Europe Music Awards 2010

2010-11-07 | 23:47:58


Eva Longoria | Lady Gaga

Kollade precis på årets Europe Music Awards gala. Slog på tvn och började titta redan klockan 20.00 på intervjuerna från röda mattan och sen på galan som började klockan 21.00 och höll på fram tills för en stund sedan. Tycker att årets gala blev väldigt lyckad faktiskt. Eva Longoria var jättebra som värd och som ett långvarigt Jackassfan tycker jag det var roligt att se Jackassgänget få vara med lite då och då och bland annat få presentera ett pris. Sen så kan ju sättet de gjorde det på diskuteras men ändå, haha. Inte speciellt oväntat.


Justin Bieber | Eminem

Blev lite förvånad över vilka som vann i vissa kategorier dock (sitter alltid och gissar vilka jag tror kommer att vinna innan). Men de flesta var inte några större överraskningar. Lady Gaga vinner ju alltid något. Justin Bieber likaså. Kul att Eminem vann också tycker jag!


Katy Perry | Rihanna

Live-uppträdandena var bra, med undantag för de som framfördes av artister jag inte ens känner till. Haha. Men ärligt det är inget kul att se band man aldrig har hört talas om förrän i dag uppträda. Så det kunde ha varit lite bättre. De kunde ha haft roligare artister där. Men men. Höjdpunkten i kväll var i allafall helt klart Bon Jovis framträdande precis i slutet. Kort sagt; EMA 2010 = skitbra. Weey.


Kommentarer
Postat av: Mg&JZ

Vilken fin blogg! :D

2010-11-08 @ 01:43:49
URL: http://somethiing.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Blev riktigt lyckat i år igen, ja! :) Go Bon Jovi!

2010-11-08 @ 12:23:10
URL: http://mathilas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics