Skaffat Facebook

2011-10-31 | 16:37:05

Bätte sent än aldrig är det man säger va? Ja, jag hade tråkigt i lördags natt (tror jag det var) så jag bestämde mig för att bli medlem på Facebook. Haha. Så nu finns jag där också. Det var väl himla roligt? Eller inte. Men jag kommer nog inte vara speciellt överaktiv och lägga upp en massa bilder hela tiden och uppdatera min status varannan sekund. Men ja, alltid något. Nu har jag det i allafall. You like?


Bobbeh

2011-10-30 | 23:45:00






Alltså hans hår på sista bilden. Åhh.


My baby

2011-10-29 | 23:56:06


Hahah, hon ser galen ut. Men hon är så söööt! Springer runt som en galning och jamar hela tiden. Hihi.

I dag har det inte hänt så värst mycket för övrigt. Men jag såg nyss på en jätteskum film som heter District 9. En av de konstigaste filmerna jag sett på ett tag men den var ändå ganska bra på något weird sätt. Svårt att förklara. Se den på eget bevåg ungefär. Haha.


Teenage Kicks

2011-10-28 | 20:47:59


The Undertones - Teenage Kicks

I need excitement, oh i need it bad


Höstlooov

2011-10-27 | 21:12:00

Eller ja, nästan i allafall. Nästa vecka har vi en så kallad "komma i kapp-vecka", vilket innebär att vi inte har några lektioner utan ska jobba med att komma i kapp om vi ligger efter i något ämne (I don't). Och så ska vi även jobba med våra projektarbeten. Jag kommer alltså inte vara så värst ledig på detta "lov" kanske men ändå. Kommer ju inte behöva gå till skolan varje dag i allafall? Tror jag? Hur som helst. I dag var en riktigt bra dag. Jag vet inte, känner mig bara väldigt positiv ^^ Drack nyss te och åt macka med nutella. Kärlek.


26 oktober

2011-10-26 | 20:16:54

Kom hem från skolan vid ungefär sex. Då lagade jag och Tilda mat; potatisräfflor med barbeque-krydda, wokgrönsaker och korv. Haha, fin blandning där alltså. Men det var smarrigt! Skolan i dag gick relativt snabbt. Det var någon typ kaffe och choklad-mässa nere i cafeterian. Var såklart där en sväng och kollade. Sen lite senare gick jag dit i gen och köpte en snickersruta. Den var asgod. Så det så.


Här får ni då också en bild (eller två kanske man borde säga?) på hur jag såg ut i dag. Jag älskar min militärgröna jacka. Just sayin'.


Dagens bästa och värsta

2011-10-25 | 23:59:00


Bästa: Julians randomness på twitter. Haha. Han twittrar inte speciellt ofta men när han gör det så är det nästan alltid något bra. Av någon andledning så skrattade jag högt när jag läste detta. Kan ha berott på att det är sent och jag är trött. But I don't think so. Huhu :P


Värsta: Hittade denna extremt IQ-befriade kommentar på Youtube. Och då undrar ni säkert varför den är så fruktansvärt dålig att jag var tvungen att blogga om det. Well, om jag säger att jag hittade den under en video till "Here Comes The Sun" av Beatles så.. OMG.


Ledig tisdag

2011-10-25 | 23:57:09


Bild från när jag var i Norge i augusti.

Förra tisdagen var jag ledig från skolan. I dag var jag också ledig. "Varför?" Undrar ni säkert. Eller så gör ni inte det. Men skit samma. Vi håller i allafall på med typ grupp/projektarbeten in school och därför är vissa av lektionerna "inställda" och i stället ska vi arbeta självständigt. Och då tar man sig vissa friheter i bland ser ni. Haha. Så i dag har jag passat på att övningsköra lite och varit ute i det fina höstvädret. I morgon ska jag till skolan för lektion och sen blir det väl till att stanna kvar en stund efteråt och jobba med projektet. Cya!


Vill ha sånna

2011-10-24 | 22:29:14



Jag vill ha ett par sånna här skor. Måste ha! Jag ska hitta dem. Eller ja, några liknande dårå i allafall. I denna modellen. Yes.


George Harrison

2011-10-23 | 21:21:51





My favourite Beatle


Jag är så nyttig

2011-10-22 | 23:46:45


Jag och Tilda provade att göra typ äpple-banan-hallon-smoothies för ett tag sedan. Rätt gott men lite weird.

