Lördag och söndag

2011-12-18 | 23:45:08


I lördags vid ungefär halv tolv mötte jag och Tilda upp med Sanna som precis kommit med tåget till centralen. Eftersom ingen av oss hade ätit på väldigt länge bestämde vi oss för att hitta någonstans att äta frukost. Stannade på Espresso House, där det blev muffins och festis. Nam! Sedan gick vi runt en stund på Nordstan och kollade i affärer (duh, obviously), innan vi fick för oss att åka till bort till Slottskogen. Där blev vi sedan kvar lite längre än planerat (haha) men tillslut kom vi därifrån och Sanna checkade in på sitt hotell.


Därefter stack vi direkt till Liseberg, där vi blev kvar i ca fyra och en halv timme. Gick runt på julmarknaden, käkade på Burger King och tog lite kort. Vid niotiden var det sedan dags för bio; Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Tyckte den var bra. Älskar humorn, haha. Sen vid ungefär tolv var det dags att skiljas åt och vi följde med Sanna tillbaka till hennes hotell och åkte sedan hem. Stannade dock till en stund (innan vår buss kom) vid torget där Musikhjälpen var i full gång. Kollade på glasburen + lyssnade på musik. Trevlans det.


Sen så i morse vid ungefär tolv (tyst, det är visst på morgonen) träffades vi utanför hotellet och drog in till stan och åt frukost på ett mysigt café på centralen. Efter det bar det av mot Universeum där vi stannade några timmar och gick runt i regnskogen och vid akvariumen. Så himla mysigt där ju, hehe. Tog lite bilder men dom blev inge bra. Så jag orkar inte lägga upp dem. Men men. När vi kände oss klara där inne gav vi oss i väg för att hitta någonstans att äta. Blev Paprika, där jag åt bakpotatis med currykycklingröra. Såå gott! Sen den sista tiden innan tåget skulle gå gick vi runt och kollade på saker och Sanna köpte donuts och kanderade äpplen. Vid kvart i sju skildes vi åt, efter att ha suttit och snackat en stund. Har i allafall haft en helt superrolig helg. Ser fram emot nästa gång! :)


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Åh vad mysig Liseberg-bilden blev! Och maten mmmm. Nice helgen blev! :)

2011-12-19 @ 00:01:20
URL: http://mathildafoto.se
Postat av: Clara♥

Sv: Hahaha ja den bilden är lite flum... Men den är jätte mysig! :D

2011-12-19 @ 07:07:59
URL: http://clarajo.blogg.se/
Postat av: Clara♥

Sv: Den är jätte bra :) Ben är liiite snygg han med ;)

2011-12-19 @ 07:08:57
URL: http://clarajo.blogg.se/
Postat av: Linn Carita

Vilka vackra bilder =D Ser ut som om du haft en riktigt fin jul, kom tomten med någon fin överraskning?

2011-12-28 @ 23:41:30
URL: http://linncarita.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics