Kvällspromenad

2012-05-31 | 23:02:24


Bild från i går kväll.

Alltså fy, vad dålig jag har blivit på att blogga den senaste tiden känner jag. Men det är väl så det är kanske? Motivationen går upp och ned hela tiden.. Hur som helst. I söndags var det ju mors dag, och det firade vi med att ge mamma lite presenter, och sen åkte vi upp till mormor och åt middag (tradition). I måndags var det kalas för Tilda. Och i går kväll blev det en spontan kvällspromenad i Svartedalen (efter käk på Burger King). Det var härligt! Nu väntar jag bara på att värmen ska komma tillbaka så man kan åka ut och bada igen. Vill!


Grattis Mathilda!

2012-05-28 | 20:14:09



I dag fyller Mathilda 20 år! (Grattis, grattis, grattis!) Vi hade lite gäster här för en stund sedan på fika och tårtkalas bland annat. Mys! Lyckades av någon anledning inte få någon bra bild på tårtan (en rosa prinsesstårta), så bilden är från min födelsedag förra året. Japp.


We did it!

2012-05-27 | 00:55:18



Vi gjorde det fan! Vann Eurovision Song Contest 2012! Så jävla grymt! Grattis Loreen! Nästa år ska jag garanterat åka och se finalen live. Ska bli spännande att se vart den kommer att hållas. Blir det Stockholm, eller blir det någon annanstans? Åh, är så jäkla lycklig nu!


Första doppet

2012-05-25 | 21:34:57

Yes, då har man badat utomhus för första gången i år då. Åkte ut någon gång efter sju-tiden (efter att ha varit och käkat på Burger King, hehe) till Svartedalen och satte oss vid en sjö. Så hade man ju med sig badkläderna bara utifall att man skulle få för sig att doppa sig (trodde ju inte att jag faktiskt skulle få användning av dem). Men så blev det ju så. Riktigt härligt var det. Och faktiskt riktigt skönt i vattnet. Inte alls kallt. Simmade till och med runt en stund. Sedan blev det handling på Maxi och nu fredagsmys framför tvn med godis :)


Thaimat och Gardiner

2012-05-23 | 15:49:08



Drog till Thai Lee och käkade lunchbuffé vid halv-ett tiden. Efter att ha legat ute på stranden i två dagar i sträck, och sedan tredje dagen varit ute och grillat i skogen, kändes det skönt med lite omväxling och att få befinna sig i lite stadsmiljö också. Maten var lika god som vanligt, och till efterrätt blev det jordgubbsglass med jordgubbssås och chokladsås. Flummade sedan runt på stan en stund efter vi ätit klart. Gick bland annat bort till vår gamla gymnasieskola. Hah. Random. Och så har vi ju fått nya gardiner i vardagsrummet också. Fiint!


Pizza on the Beach

2012-05-21 | 22:43:19



Köpte med oss en pizza ut till stranden och låg sedan där och solade i några timmar. Vet, skitbekvämt att smälla i sig en pizza och sen gå runt i bikini. Haha. Men det gick. Har fått en hel del färg nu så det känns superbra! Såg en film nu precis också, som heter Children of Men. Sjukt bra film. Riktigt välgjord och med bra skådespelare. Ganska skum och annorlunda, men väldigt sevärd. Rekommenderas!


Varmt i dag

2012-05-20 | 20:27:48

Ja, i dag har det varit riktigt varmt (och ännu varmare ska det visst bli i morgon?). Härligt! Har spenderat dagen ute på stranden. Solat och fikat. Badade dock inte (obviously, lite för tidigt för det ännu). Men var nere och kände på vattnet i alla fall, och doppade mig typ upp till låret. Var svinkallt! Men snart så. Ge det två veckor till eller något så ska det nog gå. Var faktiskt en familj som kom och badade lite snabbt. Alltså, hur kunde dom? Haha. I morgon blir det nog ut till stranden igen, eller i väg och grilla någonstans. Hade varit trevligt.