Fy, vad mätt jag är just nu. Det är nästan lite jobbigt. Fast samtidigt inte. Jag älskar ju att äta! Men när det blir så här extremt som det är nu så vet jag inte om det är värt det alltså. Haha. Åt i allafall Tacos till middag i dag. Och sen direkt efter det blev det film och godis. Sen åt jag chips också. Brööl! Och i går blev det middag på BK. Jag känner mig så himla nyttig alltså. Borde nog bli vegan ett tag.. hm.


Nominerade

2011-10-21 | 23:52:59


När dom vann pris för "Best Album" på NME-galan år 2002.

Fick reda på i går att The Strokes är nominerade för "Best Alternative" till EMA 2011. Galan kommer att sändas den 6 november och självklart kommer jag att kolla. Har blivit lite som en tradition. Så det ser jag fram emot. The Strokes måste vinna! Dom är bäst. Punkt ;)


Pan Am

2011-10-20 | 23:35:53


Första avsnittet av denna serie sändes förra söndagen. Men då var jag upptagen med annat så jag missade det. Men som tur var kom jag på att tv3 har "tv3-play" så jag såg avsnittet där i stället. Och guud, så bra det var! Fastnade direkt. Serien handlar kort om några flygvärdinnor som jobbar på flygplatsen Pan Am i USA under 1960-talet. Hur roligt låter inte det liksom? Okej, så jag gillar den främst av två andledningar. Ett; den utspelar sig på 60-talet. Jag älskar 60-talet! Och två; jag har haft en dröm om att bli flygvärdinna sedan jag var liten. Tänk vilket underbart jobb! Så ja, det känns som att denna serien passar mig väldigt bra. Tänker absolut fortsätta kolla i af!


Falafel, bulgur och i dag

2011-10-19 | 21:38:03


Gårdagens middag; falafel, bulgur, tsatsiki, äpple, rödlök och wokgrönsaker. Härlig blandning av allt. Haha.

Hey there! I dag har jag gjort visitkort. Bara så ni vet. Gjorde två stycken olika och blev rätt nöjd med båda två. När jag ska använda dem är en annan fråga.. Men jaja, det var rätt kul att göra ändå faktiskt. Sen efter skolan stannade jag kvar en stund och vi arbetade med vårt projektarbete. Sedan bar det av "hemåt" för att äta middag och nu nyss åkte jag med och hämtade Tilda på centralstationen.


Take It or Leave It

2011-10-18 | 22:51:58



The Strokes - Take It or Leave It


17 oktober

2011-10-17 | 23:48:26


I bland gör man det enkelt för sig...yes. Och Peace & Love-bandet sitter fortfarande på som ni ser. Muhah.

Lämnade precis in en uppgift som har deadline nu klockan tolv. Känns skönt att ha det gjort. Varför väntar jag alltid till sista sekunden för? Har haft en vecka på mig för guds skull. Haha. Jaja.. jag gör dem ju i allafall. Någon gång. Sooner or later. I morgon är jag typ ledig. Vi har ju börjat med våra projektarbeten nu så vissa lektioner har vi inte osv. Ska arbeta "självständigt" i stället. Rätt skönt ändå.


Helgen

2011-10-16 | 23:46:11

Ja, då var helgen snart över då. Har gått fort. I går var jag ute och gick typ hur långt som helst ute vid havet. Var en härlig promenad. Men kall. Hehe. I dag har jag varit ute och grillat (ja, man kan fortfarande göra det). I morgon är det tillbaks till allvaret igen. Har ju då både prov och en inlämningsuppgift tills i morgon. Och i morgon sätter vi även i gång med vårt "stora" projekt/grupparbete. Woop woop! Ska bli spännande. Men nu tänkte jag plugga lite på provet en stund innan jag går och lägger mig. Vi hörs i gen i morgon! Ha det braaa.



Två bilder jag tog i lördags.


Hotell och tågbiljetter

2011-10-15 | 18:51:06


Blev mycket grejer bokade i går kan man säga. Först konsertbiljetterna då, sedan hotell och sist men inte minst tågbiljetter. Satt typ hela gårdagen och sökte på olika hotell och vandrarhem i närheten av Globen för att kolla vart vi ska bo mellan den 10:e och 11:e december. Hade först tänkt ta typ ett nattåg tillbaks hem direkt efter konserten. Men det går ju fan inga nattåg? Så det får bli hotell. Känns skönt att allt är fixat nu i allafall. Nu är det bara att luta sig tillbaka och vänta. Kommer bli så roligt! Kan knappt bärga mig! Wooh.


