Borlänge here we come!

2011-06-26 | 23:44:00


Yes, då var det mesta nedpackat och festivalnerverna har börjat sätta in på allvar. I morgon tar vi bussen mot Borlänge för Peace & Love festivalen. Ska bli roligt att leva festivalliv i en vecka. Bo i tält, gå på grymma konserter hela dagarna och äta en massa skräpmat. Can't hardly wait. Ser mest fram emot Bob Dylan och The Strokes. Kommer bli fantastiskt. Åhh. Vi hörs igen på söndag! Toodels!


Packa, tagga, packa

2011-06-26 | 12:59:43

Taggar sönder inför i morgon just nu alltså! I dag kommer det att bli rätt stressigt tror jag. Mycket som måste göras. Packa resväskan, inhandla det sista nödvändiga inför resan, osv. Kan inte fatta att det verkligen är i morgon vi åker! Kommer bli så sjukt kul! Så jobbigt att veta vad man ska ha med sig bara. Känns som man garanterat kommer glömma något. Jag vet inte ens vart min resväska är. Haha.

Kolla förresten våra nya utemöbler vi köpte i går. Fina va? Tyckte det blev så mysigt där nu. Bilden är tagen precis nu. Sol ♥


New bikini

2011-06-25 | 17:57:03


Här är den då, min nya bikini som jag köpte på Lindex i förrgår. Ser kanske inte så jätterolig ut på bild men den är finare i verkligheten.

I dag fyllde mamma år (grattis!) så vi har firat henne lite. Ätit tårta och sådär. Så har jag även köpt mig ett par gröna gummistövlar som jag ska ha på festivalen om det regnar. Inte roligt att gå runt i ballerinaskor då liksom, haha. Så har vi även köpt ett nytt bord och fyra stolar till altanen på framsidan. Blev jättesnyggt! Senare blir det filmkväll med chips, dip & godis. Går en gammal film jag vill se..


Midsommar

2011-06-24 | 23:56:00



Två bilder från förra Midsommarafton när vi var uppe i Dalsland och firade.

Hoppas alla har haft en trevlig midsommar! Själv har jag haft en väldigt mysig med mycket god mat, godis och jordgubbar (är såå mätt nu, haha). Har även varit ute en sväng förut och det var härligt. Så skönt att vi slapp regn. Nu på kvällen blev det filmkväll. Såg först Little Miss Sunshine och sen The Hunted. Den första har jag sett förr och den är väldigt rolig. Den andra var bra den med. Spännande!


Fram och tillbaka

2011-06-23 | 22:18:00


Bild från i fredags. Inne i spelhallen på Liseberg.

Hello there! Har blivit mycket springande fram och tillbaka mellan stan och hemma i dag för min del. Först stack jag ner till stan i typ tre timmar och fortsatte gårdagens bikini-jakt. Slutade med att jag köpte en snygg, vit med blommor. Bild på den kommer i morgon för jag orkar inte fixa bild nu. Provade även en massa andra grejer men måste spara pengarna till festivalveckan. Kommer bli dyrt, haha.

Sen åkte jag hem och stannade hemma i typ en kvart. Sen blev det ner på stan igen för att hämta ut ett paket. Beställde nämligen lite saker från H&M Home för några dagar sedan och det hade kommit i dag. Ett duschdraperi och några mattor var det. Jättefina!

Efter det blev det hemgång och lägga ut mattorna och sätta upp draperiet. Sen åt jag middag och direkt efter det följde jag med till Maxi och handlade lite saker till i morgon. Sen blev det raka vägen till Centralstationen för att hämta Tilda som kom med tåget. Har nästan inte varit hemma något alls i dag nu när jag tänker efter. Oh well, i morgon är det Midsommarafton! Ska bli roligt! Jordgubbar!


Mascara och nästan bikini

2011-06-22 | 22:50:03


Släpade mig ner på stan förut i dag och gick runt lite i affärer. Var tvungen att ställa klockan också för tydligen går inte normalt folk upp vid två-tre på eftermiddagen. Så jag fick vika mig för majoriteten i dag helt enkelt. Haha. Var på jakt efter en ny mascara och en bikini. Lyckades till hälften. Köpte denna mascara från Isadora vid namn WigWham. Har inte provat den tidigare. Gillar att testa olika smink för att se till att jag inte missar något. Så stod det dessutom "Heavy Lashes" på den och det kan ju aldrig vara fel tänkte jag.

Provade även en del bikinis. Och med en del menar jag många. Typ bosatte mig där inne i omklädningsrummet och kom inte ut förrän långt senare. Haha. Hittade fyra stycken som jag ville ha. Men bestämde mig för att det fick räcka med två. Dock kunde jag inte bestämma mig för vilka två jag ville ha. Så skulle butiken precis stänga. (Varför ska jag alltid vara sist?). Så jag väntar tills i morgon.