Skolavslutningen

2012-05-18 | 16:37:28

Ok, nu har jag börjat med mitt varannandags-bloggande här igen. Inte bra. Men hur som helst. Tänkte att vi kunde catcha upp lite. Måndagen och tisdagen spenderades mycket riktigt åt att skriva klart projektarbetet. Satt i skolan mellan 10-16 och skrev på tisdagen bland annat. Och sen på onsdagen var det då redovisning av projektet (hade gjort en liten powerpoint med bilder), samt avslutning med smörgåstårta och cider. Sen hade vi lite betygssamtal (nöjd) och sen fick vi gå. Känns skumt att det redan är över. Now what, liksom?


Två par shorts

2012-05-16 | 20:29:42




Köpte dessa två par shorts på Gina Tricot tidigare i dag. Så snygga! Sommarshoppandet har nu officiellt börjat. Woho!


The Shins till P&L

2012-05-14 | 18:14:26



The Shins - Simple Song
(Tycker videon är så himla bra gjord alltså, kolla på den!)

Yees, såg förut att Peace & Love har bokat The Shins! Nu finns det två artister/band som jag verkligen vill se som ska komma dit; The Shins och Billy Idol. (Jag vet, inte mycket men det är lika bra då jag ändå ska jobba. Hade varit jobbigt om jag viljat se för många för då hade jag säkert missat typ alla. Haha). Förra året åkte jag ju typ enbart för The Strokes och Bob Dylan tex. Å det var more than enough.


13 Maj

2012-05-13 | 23:17:18


Två av sakerna jag provade.

Tog en sväng på stan i det fina vårvädret efter praktiken. (Ja, i dag var sista dagen, på riktigt. Lämnade in mina kläder, nyckelkort, namnskylt, allt! Så nu är det verkligen över. Buhu). Provade i alla fall lite kläder inne på H&M och Gina bland annat. Tänkte ge mig ut nu någon dag snart och sommarshoppa loss. Liksom på riktigt. Var för stressad i dag. I morgon måste jag nog skriva på projektarbetet hela dagen. Och på tisdag. Så att ja, så roligt ska jag ha det. Sen efter det är jag fri, och kan göra vad jag vill! Eller ja, nästan i alla fall.


Göteborgsvarvet

2012-05-12 | 22:06:55



Aa, det var ju Göteborgsvarvet i dag. För er som inte vet vad det är, så är det ett typ marathon genom stan. (Man springer ca två mil sammanlagt). Och jag undrar bara; Hur orkar folk? Haha. Nejmen, säkert bara jag som är lat.. Tror aldrig jag hade kunnat ställa upp i något sådant. Men hade i alla fall första parkett genom fönstret för de sprang förbi hotellet bland annat. Sen var det fortfarande i full gång när jag slutade, så jag hade skitsvårt att hitta en bra buss hem eftersom alla hållplatser var mer eller mindre avstängda. Gah. Men hem kom jag i alla fall. Tillslut. Sen så blev det fondué till middag, och senaste avsnittet av Vampire Diaries (igen). Så himla braa! Åh.


Fika och presenter

2012-05-11 | 20:15:46


My gifts!

Jobbade min sista dag på praktiken i dag mellan sju och tre. Sedan klockan tre blev det typ avslutningsfika med tårta och så fick jag två presenter också. Fråga mig inte om CD-skivan bara. Det är en lång historia. Haha. (Och nej, jag lyssnar inte ens på honom). Just därför det är så kul. Och totalt random. Hur som helst, känns fruktansvärt tråkigt och tomt att det är över nu. Kommer verkligen sakna det där stället. Dock så ska jag ändå dit i morgon igen, och sen på söndag. Så tekniskt sett var det inte alls min sista dag. Confusing? Muhaha.


Lovely Wednesday

2012-05-10 | 01:05:41


Ett par snygga jeansshorts jag provade inne på H&M i dag. I like. De kostade 349 kr.

