Lång dag

2011-03-31 | 19:11:14


Innan lektionen började, när jag satt och pluggade. Som tur var hade jag mina kära Ahlgrens bilar med mig <3

Jäklar, vad mycket matte det har blivit i dag alltså. Har typ räknat från det att jag gick upp tills fram för ungefär en halvtimme sedan. Matte C är ingen barnlek kan jag säga. Inte för mig i allafall. Kom hem för en stund sedan så nu tänkte jag äta något gott och slappa lite.


30 mars

2011-03-30 | 20:49:07


Bild från april förra året (och snart är det april igen!) Muhaha.

Har varit en halvseg dag i dag. Har mest suttit och räknat matte och pluggat lite inför Högskoleprovet. Sen vid typ sju fick Tilda för sig att hon ville dra ut en stund och ta lite bilder. Så följde jag med henne ut och gick en sväng. Var skönt med en liten paus i från pluggandet.

I morgon tänkte jag dra till skolan några timmar innan jag börjar och räkna lite. Brukar göra det i bland eftersom jag ändå börjar så sent på torsdagar. Så tänkte jag även stanna kvar ett tag efter jag slutat också. Kommer alltså hem rätt sent i morgon. Men men, det får gå.


Fika och Bond

2011-03-29 | 20:04:35


Snodde en bild av Tilda där min bakelse råkade komma med lite i ena hörnet. Glömde ta en bild själv, haha.

Daniel kom förbi en sväng med Lewis tidigare i dag (som hade sin fina basebolljacka på sig som han fått av oss). Hehe. Fikade lite och sen en stund senare kom Zarah också. Hon hade hittat några cheats till vårt Bondspel så vi satte oss och lade in dom i spelet. Ett och ett. Det slutade med att vi satt och skrattade för att "kommandona" man skulle göra för att lägga in fusken var så roliga (tyckte vi).

Man skulle då trycka på knapparna L, R, C och upp, ner, höger och vänster. Och när Tilda då läste upp dem högt så att Zarah skulle kunna knappa in dem, lät det ungefär såhär: "Se höger, eller se ner, eller vänster, se upp." C låter ju som "se" när man säger det, och L+R blir ju "eller". Så om hon tex läste "C + höger" blev det "Se höger". "L + R + C-vänster" blev "Eller se vänster". Aja, det är svårt att förklara men det var väldigt kul där och då. Så nu har vi en massa extra niceiga grejer på spelet. Obegränsat med vapen och ammo tex.


Four years ago

2011-03-28 | 22:00:34

Som jag berättat tidigare så var jag rätt så Jackass / Viva La Bam / CKY galen för några år sedan och älskade allt som hade med dem/det att göra. Var helkär i Bam Margera och älskade även hans vän Brandon Novak. I allafall. Så satt jag nu för några minuter sedan och kollade igenom lite videos och så kom jag in på en Novak-video och såg att jag kommenterat den för 4 år sedan. Tyckte det var lite coolt.



Nu börjar jag ju fundera lite över vad mer för kommentarer jag postat på Youtube i mina dar. Haha. Om ni vill se videon så postar jag länken här. Orkar inte bädda in videon. (KLICKA!) Så kul att han glömmer bort vad han ska säga hela tiden. Hihi. Jag får nästan återfall.

Minns att jag hade en bild på mig med en lapp i munnen där det stod "Novak <3" på. Var typ 15-16 år på den bilden. Hade den sparad på datorn men den försvann när jag fick virus för ett tag sedan. Tråkigt. Hade varit kul att ha kvar alla bilder från den tiden. Men men..


27 mars

2011-03-27 | 22:38:00

God kväll. I dag har det inte hänt sådär jättemycket. Tänkte pluggat matte men det blev inte så. Sparade det roliga arbetet tills i morgon i stället. Ehe. Kan även meddela att jag ska skriva Högskoleprovet nästa lördag. Så får plugga lite inför det också den kommande veckan (göra gamla prov, that is). Såg på Big Brother nyss. Roza åkte ut. Kanske lika bra det. Hon började bete sig väldigt underligt.

Nu blir det film; Air America. Så himla bra film alltså! Har sett den ett tiotal gånger åtminstone. Med Robert Downey Jr och Mel Gibson.


Cover Boy

2011-03-26 | 22:53:33


Andrew Garfield ~ Details Magazine, Februari 2011


Hört i dag

2011-03-26 | 21:07:45

- Vet ni vilka som är mina favoritchips?
- Nääe?
- Ostbågar.


25 mars

2011-03-26 | 01:06:06
Oj, har helt och hållet glömt bort att blogga i dag ju. Känns lite weird att skriva 25 mars i rubriken nu eftersom det slagit om till 26:e, men det är ju den tjugofemte jag skriver om. Så det då. Drog ut en sväng tidigare i dag och tog en fika. Sen på hemvägen en stund senare blev det hämtmat på Donken. Har även sett på två filmer i kväll; Men in Black (like 68:e gången) och The Perfect Storm. Väldigt bra film.

Taken for a Fool

2011-03-24 | 20:29:56


The Strokes - Taken for a Fool

Video från när de uppträdde hos Letterman i går kväll (23 mars). Börjar gilla denna låten mer och mer nu. Blir ju så när ett nytt album med flera låtar kommer ut samtidigt. Man får ta en låt i taget typ. Sjukt bra framträdande i allafall! Älskar när Julian är hyperaktiv på scen.


Vad ska jag bli?

2011-03-24 | 12:44:53



Sitter här och kollar utbildningar inne på Studera.nu. Finns hur mycket som helst ju! Ansökningsperioden är mellan den 15 mars och 15 april. Innan dess måste jag ha bestämt mig för något. Fast jag tänker nog söka flera saker såklart. Men vad vill jag bli då? Ingen aning..


23 mars

2011-03-23 | 19:54:58


Nejfan, vad mycket matbilder jag lagt upp på bloggen de senaste dagarna. Men jag råkar gilla mat väldigt mycket. Och äter gör man ju varje dag liksom. So it's bound to happen då och då i bland. Hur som helst.. i går blev det korvgrillning på kvällen. Det var mysigt. Första gången denna säsongen faktiskt. Man börjar tidigt ju. Kommer bli mycket sånt i sommar. Ohja. I dag blev det middag på IKEA som ni ser.


Inte det lättaste

2011-03-23 | 14:41:29
Först och främst; gud vilken härlig dröm jag drömde i natt alltså. Kommer tyvärr inte i håg vad den handlade om längre, bara att den var helt underbar. Samma var det natten innan. Och den drömmen minns jag till och med. Den var typ ännu bättre. Haha. Mer sånt tack.

Men nu till varför inlägget heter som det gör. Jag tog en dusch för en liten stund sedan, och slangen som duschmunstycket sitter fast på har varit lös ett tag. Och nu har den lossnat helt. Så jag fick typ stå och hålla fast slangen (krampaktigt kan tilläggas) under hela tiden jag duschade. Så nu har jag typ ont i handlederna. (Misstolka inte detta nu tack). Nu ska jag typ.. öhh. Göra mig i ordning eller något. Hörs!

Måste dit typ

2011-03-22 | 20:51:11


Fick reda på tidigare i dag av Tilda att självaste Bob Dylan kommer till årets Peace & Love Festival i Borlänge mellan den 18 juni och 2 juli. Har börjat kolla upp sommarens festivaler lite smått för att se vad som finns och vilka som är värda att gå på. Och nu ser P&L väldigt lockande ut faktiskt. Dit kommer även bland annat 30 Seconds to Mars, Kings of Leon, Journey, The Sounds och Daniel Adams-Ray. Woh!

Om de nu bara kunde fixa The Strokes också så skulle jag vara 100% nöjd. Kind of. CKY och HIM skulle vara trevligt också men man kan väl inte få allt. The Strokes i allafall hade varit lovely. Biljettpriserna ligger mellan 1645-1995 kr och festivalen håller på i fem dagar. Nice!


Angles ute!

