Mot Borlänge!

2012-06-24 | 00:05:13
Bild från förra året.
 
Har varit en ganska stressig dag i dag. Har varit i väg på middag, handlat de sista nödvändigheterna inför resan, hämtat ut tågbiljetter och packat (lyckades få tag på resväskor med hjul, woho). I morgon ringer klockan 07.00, och därefter bär det av till centralen och sen har vi en fem och en halv timmars tågresa framför oss. Sedan är vi där! Kan knappt bärga mig nu. It's so close! Hörs om ca en vecka! :)
 
Förresten, kollade på matchen mellan Spanien och Frankrike nu i kväll. Är så jävla glad att Spanien har kommit så här långt alltså. (Inte för att jag inte trodde det då). Men i alla fall. De vann ju trots allt både EM 2008 och VM 2010, såå. Samtidigt är jag så fruktansvärt besviken att jag kommer att missa deras match mot Portugal, och sedan finalen (som jag förutsätter att de kommer spela i). Känns lite tråkigt. Men samtidigt får jag ju tänka att jag är på festival i stället. Hur som helst. Kommer hålla tummarna för dem. Spanien ska vinna!

Midsommar

2012-06-22 | 22:37:24
Två bilder från Midsommar 2010 när vi var i Mellerud. Så mysigt var det! Saknar lite.
 
I dag är det midsommar, ja. Detta har jag firat med god mat. Haha. Synd bara att vädret är som det är. Men det hör ju till med regn på midsommarafton, så vad kan man göra? (Har dock lagt märke till att övriga Sverige verkar ha haft mer tur med vädret? Orättvist!). Hur som helst. Har även börjat packa så smått inför nästa vecka. Tagit ner tält, sovsäckar och liggunderlag från vinden bland annat. Kläder och sånt packar jag i morgon. Börjar känna av festivalnerverna riktigt ordentligt nu alltså. Åker på söndag, woop woop. Är såå taggad!

Liseberg x2

2012-06-20 | 23:15:04
Dagens outfit.
 
Tjoho! Stack till Liseberg vid sju-tiden i kväll och vandrade runt planlöst en stund och kollade sedan på Ulrik Munther som uppträdde. Gjorde ungefär samma sak för en vecka sedan, då Lenny Kravitz var där och spelade. Riktigt grym var han. Väldigt bra röst, även live. Som ni säkert har märkt så älskar ju jag att gå på konserter (fast det är klart, who doesn't?). Även om man kanske inte ens lyssnar på bandet/artisten i vanliga fall. Jag går för stämningens skull. Efter konserten blev det en sväng till Mc Donalds för en mcflurry och cola.

Paul 70 år!

2012-06-18 | 16:33:12




I’m never going to believe I’m 70. I don’t care what you say.
There’s a little cell in my brain that’s never going to believe that.
You get the argument "Make way for the young kids", and you think:
"Fuck that, let them make way for themselves. If they’re better than me, they’ll beat me."
-Paul McCartney


Ceasarsallad

2012-06-16 | 23:29:12


Dagens middag: Ceasarsallad på IKEA. Och så chokladmousse till efterrätt. Mums!

Stack till IKEA en snabbis förut och käkade bland annat. Var ett bra tag sedan jag var där nu, faktiskt. Minns för ungefär ett år sedan, i samband med att vi flyttade, då jag hängde där mer eller mindre varje dag. Det var som mitt andra hem. Och nu hade jag inte varit där på månader. Kände hur mycket jag hade saknat det, haha. Måste bli ändring på det. Älskar ju att gå runt och titta på möbler! Så mysigt.


Spanien - Irland

2012-06-15 | 23:02:00



Alltså, hur grym var inte gårdagens match mellan Spanien och Irland då? Spanien vann överlägset med 4-0. Blev så jäkla glad när jag såg att Torres fick vara med från start. Han gjorde även två av målen, varav ett knappt fyra minuter in i första halvlek. Hur awesome? Skrek som en dåre vid varje mål. Haha. Nu blir det till att peppa inför måndagens match mot Kroatien. Kommer bli så sjukt spännande!


