En dag i Mellerud

2014-07-30 | 16:51:06
 
Tog en heldag i Mellerud i tisdags förra veckan. Åkte tidigt på morgonen och kom hem sent på kvällen. Började dagen med frukost på Hamrane Bak & Kaffestuga. Har varit där en gång tidigare, för några år sedan. Det är hur mysigt som helst, och de har jättegott bröd! Man sitter och fikar i lantlig miljö, och de har både grisar, höns och getter. Själva huvudbyggnaden är ett gammalt bostadshus och har en del gammal inredning som ger den rätta stämningen. Sedan finns även några andra mindre hus och bodar. Älskar miljön där!
 
Bild från när jag var på Vita Sandar tidigare i sommar. Då var inte sanden lika vit som den brukar. (But still).
 
Efter det åkte vi till Vita Sandar, där vi låg på stranden i flera timmar och solade och badade. Det var helt galet varmt! Jag skulle nog våga påstå att Vita Sandar är min favoritstrand (i Sverige i alla fall). Jättelång, med vit sand och varmt i vattnet de dagar då det blåser inåt (annars är det svinkallt, haha). När vi var där var det 23 grader i vattnet. Här har jag varit väldigt många gånger, då vi brukade åka och bo på campingen som ligger intill stranden när jag var yngre. Har många härliga minnen därifrån..
 
 
Sedan blev det en sväng till favoritrestaurangen Vågen, som ligger i stadens centrum. Lite ironiskt egentligen att både min favoritstrand och favoritrestaurang ligger så långt ifrån där jag bor. Inte som att man kan bara gå dit hur som helst. Därför får man passa på när man ändå är där uppe, hehe. Tog fläskfilé, klyftpotatis och bearnaisesås. Så fruktansvärt gott var det!
 
 
Mätta och belåtna drog vi sedan till Sundseruds badplats, där vi avslutade dagen med ett kvällsdopp i sjön. Riktigt härligt! Var faktiskt uppe i Mellerud redan för ett par veckor sedan. Även den gången hängde vi mest på Vita Sandar (solade och badade), åt i restaurangen vid poolen och var i Sundserud.. (Den gången blev det dock inget kvällsdopp).

James Franco

2014-07-26 | 17:18:00

Fallens Dagar

2014-07-23 | 16:34:43

Drog upp en sväng till Trollhättan i söndags kväll för finalen av Fallens Dagar. Kom dit strax innan åtta, och hann bland annat med att gå runt på stan, käka mjukglass, gå på konsert (Miss Li) och se vattensläppen två gånger. Kvällen avslutades sedan med fyrverkerier.

Blommig bikini

2014-07-18 | 16:29:50
 
Min nya bikini som jag köpte på Cubus i förra veckan. Älskar den!

Bob Dylan på Trädgårn'

2014-07-16 | 17:11:00
Bilderna är tagna av mig. 
 
Var och såg Bob Dylan spela på Trädgårdsföreningen i går kväll. Detta är andra gången jag sett honom live nu. Första gången var på Peace & Love Festivalen 2011. Kan inte fatta att det redan gått tre år sedan dess. Galet ju! Han verkade i alla fall vara på gott humör, och framförde låtarna med inlevelse. Tycker hans konserter känns så magiska och stämningsfulla på något sätt. Svårt att förklara. Och jag har hela tiden svårt att fatta att det faktiskt är han som står där framme. Det känns så himla overkligt på något sätt. Haha. Men ja, med andra ord så var det en riktigt lyckad kväll, och det var underbart att äntligen få se honom igen. Tack för allt, Bob ♥

Lunch på Fars Hatt

2014-07-07 | 18:39:20

Var och käkade lunch på Fars Hatt för första gången på evigheter tidigare idag. Minns att jag var där väldigt ofta förr, men nu måste det ha varit minst ett år sedan senast? Det serverades i alla fall biff stroganoff, och det var gott. Tycker även att det är så himla mysigt där inne. Sedan efter det blev det en sväng till Lindex. Jag provade en del saker, bland annat ett par shorts och en topp. Men det blev inte att jag köpte något. Annars har jag väl inte haft sådär jättemycket för mig de senaste dagarna. Har varit ute vid havet och solat, sett på fotboll (är ju trots allt bara VM en gång var fjärde år, så man får ju passa på, hehe) och gått långpromenader på kvällarna. Mysigt!

Real Time Analytics