2011-03-22 | 12:56:37



I dag är det alltså den officiella releasen av The Strokes nya album Angles. Dvs, i dag kommer plattan ut i butikerna. Sen att den läckte ut för över en vecka sedan är ju en annan sak. Men det var ju lite nice ändå för nu har man ju lyssnat i genom alla låtarna. I allafall, kul! :D


Dagen

2011-03-21 | 01:11:00


Dagen började sent. Men det betyder ju inte att man inte kommer få något gjort för det. Åkte till mormor och firade hennes födelsedag i efterskott (fyllde i onsdags) och blev bjuden på mat. Var jättegott. Så blev det även fika efter det. Var även nere på stan och köpte ett par solglasögon från H&M. De där guld/bruna i pilotmodell. Skitsnygga är dem! Så nu har jag tre par solbrillor. Kul att kunna variera sig.


Feathers

2011-03-20 | 19:51:11


Har fått en knäpp på fjädrar nu tror jag. Fjädrar och typ.. indiansaker. Nästan så att jag vill ta hål i öronen i gen bara för att jag ska kunna köpa de snygga örhängena här ovan från H&M och ha på mig hela sommaren! De kostar bara 49,50 kr dessutom. Ge mig liksom.


Dagens citat

2011-03-20 | 04:02:59



"I can't see shit, because like an asshole I wear sunglasses at night."
- Julian Casablancas


Kebab och Supermåne

2011-03-19 | 19:27:48


Åhh, vad härligt det ser ut när solen skiner in (hade fönsterplats såklart). Ger en slags sommarkväll-feeling <3

Unnade mig ett pitabröd med kebab till middag i dag efter en lång, kall skogspromenad. Här i stan är all snö borta men i skogen fanns det massor kvar. Kändes konstigt. Helt plötsligt var det snö överallt liksom. Btw, ni missar väl inte Supermånen i kväll? Extra stor tonight.


78 kr

2011-03-18 | 16:09:15


Efter skolan i dag drog jag till Willys och handlade lite gott tills i dag/kväll. Wokgrönsakerna ska vi äta till middag, tillsammans med ris, soya och salladsdressing. Mums! En favorit. Sen i kväll blir det chips, choklad, cola och film! Såg Young Guns 2 i går. Undrar vad det blir i dag?


Friday, friday

2011-03-18 | 11:39:02


Lyssna på den här låten. Lyssna på texten. Denna låt har blivit ett slags youtubefenomen de senaste veckorna. Men inte på grund av att den är bra, utan för att den är så fruktansvärt dålig. Folk undrar; "Är detta ett skämt?". Men nej, tyvärr. Det är på allvar. Jag tycker alltså inte att den är bra. Bara lägger in den här för att den inte får missas. Måste ses! Worst lyrics ever har den, se själva:

Yesterday was Thursday, Today it is Friday
Tomorrow is Saturday, And Sunday comes afterwards.

Man ba.. really? Det visste inte jag.

17 mars

2011-03-17 | 18:59:35

Plööh. Mitt huvud är fullt av siffror just nu. En jäkla massa siffror. Kom hem från skolan för en liten stund sedan (orka komma hem såhär seeent). Hade mattelektion och sen direkt efter mattelektionen satt jag kvar i ytterligare en och en halv timme och räknade ja, just det.. matte. Men det var nog lite bra ändå tror jag. Fick äntligen löst ett tal som har stört mig i en hel vecka. Hehe. Alltid något liksom.


Lunch på stan

2011-03-16 | 15:38:52



Vaknade vid 10, gjorde mig i ordning och skippade frukosten och drog i stället ner på stan och åt frukost/lunch (brunch) där. Jag tog några typ köttfärsbiffar, potatismos och så gräddsås till det. Hade tänkt ta kort men det såg inte så gott ut. Men det var det ju såklart. Däremot tog jag kort på efterrätten; morotskaka, kladdkaka och en chokladkaka. Snodde även åt mig en extra kladdkaka efteråt. Haha.


Så kan det gå

2011-03-15 | 14:09:58


Såå.. albumet "Angles" som egentligen inte skulle släppas förrän nästa tisdag (i USA) läckte ut på internet i går. Men i stället för att sura över det som säkert så många andra band/artister hade gjort, bestämde sig världens bästa The Strokes för att i stället lägga upp alla låtarna på sin egen hemsida så att man kan lyssna där också. Bra gjort av dem tycker jag! Sitter och lyssnar igenom hela albumet nu :)


Min favorit so far är nog "Life Is Simple In The Moonlight". Är helt kär i den låten sedan jag hörde dem framföra den live på SNL.


Söta jumpsuits

2011-03-14 | 19:55:05

Tyckte dessa jumpsuits från Nelly var sjukt söta. Ser ut som en väldigt kort klänning, fast så är det ändå shorts under ju. Kostar 379 kr.

Fluorescent Adolescent

2011-03-14 | 02:04:37


Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent


13 mars

2011-03-13 | 18:41:03


Bild från några dagar sedan när jag tog en kvällspromenad runt vår kära skridskodamm. Kallt vare. Men mysigt.

Slappdag today. Sitter och försöker planera den kommande veckan. Men sen så kommer jag på att det kanske är bättre att bara ta det som det kommer. Jag är inte så bra på att planera. Haha. Har städat mitt rum lite i dag, försökt plugga matte och nu lyssnar jag på musik och läser bloggar. I kväll är det Big Brother Live. Jag hoppas Katerina åker ut. Stör sönder mig på henne. Gjort sedan första avsnittet.


Plutonen

2011-03-13 | 03:28:05


Vilken filmkväll denna kväll turned out to be alltså. Har suttit och sträck-kollat på film i flera timmar nu. Haha. Först såg jag ju då Jarhead som jag bloggade om förut. Sen efter det blev det ett avsnitt av The Living Dead. Efter det filmerna Monsters, The Eye och Plutonen. Den sistnämda är en av mina favoritfilmer. Sett många, många gånger. Bästa krigsfilmen enligt mig. Sett två krigsfilmer i dag. Hihi. Gillar.


Godis och Jarhead

2011-03-12 | 19:58:47



Blev tvingad att se på Jarhead (eller ok, jag ville se den lite då) nyss. Och den var väl bra. Väldigt rolig också. Hehe. Nu blir det mer filmtittande och godis. Ska se ett avsnitt eller två av The Walking Dead (zombieserien ni vet) och sen en film. Är lite sugen på Plutonen.


10 dagar kvar!

2011-03-12 | 14:29:51

Om exakt 10 dagar i dag släpps The Strokes nya album Angles. Har redan tjuvlyssnat på de flesta låtarna och kan bara säga att det låter riktigt bra ;) Extra roligt är det ju också eftersom de inte släppt en platta sedan 2006. Har bloggat om två av låtarna redan, här och här.

Mjau

2011-03-12 | 03:56:02


Har suttit och stirrat ohälsosamt länge på denna gifen nu. Men nu är klockan mycket så nu blir det sängen. Nattinatt!


11 mars

2011-03-11 | 16:21:15

Fredag i dag, wohoo. Mattelektionen mellan 12.45 och 13.40 gick snabbt. Vi hade genomgång om derivator. Tror jag förstod det mesta i allafall. Men det återstår ju att se. Sedan blev det en sväng till Maxi för att köpa middagsmat. Vi ska äta Tacos! Mums. Köpte även lite gott tills i kväll. Efter det bar det av ut till Ytterby en snabbis och nu är jag hemma. Det är jättefint väder i dag. Soligt och vååår.


Det bästa med att handla på fredagar: provsmakningar överallt! Haha. Detta var någon pastasallad med ruccola och salami. Gott.


Och detta har jag på mig i dag. Så jäkla lätt att variera sig när man i stort sett bara äger kläder i svart, vitt och grått. Får köpa mer i färg!


Cardigans

2011-03-10 | 19:46:55


Som ni kanske har märkt så är jag ju lite volang-obsessed. Tycker om volanger på i stort sett allt. Så sött är det. Den perfekta detaljen liksom. Dessa cardigans här ovan fastnade jag för direkt. De kommer från H&M och kostar 299:- Fint med rosa och svart tillsammans jao.


Bröllopsoutfit

2011-03-09 | 17:14:02


Blommig top - H&M's The Garden Collection, Kavaj - Gina Tricot, Leggings - Gina Tricot. Så hade jag mina Boots från Din Sko till det.

Tog inte så mycket bilder under själva bröllopet i lördags men lyckades i allafall komma i håg att ta en bild på min outfit när jag kom hem igen sen på kvällen. Vad har man på sig på ett bröllop egentligen? Svårt ju. Dessutom visste jag ju inte ens att det var det först.


Wtf?!

2011-03-09 | 01:28:42



Eww, are you kidding me?

Såg precis en reklamfilm på tv där de gjorde reklam för dessa chips, så kallade "Wild Chips". Precis som det står på påsen så är innehållet rökt, torkat och flingat kött. Torkat kött! Usch och fy, vad vidrigt alltså. Påminner mig om sånna där "Beef jerky" som man hört talas om så många gånger i amerikanska filmer. Dom består ju av fläskkött då. Dessa består däremot av hjort, älg och ren. Så då är bara frågan..

Skulle du kunna äta dem? I know I wouldn't.


Fettisdagen

2011-03-08 | 17:23:09


Bild från förra gången jag åt semlor, den 29.e januari. Hemma hos Daniel och Linda.

Fettisdagen i dag! (Fy vilket fult namn det är förresten. Själv säger jag "Semledagen" oftast). Står två lådor i kylen med semlor som vi ska äta senare i kväll efter middagen. Ska bli gott. Min är med vaniljkräm som vanligt såklart. Kan inte äta mandelmassa, ugh.

Började jobba med kapitel två i matteboken i dag. Läraren var ju sjuk i fredags så vi fick börja med kapitlet själva på egen hand. Räknade några tal. Ska försöka ha hela 2.1 klart innan lektionen på torsdag. Hade varit nice. Annars sitter jag och missbrukar Tumblr. Gillar mkt.


Tygskor 99:-

2011-03-07 | 19:33:15


Från H&M

De perfekta vårskorna enligt mig. Jag lever i tygskor typ hela våren och sommaren. De passar till allt! Har ett par vita (actually two) redan men tar gärna ett par i svart också tror jag. Eller kanske grå. Leopard känns inte riktigt som jag men snygga var dom ju i allafall.


The Strokes live på SNL

2011-03-06 | 18:59:38


The Strokes - Life Is Simple In The Moonlight

Just det ja! Höll på att glömma. The Strokes var ju och spelade på Saturday Night Live i går kväll/natt. De framförde två låtar från sitt kommande album "Angles". Låtarna de spelade var "Under Cover Of Darkness" och "Life Is Simple In The Moonlight". Skitbra var dom tyckte jag!  Lägger bara in ett av framträndandena här dock. Den andra låten lade jag in musikvideon till några inlägg ner. Check it out! ;)


Black sunday

2011-03-06 | 14:10:48


De vita prickarna är paljetter som glimrar. Oki? Och yes, det är raketer i bakgrunden. Kvar sedan nyår. Haha.

I dag är det söndag. Och det är fullt upp typ hela dagen i dag. Varför vill jag inte avslöja ännu, men det lär ni få reda på tids nog. Känner mig lite hemlig sådär just nu. Muhaha. Märkte förresten också nu att det ser ut som att jag har väldigt korta ben på bilden men det är bara för att jag lutar mig så förbannat mycket framåt att överkroppen ser hundra gånger större ut. Men men. Det är sånt som händer ja.


Dop och bröllop

2011-03-05 | 22:27:18

Dopet som jag skulle på i dag turned out att bli mycket mer än så. Var alltså bjuden på dop för att Lewis (brorsan och Lindas bebis) skulle döpas. Det gick jättebra och Lewis var jättesöt i sin lilla dopklänning. Haha. Och han var faktiskt väldigt tyst under typ hela ceremonin.



Men det var efter dopet som den stora överraskningen kom; Daniel och Linda skulle även gifta sig. Direkt efteråt. Då meddelade prästen plötsligt att det var en annan stor händelse som skulle äga rum. Vi fattade ingenting först men efter några sekunder gick det upp ett ljus och då förstod vi att vi även skulle få bevittna ett bröllop. (Dom hade alltså inte sagt något om det innan). Blev så himla förvånad och glad. Så roligt! Önskar dom all lycka och ett stort grattis! Så ja, jag har alltså varit både på dop och bröllop i dag. Händer inte varje dag.



Efter dopet/bröllopet åkte vi alla till en lokal där det bjöds på smörgåstårta. Och sen efter det till efterrätt blev det princesstårta. Blev även presentöppning för Lewis. Vi hade köpt en fotoram och ett baby-armband i silver med hans namn ingraverat. Jättesött var det.

Det har alltså varit en minst sagt händelserik dag. Hur som helst blev allt väldigt lyckat och det var jätteroligt att dom bestämde sig för att gifta sig just i dag. Hoppades ju på att dom skulle göra det ganska snart men kunde aldrig ha gissat på i dag. Superroligt, verkligen! :D


Fotograf: Tilda


Piercing och cheeseburgare

2011-03-04 | 20:44:33



Min cola var bucklig :( Men den var god ändå.

06.41 i morse fick jag ett sms där det stod att mattelektionen i dag var inställd. "Det var ju roligt" tänkte jag. Gick sedan upp klockan halv tolv och åt frukost. Tilda stack iväg till frisören vid två (skulle klippa sig, blev jättefint!) och under tiden gjorde jag mig i ordning så att när hon var klar tog vi en runda på stan. Efter en stund hittade vi en trevlig liten drop-in frisörsalong där Tilda piercade naveln. Huhu. Sen efter det gick vi till donken och tog en varsin cheeseburgare och cola. Sedan bar det av hemåt. Nu blir det snart fredagsmys framför tvn!


Trött

2011-03-03 | 23:23:19

Matteprovet är gjort. Det känns rätt skönt. Men samtidigt är jag typ extremt trött just nu för jag gick upp tidigt i dag för att vara på plats på skolan två och en halv timme innan lektionen började för att plugga och repetera. Om det hjälpte något eller inte vet jag inte. Haha.

Zarah har varit här i några timmar nu. Hon kom när vi satt och åt middag så det blev att man satt kvar vid matbordet väldigt länge och pratade. Sen lyssnade vi på musik I Tildas rum, kollade på videos på Youtube (Zarah hade aldrig hört talas om "The Lonely Island"). Ofta liksom. Så spelades det lite Bond och sen blev det Big Brother vid 22. Och nu gick hon hem. Klockan tolv blir det 2 ½ Men, sen sängen.


Under Cover Of Darkness

2011-03-02 | 17:02:06

The Strokes nya musikvideo till låten Under Cover Of Darkness. I like it. I like it a lot. Såg på den 4 gånger i sträck förut. Hihi.

Snygga rygga(r)

2011-03-01 | 23:54:02



Från Gina Tricot såklart! Gillade ryggen väldigt mycket faktiskt. Det var fint. Finns även i ljusgrått och kostar 149 kr.


1 Mars

2011-03-01 | 10:34:54

Både i dag och i morgon kommer förmodligen mest att bestå av intensivt plugg inför matteprovet på torsdag. Gick upp klockan 10 i dag för jag tänkte pallra mig ner till skolan för att vara med på en handledningslektion som börjar typ halv tolv. Så nu blir det frukost.

Annars har jag inte så mycket att tillägga. Jag stör mig på det nya Big Brother bara. Först var det personerna jag inte var sådär jätteglad i. Men nu börjar man lära känna dem lite mer så det börjar bli bättre. Det jag stör mig på nu är hur programmet är upplagt. Det är alldeles för mycket pauser och dom visar samma saker hundra gånger. Blir galen på det. Dom borde prioritera mer vad dom visar och inte. Punkt.


Real Time Analytics