You rearrange my mind

2012-06-14 | 19:02:28

Sitter här och sörjer över att jag inte är på Hultsfredfestivalen just nu. Den började ju i dag, och ganska exakt nu (klockan sju) intar Miles Kane scenen inför tusentals glada festivalbesökare. Och jag är inte där. Det känns tungt. Hade varit så jäkla kul att få se honom uppträda. Men det är väl bara att bita i hop och hoppas att han kommer tillbaka till Sverige snart igen, I guess. Tills vidare får jag nöja mig med de videos som finns på Youtube. Slänger här in ett av mina favoritframträdanden med honom. Han är så jävla grym. Dör lite..


Blir så i bland..

2012-06-11 | 20:06:00

Hoppsan, nu har det visst gått fyra dagar sedan jag bloggade. Vet inte riktigt vad jag ska säga till mitt försvar. I går var jag busy med att kolla på fotboll. (Inte för att det tog hela dagen då men i alla fall, haha). Vad jag gjort resten av dagarna låter jag dock förbli osagt. Orka.



Men såg ju då matchen mellan Spanien och Italien i går kväll. Kan ju säga att jag varken är speciellt insatt eller intresserad av fotboll egentligen. Men jag bara måste se när Spanien spelar! Har därför bestämt mig för att enbart se de matcher då de är med. (Och den första var då i går). Sen är nästa den 14:e och sen den 18:e. Längtaar! Var spännande i går men tyckte det var dumt att Torres inte fick mer tid på planen. Att slänga in honom den sista kvarten räckte inte. Ändå skapade han fler tillfällen på 15 min än vad resten gjorde på 75 min. Just saying. Aja, hur som helst. Matchen slutade 1-1. Får hoppas det går bättre nästa gång! Och hoppas på mer Torres ;)


Stentvätt och Dragkedjor

2012-06-07 | 17:01:39


Mina nya jeans som jag köpte i tisdags! Fina va? Jag älskar dem!

Det roliga är ju att jag var inne och provade dessa jeans redan för några veckor sedan, men valde då att inte köpa dem. Sen så när jag såg dem igen i förrgår så kunde jag bara inte låta bli att prova dem igen. Detta var det sista paret, dessutom. Och i rätt storlek! Ödet?


Shopping och Tågbiljetter

2012-06-05 | 23:56:00



Åkte ner till stan vid tre-tiden och snurrade runt en stund på Backaplan. Hade faktiskt inte tänkt köpa något då det bara var en spontan grej, men det slutade med att jag köpte ett par jeans. Så det var ju lite trevligt. Haha. Sen blev det handling av middagsmat, sen hem och käka. Sen så har jag även sett två filmer nu på kvällen. Insidious och The Trip. Väldigt bra båda två. Älskade The Trip! Galet bra!

Bokade förresten tågbiljetter till Borlänge (Peace and Love, you know) förut i dag. Känns bra. Vi bokade dock inte biljetter tillbaka hem igen, för vi vet inte exakt vilken dag vi åker hem (kanske stannar kvar en dag extra?). Så det får vi ta där och då. Åh, vad jag längtar nu!


An Education

2012-06-03 | 02:43:28



Såg precis denna skitbra film på tv. Snubblade faktiskt in på den av en slump, ca fyra minuter efter att den hade börjat (hade precis sett klart en annan film). Och ja, vad kan jag säga? Jag älskade den! Hittade en väldigt bra beskrivning av vad den handlar om på Youtube:

"In the post-war, pre-Beatles London suburbs, a bright schoolgirl is torn between studying for a place at Oxford and the rather more exciting alternative offered to her by a charismatic older man."






En helt perfekt film i min mening. Och att den utspelar sig på sextiotalet gör ju inte saken sämre precis. Hehe. Rekommenderar starkt!


Real Time Analytics