Guess what I just did?

2011-10-14 | 09:54:00

 

Kan inte ens fatta det. Jag bokade precis biljetter till Paul McCartney i Globen den 10 december!!!! Omg, omg, omg! Biljetterna släpptes i dag klockan 09.00 och jag ställde klockan så jag skulle vara uppe då. Hamnade dock i kö och trodde att jag skulle dö och att dom skulle ta slut. Men så kom jag fram och minuterna senare var biljetterna bokade! Kan inte ens beskriva hur jag känner just nu! ♥


78 poäng

2011-10-13 | 21:51:47

Vi började med en ny kurs i dag. Våningsservice. Efter kommunikationen. Det vill säga att jag från och med nu kommer att ha två tretimmars-pass på torsdagar. Segt. Men dagen gick ändå fortare än jag trodde. På lunchen köpte jag panini med currykycklingröra. Var sjukt gott. Vi fick även tillbaka våra Hotell A prov på våningsservicen. Maxpoängen låg på 78. Vad jag fick? 78. It's MVG, baby! ;)


Paul till Sverige!!

2011-10-12 | 22:08:00



Helvete! Fick precis reda på att Paul McCartney kommer till Stockholm i slutet av året. Han ska spela på Globen den 10 december. Förköpsbiljetterna är typ slutsålda (damnit!) men på fredag släpps biljetterna på Ticnet. Jag SKA dit. Inget snack om saken. I have to ♥


12 oktober

2011-10-12 | 19:39:39



På datorlektionen i dag gjorde vi först informationsblad om copyright, sen visitkort. Jag tycker det är så soft att bara sitta och jobba i InDesign i sin egen takt. Passar mig bra. Sen efter jag slutat blev det en sväng på stan (how unusual) och jag provade lite grejer. Tycker det är så jobbigt när man vill ha allt man ser. För så känner jag just nu när jag går runt i butikerna. Allt är fint! Och så kan man inte välja bort något heller för allt sitter bra. Ja, livet är hårt i bland. Vinkade även av Tilda på centralen förut. See you next week, sis :)


11 oktober

2011-10-11 | 19:47:34


Ja, det var ju ett jävla roligt ljus jag hade i mitt rum då. Haha. Aja, det är som det är. Dagens outfit, typ.

Hotellprovet gick bra. Tror jag. Det kändes som det i allafall. Nu väntar jag med spänning på resultatet. Hehe. Är alltid sån efter ett prov, en inlämningsuppgift eller en redovisning. Vill veta vad jag får! Kanske bara är jag.. Hur som helst. Efter skolan i dag stack jag hem en stund och sen vid fem-tiden följde jag med till mormor och åt middag där. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det DH kl 21.


I provrummet

2011-10-10 | 17:55:13



En sak ska ni veta, och det är att det är näst intill omöjligt att inte stanna till i en butik och kolla på kläder på vägen hem efter skolan. It's everywhere! Har i allafalll provat typ 10 par jeans och massa en koftor. Köpte faktiskt 2 st tröjor i torsdags som jag inte visat ännu. Bild på det kommer någon gång. Kanske. Fick en inlämningsuppgift i försäljning i dag + instuderingsfrågor till "prov" nästa vecka. Ugh.

Nu ska jag plugga järnet inför hotellprovet i morgon! Så vi höres i morgon. Eller inte. Beroende på hur det går. Haha nejmen. Toodels.


1-årskalas och Liseberg

2011-10-09 | 21:51:59


Var bjuden på 1-årskalas hos Daniel och Linda klockan fyra i dag. Lilla Lewis fyllde nämligen ett år i onsdags (galet vad fort tiden går egentligen) och det har firats i flera dagar i sträck nu. Det bjöds på glass, fruktspett, morotskaka och kladdkakemuffins. Jag åt i hjäl mig. Allting var så gott. Haha. Sedan drog jag och Tilda vidare till Liseberg en stund. Var ju sista dagen det var öppet för säsongen you see.



Free drinks!

