Arrivederci

2014-09-22 | 18:05:00
Kära Colosseum. Snart möts vi!
 
Ursäkta min frånvaro här på sistone, men jag har haft fullt upp med att läsa in all kurslitteratur (över 600 sidor, woho) och skriva på min hemtenta. Har även varit och shoppat lite grejer inför resan till Rom. Det är tydligen fortfarande ganska varmt där nere, och med lite tur så får vi sommarväder de flesta av dagarna vi är där. Blir till att packa resväskan lätt, med kjolar, shorts och toppar. Så härligt! Åker alltså i morgon, och blir sedan borta i exakt en vecka. Kommer hem sent på tisdag kväll. Är så sjukt peppad just nu. Kommer bli så kul!

Fler bilder från Ribe

2014-09-11 | 21:59:11
Här inne var vi och fikade. Drack en jättestor varm choklad. Det var mysigt!
 
Här är resten av bilderna jag tog när jag var på besök i staden Ribe i Danmark med klassen i oktober förra året. Kan inte fatta att det snart gått ett helt år sedan dess. Sjukt ju! Har även haft i tankarna att publicera detta inlägg flera gånger sedan dess, men har på något sätt lyckats glömma bort det varenda gång. (Typiskt mig). Men ja, här är det i alla fall. Bättre sent än aldrig. Haha.
 
För att se det första inlägget jag gjorde om besöket i Ribe, klicka [här].

Tillbaka till verkligheten

2014-09-07 | 17:22:12
 Random fikabild från när jag var och fikade med J på Condeco i början av sommaren.
 
Skolan började igen i måndags. Back to reality, liksom. Första kursen heter "Kulturvårdens teori och historia". Veckan har innehållit en del föreläsningar, och vi har även fått en hemuppgift som ska vara klar ganska snart. (Det bästa vore väl egentligen om den var klar redan innan den 23:e, då vi ju åker till Rom). Nästa vecka har vi inte lika många föreläsningar, så den kommer förmodligen till största delen bestå av att sitta och skriva på hemuppgiften. Vi ska välja ut ett "fall" (tex en restaurering av en byggnad) och granska den utifrån tre olika perspektiv/ ideologier. Jag tror jag vet vad jag ska skriva om, men har gett mig själv tills i morgon att bestämma mig. Annars har jag väl inte sådär jättemycket mer att berätta. Tog en närmare 7 km lång promenad runt en sjö i går eftermiddag. Det var jättefint väder och solen sken. (Vilket himla bra väder det har varit den senaste veckan, på tal om det. Underbart!). Och i kväll blir det grillning.

Bring It On Home To Me

2014-09-03 | 21:58:00

The Animals - Bring It On Home To Me
 
Mest spelade låten denna sommar.

Real Time Analytics