Påsk och Strömavbrott

2015-04-06 | 19:21:00
 
Arbetet med min bebyggelsehistoriska uppsats fortsätter. Besökte alltså både Stadsbyggnadskontoret och Regionarkivet i förra veckan och samlade på mig ytterligare material. Hann dock inte gå igenom allt jag hittade på Regionarkivet, så ska dit igen på onsdag och fortsätta rota. Har hittat en rolig mapp med olika brev från början till mitten av 1800-talet. Det är inte alltid lätt att tyda handstilen kan jag säga. Och värre blir det desto längre bak i tiden man kommer. Har ni försökt läsa ett handskrivet brev från mitten av 1700-talet?
 
Annars har jag varit ute och promenerat med Tilda två gånger. I lördags och idag. Vi går en promenad som är ungefär 4 kilometer lång. Tycker det känns alldeles lagom. Första gången vi var ute hann vi inte ens gå fem minuter innan någon tutade på oss. Och idag fick vi komplimanger för våra färgglada skor av ett äldre par vi mötte. Lite kul, så där. Haha. Och så var det ju påsk i helgen också. Blev dock ingen påskmiddag för oss, utan vi käkade köttfondué istället (såå gott!). Sedan blev det cheesecake till efterrätt och sista avsnittet av The Walking Dead. Så himla tråkigt att säsongen är slut nu. Tycker det har varit lite segt emellanåt, men sedan de kom till staden så har det ju blivit jättespännande! Och vilket slut det var. Där snackar vi cliffhanger alltså. Vill att nästa säsong ska komma NU!
 
En annan kul (eller inte) sak som hände var att ungefär två minuter efter att vi sett klart avsnittet, så blev det strömavbrott. Och det varade i över en timme! Det är helt otroligt vad tom man kan känna sig bara för att man inte har någon elektricitet. Tände en massa värmeljus och hängde i soffan och lyssnade på musik (på mobilen) under tiden. När strömmen kom tillbaka satte vi på en film, och hann se ungefär en timme innan strömmen försvann. IGEN. Har aldrig varit med om att det blivit strömavbrott två gånger under samma kväll. Andra gången varade det dock inte lika länge. Men ändå. Så himla jobbigt.

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Sååå härligt att man äntligen kan promenera igen (och att det inte regnar/snöar/haglar samtidigt...haha) <3

Fondué är för gott alltså! Tycker vi borde äta det ännu oftare, höhö!

Saknar redan The Walking Dead, snufs. Var ju så himla spännande nu i slutet!

Strömavbrotten... Orka. Bara, orka... xD

2015-04-09 @ 00:41:57
URL: http://bymathilda.se
Postat av: Flisan

sv: tack så mkt :D

2015-04-10 @ 22:16:25
URL: http://nouw.com/fbb
Postat av: Erika

Lät som att du hade en fin påsk :)

2015-04-10 @ 22:19:32
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Erika

sv. Ja det kan ju också vara spännande :)

2015-04-11 @ 14:34:59
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: MartinaOlsson

sv; tack! :)

2015-04-12 @ 11:40:29
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics