker i väg till bion (ska se den senaste Harry Potter filmen) måste jag ha hunnit se klart på den näst sista HP-filmen och ätit middag. Känner mig lite stressad. Förmodligen helt utan andledning. Men ändå. Jag vet att jag kommer hinna men ändå är jag stressad. Haha.


Times Are A Changin'

2010-11-20 | 00:46:41

Tänkte jag slänger in en låt nu såhär på kvällskvisten. Denna låt har jag lyssnat på otaligt många gånger i dag (eller ja, 7-8 gånger typ tror jag). Allt tack vare Tilda, som har hjärntvättat mig med den. Den heter i allafall Times Are A Changin' och är av Bob Dylan.


Just had to

2010-11-18 | 16:42:18

Konversationen som jag och Ellen hade för några dagar sedan på msn som handlade om schizofreni och chorizokorvar, kom plötsligt upp på tal igen från ingenstans i går kväll. Såhär fortsatte den..



(För att läsa del 1, klicka HÄR)


Memories

2010-11-18 | 01:35:35

Vet inte om jag har nämnt detta tidigare i bloggen (det har jag säkert men i allafall) men för några år sedan var jag ett jättestort fan av Bam Margera. Det var som störst runt år 2006-2007, då jag befann mig i en slags Jackass/Viva La Bam/CKY -period. Jag kollade på Jackass och Viva La Bam i stort sett varje kväll, lyssnade på CKY (och HIM såklart) och alla andra band som på något sätt hade en koppling till dem. Jag rent ut sagt älskade det. Och jag älskade Bam. Haha. Detta var min religion, min livsstil. Mitt allt.

Hur som helst. Väldigt bra tajmat så kom faktiskt CKY och spelade i Göteborg två somrar i rad (2006 och 2007 då) och självklart såg jag dem båda gångerna. Det var inte ens ett helt år emellan gångerna. Och andra gången jag var och såg dem så var även Bam där och kom upp på scenen och allt. Kan ni fatta att jag nästan dog? Och jag stod hur nära scenen som helst. Bara några meter i från. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv och på sätt och vis kan jag fortfarande inte fatta att det har hänt. Mitt beroende för Bam har dock svalnat nu på senare tid. Men i allafall. Jag kommer aldrig att glömma den dagen jag såg honom med mina egna ögon, eller hur galen jag var i allt det där under några fantastiska år.


Denna videon kollade jag bland annat sönder sommaren 2007. Får sådana enorma flashbacks när jag ser på den. Trots att jag inte hade sett den på år nu när jag kollade på den i gen i kväll så mindes jag fortfarande hela videon utantill typ. Älskar 1:16-1:30 ca.

Havspromenad

2010-11-16 | 15:54:41

Nej, jag var alltså inte och gick vattnet i fall någon trodde det. Jag var ute och gick vid vattnet. Längs med vattnet. Alltså var det en havspromenad. Hade kunnat skriva strandpromenad, I know. Men det hade inte varit rätt, eftersom jag inte gick så långt ner som till själva sandstranden. Hur som helst var det jättefint väder och det kändes nästan varmt i solen fast det var nollgradigt. Härligt.





Hur söta?

2010-11-15 | 14:44:18


Schizo Chorizo?

2010-11-14 | 04:17:16

Förut innan jag gick och kollade på film, satt jag en stund vid datorn och snackade bland annat med Ellen på msn. Sen när det blev dags att gå så skrev jag att jag skulle gå (såklart, duh) och då gjorde hon både upp och ner tumme. Detta gjorde mig en aning förvirrad..


Back to the Future

2010-11-14 | 03:11:11


Vem älskar inte Tillbaka till framtiden filmerna? Finns det ens någon som gör det liksom? Eller någon som inte ens har sett dem? Jag kan kolla på dem om och om igen utan att tröttna. Dom är bara så himla bra! Såg precis på trean nu. Och så fick jag en sån otrolig lust att se om ettan och tvåan också. Tror jag får ta göra det snart alltså. Eller se om alla tre i rad samma kväll. Mini-maraton typ. Skojigt.


13 November

2010-11-13 | 20:53:32

Lördag i dag ja. Eftersom jag fortfarande är sjuk så har jag inte orkat göra så värst mycket. Det har varit en lugn dag framför datorn och tvn helt enkelt. Tvingades se någon långtråkig, tung film förut som jag inte egentligen kan uttala mig om vad den handlade om. Den handlade nog inte om något speciellt i allafall. Haha. Nu ska vi snart se Kick-Ass igen. För den var så bra sist jag såg den (i förrgår).


Kick-Ass

2010-11-12 | 16:47:11


Måste bara tipsa om denna helt sjuka film som heter Kick-Ass och är från 2010. Den är seriöst supergrym, på sitt eget sätt. Inte som någon annan film jag någonsin sett. Klippet ovan är ett av mina favoriter från filmen. Så random. Hah. Se denna filmen säger jag bara.


Jag är sjuk

2010-11-11 | 16:46:50

Så har man gått och blivit sjuk nu då. Började känna av det i förrgår men i går blev det officiellt. Fast i dag mår jag faktiskt väldigt mycket bättre än vad jag gjorde i går. Då var jag helt seg och hade ont i hela kroppen. Hade säkert feber. Men i dag så känner jag mig nästan normal i kroppen. Bara det att jag har ont i halsen nu. Och det räcker ju. Kan andas normalt nu igen i allafall. Det kunde jag inte i går. Så det är lite great. Får hoppas att resten av symptomen försvinner lika fort som det gjorde. Hade varit rätt bra alltså.


Min tisdag

2010-11-09 | 21:00:35

Min dag har till mesta delen bestått av att sitta framför tvn och kolla på film och att äta. Hehe. Såg först ett avsnitt av Stargate Atlantis och sen filmen The day after tomorrow. Till middag gjorde jag och Tilda ris och wokade grönsaker som vi åt med soya och salladsdressing. Nam. Och så bakade vi mocka-brownies med kokos. Smarrigt. Bra dag med andra ord. Nu; Desperate Housewives!



Omg, snö!

2010-11-09 | 19:07:37

Precis som tidigare år så får vi snö sist här (där jag bor) i hela Sverige. Jag vet att det redan har varit snö på de flesta ställena by now, och att det på många ställen även har hunnit försvinna igen. Men det gör mig inte varken mindre lycklig eller överraskad. Äntligen har den nått västkusten också! Det var i morse vid sextiden när jag var uppe för att ge katterna mat som jag gjorde denna fantastiska upptäckt. Så nu har jag varit i något slags glädjerus hela dagen. Jag älskar snö! Nu känner man verkligen att vintern är här.


Bild tagen av mig den 25 februari i år. Håller tummarna på att vi får lika mycket snö denna vintern som vi fick den förra. Hade varit nice.


East Of Eden

2010-11-08 | 17:04:09


Hade lite långtråkigt förut så jag satte på en gammal favoritfilm och kollade på den. East Of Eden är en film från 1955, där bland annat James Dean är med. Har sett denna filmen sju gånger nu tror jag det är. Jag typ älskar gamla filmer. Dom är så annorlunda. Och bra.


Europe Music Awards 2010

2010-11-07 | 23:47:58


Eva Longoria | Lady Gaga

Kollade precis på årets Europe Music Awards gala. Slog på tvn och började titta redan klockan 20.00 på intervjuerna från röda mattan och sen på galan som började klockan 21.00 och höll på fram tills för en stund sedan. Tycker att årets gala blev väldigt lyckad faktiskt. Eva Longoria var jättebra som värd och som ett långvarigt Jackassfan tycker jag det var roligt att se Jackassgänget få vara med lite då och då och bland annat få presentera ett pris. Sen så kan ju sättet de gjorde det på diskuteras men ändå, haha. Inte speciellt oväntat.


Justin Bieber | Eminem

Blev lite förvånad över vilka som vann i vissa kategorier dock (sitter alltid och gissar vilka jag tror kommer att vinna innan). Men de flesta var inte några större överraskningar. Lady Gaga vinner ju alltid något. Justin Bieber likaså. Kul att Eminem vann också tycker jag!


Katy Perry | Rihanna

Live-uppträdandena var bra, med undantag för de som framfördes av artister jag inte ens känner till. Haha. Men ärligt det är inget kul att se band man aldrig har hört talas om förrän i dag uppträda. Så det kunde ha varit lite bättre. De kunde ha haft roligare artister där. Men men. Höjdpunkten i kväll var i allafall helt klart Bon Jovis framträdande precis i slutet. Kort sagt; EMA 2010 = skitbra. Weey.


HSM & EMA

2010-11-07 | 17:01:41


Lördag i dag. Har varit en väldigt lugn dag. Gick upp vid tvåtiden, åt frukost och såg sedan på den första High School Musical filmen. Var så längesedan man såg den nu va. Brukar oftast se tvåan om jag nu ser någon av dem. Tycker den är bäst faktiskt. Jag vet inte varför men det är så skönt att se en film som dessa någon gång i bland. Dom är så mysiga. Haha. Ska kanske se tvåan sen också.

I kväll är det EMA på MTV klockan 21.00 (röda mattan börjar klockan 20.00). Jag hoppas starkt på att den blir lika bra i år som den var förra året. Förra året var grymt. Årets VMA var lite av en besvikelse om man säger så. Så vi får hålla tummarna på att EMA håller måttet. Men av vad jag har sett hittills så ser det lovande ut i allafall. Väldigt lovande. Så det ska bli spännande att se! Glöm inte bort!