Har varit en riktigt bra dag i dag. Dagen började med ett besök hos frisören. Gjorde ingen drastisk förändring dock, utan nöjde mig med att klippa upp håret lite bara. För att få mer volym och allt det där..ja. Funderar även på att färga igen. Mm, det får nog bli så. Och ganska snart dessutom. Sedan åkte jag ner på stan med Tilda. Hon skulle på arbetsintervju. Efter det flummade jag runt en stund på Nordstan innan det var dags för praktiken. Hela hotellet är fullt med fransmän och polacker. Det ni. Haha. Å så fick vi varm choklad! :D

Waiting and waiting

2012-05-08 | 20:44:10



Arctic Monkeys - Dancing Shoes

The only reason that you came
So what ya scared for?


Pannkakor och Kladdkaka

2012-05-07 | 22:08:30


Fick pannkakor med grädde och sylt på jobbet i går. Yummy! Bakade nyss kladdkaka och såg på Watchmen (så himla bra film!).


Noodles

2012-05-07 | 00:59:17

Todelo. Sitter här och äter nudlar och lyssnar på musik. Kom nyss hem från praktiken. Har precis jobbat min sista helg där nu. I morgon är jag ledig, och sen har jag faktiskt bara fyra ynka dagar kvar innan jag slutar. Fatta vad tomt det kommer att kännas! Sen är det ju tillbaks till skolan lite efter det och redovisa projektarbetet och sen får jag sommarlov (den 16 maj). Tiden går fort när man har roligt? Ja.


Colour me impressed

2012-05-04 | 23:37:18


Christian Slater och Winona Ryder i Heathers

Såg precis på Heathers (för typ åttioelfte gången). En väldigt bra film, som från början bara ser ut att vara en vanlig high school film, men som sedan utvecklar sig till något mycket bättre. Mörk humor. Väldigt rolig. Sen såg jag det senaste avsnittet av Vampire Diaries. Fy vad jobbigt det kommer bli med ett långt uppehåll sen efter nästa avsnitt (säsongsavslutning). Kommer få galen abstinens! För övrigt har jag jobbat vidare med projektarbetet i dag, och så blev det grillat till middag. Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp 04:30 i morgon.


Ett år sedan

2012-05-03 | 21:41:47


En vecka efter flytten, när vi var i full gång med att packa upp alla möbler.

Kom på att det i går var exakt ett år sedan vi flyttade hit (Den 2 maj 2011). Helt galet vad fort tiden har gått ändå alltså. Tycker verkligen inte det känns som att vi bott här i ett helt år redan. Men samtidigt känns det ändå på något sätt som att jag bott här hela mitt liv. Det är otroligt hur fort man kan vänja sig vid en så pass stor förändring i livet. Man bor på ett ställe hela sitt liv, sen flyttar man och tittar aldrig tillbaka. Jag menar, jag trodde faktiskt att jag skulle råka "gå fel" någon gång. Vara på väg hem, fast råka gå dit. Eller något. Men icke..


Stand by me

2012-05-02 | 13:58:10



The Clash - Train In Vain

I can't be happy, without you around


Valborg och Chalmerscortegen

2012-05-01 | 01:30:16

God kväll! (Eller "natt" kanske man ska säga?). Kom hem från praktiken nu för en stund sedan. Har varit ganska lugnt rent jobbmässigt i dag, men takbaren öppnade för säsongen så det har varit väldigt mycket spring fram och tillbaka där. Och i restauragen. Och ute på gatan. De flesta var väl där för valborgsfirandet, och för att titta på cortegen. Har säkert svarat på frågan "Vart ligger toaletten?" ungefär 356 gånger i dag. Haha. Själv hade man det lite helg-mysigt med marabou och cola. Och så stack jag även upp en snabbis till takterrassen för att få en glimt av cortegen. Hade faktiskt aldrig sett den förut (den är varje år) Så det var kul! Nu blir det snart sängen..


Real Time Analytics