Vi kom dit vid ungefär sex och stannade sedan tills det stängde klockan åtta. Och eftersom detta var sista dagen det var öppet innan dom stänger för att börja förbereda inför julmarknaden, var inträdet gratis. Och uppe vid AtmosFear bjöds alla på gratis slush. Var ju självklart tvungna att ta en då. Bara för sakens skull liksom. Flummade sedan runt där uppe ungefär fram till klockan sju. Då stängde den övre delen av parken. Gick sedan runt där nere (i regnet) en stund innan vi gick in och åt friterade kycklingvingar och pommes.



Sedan avslutades kvällen med fyrverkerier. Jädrar, vad det smällde! Tog dessvärre inga bilder på det eftersom det var svårt med regnet och allt. Men det var superfint iaf! Här får ni en bild på folk som åker radiobilarna i stället. Haha. Nu ser jag fram emot Julmarknaden :D


Lycka på burk

2011-10-08 | 23:57:54


 
The Beatles - Here Comes The Sun

Hur kan man inte bli glad när man hör denna låten? <3


Klädesholmen

2011-10-07 | 19:46:29




Följde med ut till Klädesholmen nyss för att lämna av Tilda som skullle till Annica. Tog även lite bilder som ni ser. Så fint där ju. Sedan tog jag tillfället i akt och övningskörde hela vägen hem (ca 46 kilometer). Gillar att köra långa sträckor. Det är så mysigt på något sätt.


20 timmar

2011-10-07 | 02:02:02

Så länge har jag varit vaken nu. Gick ju då som sagt upp klockan sex i morse. Och nu är klockan två. Galet att tänka att om fyra timmar har jag varit uppe i ett dygn. 24 timmar. Har inte dygnat sedan sommarlovet. Känner mig lite som en zombie nu. Men ok, nu ska jag sluta tids-obsessa. Har kollat på lite Scrubs, My Name is Earl och South Park nu. För en stund sedan åskade det och man riktigt kände hur det vibrerade i hela huset när det mullrade. Must have been close. Det slog även ut all elektricitet i en sekund. Oh well, nattinatt typ.


Nya linnen

2011-10-06 | 16:33:51


Lite fler linnen kan det ju aldrig skada att ha, tänkte jag. Så jag köpte dessa. De kostade 49 kr styck och kommer från H&M.


Halvt strömavbrott, kind of

2011-10-05 | 21:05:48

När jag kom hem från skolan tidigare i dag så fick jag reda på att vårt internet inte fungerade. Eller.. det var egentligen inte bara internet utan även telefonen och digitalboxen. Dom håller på och lägger nya kablar här i vårt område så det var det som orsakade problemen. Och jag måste bara säga att damn, vad handikappad man känner sig utan de där sakerna. Inte kunna sitta vid datorn, inte se på tv, inte något. Det är som att ha strömavbrott. Bara det att lamporna råkar fungera. Men nu är allt bra igen. I morgon ska jag upp kl sex. Usch..


Kanelbullens dag

2011-10-04 | 18:35:09


Tro det eller ej, men jag har faktiskt inte ätit en enda kanelbulle i dag TROTS att det är Kanelbullens dag. Dock så vet jag att det ligger en bulle i köket och väntar på mig. Hihi. Men den får jag äta senare. Först blir det middag; spaghetti och köttfärssås. Efter det ska jag övningsköra och sen blir det nog tv. Så måste jag duscha också. Blah. Har iaf varit i skolan i dag. Sen blev det stan fram tills nu. Kuligt.


New bag

2011-10-03 | 17:16:15


Eller ja.. ny och ny. Jag köpte den för ett tag sedan men har inte visat någon bild på den ännu. Har blivit väldigt dålig på att lägga in bilder på vad jag har handlat den senaste tiden har jag märkt. Och på grund av detta så har glappen mellan inläggen i min "shopping"-kategori blivit väldigt stora. Fy på mig! Detta är i allafall min nya skol/allt-i-allo väska. Rätt stor är den så allt får plats. Köpt på KappAhl.


Maybe I'm Amazed

2011-10-02 | 23:38:05



Paul McCartney - Maybe I'm Amazed


Here to stay

2011-10-01 | 17:42:22


Efter att ha bott hemma hos oss i snart två veckor, har vi nu äntligen bestämt oss för att vi ska behålla henne. Den lilla. I dag blir det alltså officiellt. Vi har fått en ny familjemedlem. Väkommen till familjen, Lillan! Hon fick även ett halsband i dag. Ett rött. Nu är hon vår! ♥


Real Time Analytics