Jag tog ett steg

2010-11-06 | 18:43:34


Skickade in en ansökan tidigare i dag om att få läsa Matte C en termin på Komvux. Känns nästan nödvändigt att ha läst det så jag tänkte att det är lika bra att jag får det gjort så fort som möjligt. Så om jag blir antagen kommer jag att läsa det nästa termin, dvs efter jul och fram till sommaren. Och förhoppningsvis klarar jag den (kursen) och kan söka vidare till någon högskola eller ett universitet och börja studera där efter sommaren. Så ser min planering ut just nu i allafall. Jag vill plugga vidare, helt klart. Vill, vill, vill.

Så har jag även bestämt mig för att jag ska ta körkort. Tänkte mig en intensivkurs någon gång i början av nästa år. För om jag ska ta körkort någon gång så känns det som att jag borde göra det nu ganska snart, innan jag börjar läsa på heltid. För då kommer jag nog varken ha tid, ork eller lust kvar längre. Hehe. Så ja, jag ska kolla upp lite med det nu och "anmäla mig". Känns bra att få något gjort.


Fight Club

2010-11-06 | 02:10:53


Lätt en av de konstigaste och skummaste filmerna jag har sett. Men väldigt bra är den. Edward Norton spelar huvudrollen. Han tycker att hans liv känns tråkigt och meningslöst. Sen en dag möter han Tyler Durden (Brad Pitt) på ett flygplan och efter det förändras hela hans tillvaro. När han kommer hem upptäcker han att hans hem har sprängts, och kontaktar då Tyler och får flytta in hos honom. Sedan leder det ena till det andra och tillsammans startar de "Fight Club", en klubb där det i stort sett går ut på att fightas för kickens skull. Men efter hand växer klubben till något som kan liknas vid en sekt och det spårar ur totalt. Och sen slutar det vääldigt oväntat.


5 november

2010-11-05 | 13:53:47

Tog precis en dusch nu och ska snart göra mig i ordning för att eventuellt gå ut. I dag kommer Tilda hem igen. Och så är det fredag. Blir till att åka och handla fredagsmys lite senare i eftermiddag. För mig innebär det oftast en marabou, jordnötsringar, chips och dricka. Det är obligatoriskt nästan. Hehe. Men ja, nu ska jag sminka mig och sådär. Hörs lite senare kanske. Får se vad som händer och sker.


Craving

2010-11-02 | 23:58:33

Vet ni vad jag blev sådär extremt paniksugen på just nu bara från ingenstans? Köttbullar och makaroner med ketchup! Ja, helt ärligt alltså. Tror jag såg en bild på det förut på någon sida och nu kom det bara upp i huvudet igen och damn, vad sugen jag blev på det.

I can almost taste it..


Får föreslå det som middag i morgon eller något. Måste ha!

2 November

2010-11-02 | 20:57:41

Vad har jag gjort i dag? Inte så jättemycket faktiskt. Men jag har fått gjort det jag ville. Fick köpt dendär jackan jag snackade om i går bland annat. En militärgrön typ lite längre jacka (ja, en sån som alla har). Sen så har jag även lagt in en miljon McFly-låtar på min mobil. Hade i och för sig ganska många redan från tidigare men uppdaterade med lite nytt. Så det känns bra. Lyssnar sönder dem just nu.

I dag åt jag en halv special (korv med bröd + mos) till middag. Man kan säga vad man vill om det men korv med bröd tröttnar jag aldrig på. Så enkelt, så gott. Haha. Gillar all sån snabbmat egentligen. Slår självklart inte en proffsigt hemlagad middag. Men det funkar på vardagarna. Men nu börjar snart Desperate Housewives. Så jag går. Kanske lägger in bilder på jackan någon dag om jag orkar. Todels!


1 November

2010-11-01 | 22:01:23

Guud, kan inte fatta att det redan är november nu! Trodde när jag gick upp i morse att det var första oktober. Sen så kom jag på att det har varit oktober i en hel månad och att det visst var första november i stället. Fatta chocken liksom. Haha. Så kan det gå, ja.

Jag har bestämt mig för att jag ska köpa en ny jacka till. En typ höst/vinterjacka som jag kan växla med min röda everest. Inte kul att ha samma hela tiden. Har jag en annan svart också. Men vill ha en typ såndär militärgrön lite längre tror jag. Så ska ut och kolla efter det i morgon. Provade en på H&M för några veckor sedan som jag gillade. Får se om det finns något liknande kvar nu kanske.


Real Time Analytics