Snabbnudlar

Hade inte varit helt fel nu alltså. Fast näe, jag är skitmätt.


Hamburgare är gott

Tidigare på dagen hade vi även tagit oss en sväng till Kupolen. Det är typ ett stort köpcenter med massa klädaffärer and stuff. Typ som Nordstan, jao. Trivdes verkligen där inne kan man säga. Haha. Vi gick runt där för att vänta på att Tildas mobil skulle ladda. Vi på deluxecampingen hade nämligen gratis mobilladdning (medans de andra två campingarna fick betala för det). Så på morgonen där gick Tilda och ställde sig i den stekande solen i ca 40 minuter för att lämna in sin mobil. Samtidigt stod jag i duschkön ungefär lika länge (eller ännu längre). Och det bästa var ju att vattnet var absolut iskallt. Alltså seriöst, jag hade ingen känsel efter jag var klar. Haha. Men det var det värt. Man måste ju duscha ffs! Lite roligt bara, för när fan annars hade man stått i en mils kö för att duscha i iskallt vatten? The things you do för att det är festival alltså. Hehe. Sen duschade även Tilda, vi sminkade oss och stack sen dit som sagt.

På torsdagen började det roliga enligt mig. Det var då det första bandet jag kommit till festivalen för att se spelade. Andledningen till att jag bokade biljetterna var främst på grund av tre band. Och det första var då 30 Seconds to Mars. De spelade mellan 19.00-20.30 och det var bara så himla grymt! Jared pratade jättemycket med publiken, drog upp hur mycket folk som helst på scenen och berättade om sin kärlek för Sverige. Han sa även att han inte kunde bestämma sig för om han tyckte tjejerna eller killarna i Sverige är snyggast. Haha. Hur som helst, jag och Tilda gick till scenen i god tid innan spelningen för att få en bra plats inne i publikhagen (det inhängnade området närmast scenen alltså). Så vi satt där i ca en timme och väntade och lyssnade under tiden på Ziggy Marley som spelade på scenen bredvid. Och tack vare att vi var så nära scenen så kom vi extra nära Jared när han bestämde sig för att göra ett stagedive. Det var lite coolt. Jag har så himla lätt för att bli starstruck. I'm not gonna lie. Sjukt underhållande spelning!


Jag vill ha en fisk

Sedan började ett nytt kaos. Vart skulle vi ta vägen? Vad skulle vi göra först? Vi bestämde oss för att vi skulle få reda på vart vår camping låg. Och självklart låg den längst bort från allt. Vi bodde på Deluxecampingen då. Sen fanns det även en "Vanlig" och en "Lugn". Men våran var då allra lugnast och hade mest fördelar. Tehehe. Lokaliserade vår camping men kände att vi inte orkade bära våra 1 ton tunga väskor. Så Tilda fick gå bort till Willys och hämta en kundvagn. Och herregud, vilken bra idé det var. Man kan säga att kundvagnen räddade våra liv. Gick sedan och ställde oss i kön till armbandsuthämtningen. Var fruktansvärt lång kö men det rörde sig ändå framåt hela tiden så det gick. Efter vi fått våra armband checkade vi in på campingen och slog upp vårt tält. Först var det tänkt att vi skulle slå upp det på ett ställe som personalen visade oss till. Men vi ångrade oss och fällde upp det en bit bort i stället. Men innan dess fick vi ett jättefint välkomnande till campingen av en väldigt packad (och heeet) kille som tyckte att vi visst skulle slå upp tältet där det först var tänkt. Han tyckte det skulle vara trevligt eftersom då skulle vi vara väldigt nära hans tält. Problemet var bara att han inte ens verkade veta vart hans eget tält var. För han gick runt och frågade folk om de visste vart hans tält var. Haha. Så härligt.


RSS 2.0