Ryan Dunn död

2011-06-21 | 17:43:26

Fick för några timmar sedan reda på att Jackass-stjärnan Ryan Dunn omkommit i en bilolycka tidigt på måndag morgon (lokal tid). Bilen ska ha slirat av vägen och sedan kraschat in i något(?). För höga hastigheter, tillsammans med rattfylla ska ha varit orsaken. Som ett långvarigt Jackass-fan var det extremt tråkigt att höra att han är död. Känns rätt overkligt faktiskt. Han var grym! Rest In Peace.


Darling, forever

2011-06-21 | 02:36:19

The Marvelettes - Forever

Såg filmen "Vanishing on 7th Street" för några dagar sedan och fastnade då för denna låten. Jag ♥ gammal musik.


Var på IKEA i går..

2011-06-19 | 16:24:03


..och köpte bland annat denna pläd/filt till min säng. Den är typ jättestor. Och skitmysig! 159 kr kostade den. Nu behöver jag bara lite fina prydnadskuddar också. Och så vill jag köpa lila sängkläder. Sett ett set på H&M som jag gärna skulle vilja ha. Får se om jag köper.


Eric Saade @ Liseberg

2011-06-18 | 01:47:00


Bilderna ovan är tagna av mig. Hade bara mobilkameran så kvaliteten är därefter. Man ser ju i allafall!

Var och såg Eric Saade uppträda på Liseberg nu tidigare i kväll. Det är tredje gången jag ser honom live nu. Haha. Första gången fick jag ögonkontakt och andra gången slutade det med att jag stod precis vid scenkanten, typ 1-2 meter i från honom. Jippie! Men aa.. är ju inte något direkt stort fan av hans musik precis som ni kanske vet men det är ju alltid kul att gå på konsert och se kändisar liksom.

Vi lyckades tränga oss fram ganska bra, och hamnade tillslut framme vid kravallstaketet. Båda andra gångerna har jag kommit närmare men då har det varit på mindre spelningar med betydligt mindre folk. Så jag är nöjd. Var visst 15.000 personer i publiken i kväll. Nice!


Det rullar på

2011-06-16 | 22:46:59


Från när vi grillade för några dagar sedan.

Nej, fy vad tråkig jag är som inte har bloggat på flera dagar! Men faktum är att jag känner att lusten inte riktigt har varit där. Jag har mest tagit det lugnt och njutit av min ledighet de senaste dagarna, ätit gott (grillat) och fortsatt med körkortet. Försöker övningsköra så ofta som möjligt. Riktigt roligt tycker jag! Förhoppningsvis fixar jag det i slutet av sommaren eller i höst. Vill inte stressa med det too much. Men det rullar på helt enkelt. Ja, både livet och bilen då alltså. (Fy, vad rolig jag var där med rubriken och allt, döör!). Not.

I morgon ska jag dra till Liseberg i allafall och kolla på Eric Saade och eventuellt (beroende på vädret) åka lite grejer. Men mest för att se uppträdandet då. Åka kan man göra en annan gång om det skulle bli så. Han börjar spela klockan 20.00 i af så vi får se hur vi gör.


Shorts-kjolar

2011-06-13 | 18:03:27


Provade en shorts-kjol liknande dessa inne på Gina för några dagar sedan och var riktigt nära att köpa den. Har aldrig varit speciellt mycket för att använda kjolar, utan det har mest varit shorts jag haft på mig på sommaren. Men dessa är ju som ett slags mellanting. Har sett väldigt mycket shorts-kjolar på på sistone. Tycker det är rätt snyggt. Dessa kommer från Vila (hos Nelly) och kostar 249 kr.

Funderar på att kanske beställa ett par av dessa. De röda eller de blå. Eller så kör jag på de från Gina kanske om de finns kvar. Hmm.


Studentfirande + fest

2011-06-11 | 22:14:00

Här kommer då några bilder (plus lite text) som får sammanfatta gårdagens händelser. Allt jag kan säga är bara att det var en helt fantastisk dag och underbar kväll/natt. Folk borde ta studenten oftare! Haha. Så rolig dag, vare sig man tar studenten själv eller inte.


Vi kom till skolan vid ungefär ett-tiden (var tvugna att parkera en bit bort för alla parkeringsplatser var typ fulla). Så väntade vi på att Tilda skulle komma ut. Under tiden gick jag runt lite och tog bilder. Sen sprang hennes klass ut och jag letade upp henne och drog med henne till familjen så hon kunde få lite blommor och presenter att hänga runt halsen. Sen nästan direkt efter var hon tvungen att gå för att leta upp deras flak bland alla andra lastbilar. En stund senare rullade de alla i väg och vi gick till rondellen och ställde oss.




Och här körde de då förbi. Jag stod kvar hur länge som helst där i rondellen och kollade på alla som körde runt. Såg faktiskt Björn Gustafsson i en bil också. Fast det var inte så konstigt egentligen med tanke på att hans bror också tog studenten. Men hur som helst. Efter Tilda hade åkt klart var vi hungriga så vi stack till Mc Donalds och åt. Sedan bar det av hemåt för att förbereda för mottagningen.


Dukade upp långbord i köket, blåste upp ballonger och hängde lite överallt, städade undan osv fram tills gästerna kom vid ungefär fem, halv sex-tiden. Folk minglade lite fram tills det var dags att sätta sig och fika. Vi bjöd på kakor och bullar och sen blev det även tårta.


När gästerna hade gått blev det planering inför kvällen. Slutade med att jag följde med till studentfesten på Park Lane och det ångrar jag inte en sekund att jag gjorde. Hade skitroligt! Vi kom dit strax efter tio och kom in ungefär kvart i elva. Sen var vi där i ca 4 timmar (som gick alldeles för fort). Dansade, hade det trevligt och pratade med härligt folk. När vi sedan gick till busshållplatsen för att åka hem upptäckte vi att vi visst missat den sista bussen med typ en timme. Så vi fick gå till Centralstationen och sedan åka hem därifrån.

Haha, så kan det gå. Men vi fick oss en härlig promenad i natten i allafall. Hade som sagt var skitroligt i går. Bästa kvällen på länge! ;)


Park Lane

2011-06-11 | 04:25:08

Jisses, vilken lång och intensiv dag det har varit i dag! Var först nere i stan och kollade på alla som tog studenten (inklusive syrran då). Grattis Tilda!! Sen efter det blev det donken, sen hemgång med studentmottagning hemma hos oss och sen följde jag med ner på stan igen för studentfest på Park Lane. Kom hem nu för en liten stund sedan. Har haft såå kul! Fler bilder och sånt kommer i morgon.


I kön utanför innan vi fick komma in. Bild snodd från Tilda.


Sommarlov!

2011-06-09 | 22:48:59

Hade min sista skoldag i dag dårå. Så nu har officiellt mitt Sommarlov börjat! Wohoo! Är så himla glad just nu! Det känns så sjukt bra. Goodbye school, hello härliga dagar på stranden, sol och värme, glass och frihet ♥ Har inte fattat det ännu typ, haha. It's here!

Och i morgon tar Tilda studenten också! Ska vara nere på stan vid ett-tiden och kolla när hon springer ut och sen när hon åker runt på flaket. Hehe. Så har jag fått i uppdrag att vara fotograf. Ska bli roligt. Ska ta en massa bilder! Sen blir det mottagning hemma hos oss med gäster. Hela släkten lär ju komma typ. Så blir det tårta och grejer. Sen drar Tilda i väg på studentfest och jag får se vad jag gör :)


Mitt paint-mästerverk som fått namnet "Sommarlove" (2010). Bara för att jag är så sjukt orginell.


A Streetcar Named Desire

2011-06-08 | 03:04:54

När jag inte hade något att göra tidigare i dag, bestämde jag mig för att kolla på en film. Blev A Streetcar Named Desire med Marlon Brando från 1951. Som jag berättat tidigade har jag ju en förkärlek till gamla, svartvita filmer. Tycker det är kul att se sättet folk pratade på, kläderna, miljöerna. Ja, allt i stort sett. Så annorlunda från dagens filmer. Här nedan ser ni min favoritscen från filmen.


Alltså hur snygg var inte Marlon Brando på en skala då? Daaamn! Älskar när han härmar en katt där i slutet också. Haha ♥


The Godfather

2011-06-07 | 03:44:32


Såg precis klart Gudfadern nu. Började se den i går men orkade inte se klart hela för den är så jäkla lång, haha. Så vi såg typ halva i går och resten i dag. Minns att jag såg denna för första gången i skolan när jag gick i sexan. Sedan dess har jag sett den ett antal gånger. Det är absolut en av världens bästa filmer. Jag bara ääälskar klassiker. Bra skådisar är det också; Marlon Brando och Al Pacino.


Nationaldagen

2011-06-07 | 00:52:57


Är det någon här som brukar fira vår Nationaldag på något speciellt sätt? Liksom, då menar jag att man gör något out of the ordinary bara för att det är den 6:e juni. Verkar inte vara så värst många som tar det på så stort allvar vad jag sett. And that includes me. Känns som en slags mindre seriös version av Midsommar typ. Haha, nej. Jag vet inte. Firar det i allafall inte. Det är bara en vanlig dag.


Årets första jordgubbar, mums! (Haha, fy vilken hemsk bild förresten men ni vet ju hur det smakar så..)

Hade hört att det skulle bli dåligt väder i dag med regn och åska. Därför hade jag tackat nej till att åka ut till havet i dag igen. Sen när jag väl gick upp så såg jag ju att det var jättefint väder och typ 27-28 grader. Då ångrade jag mig lite. Men sen fick jag höra att det visst hade regnat (och åskat) ute vid havet. La mig då i stället på baksidan av huset och solade i ca två timmar. Pluggade även lite på körkortsteorin. Sen duschade jag, åt middag och sen blev det ut och övningsköra. Tränade på att parkera, och backa in på platserna.

Sen när jag kom hem igen vid typ elva satte vi oss och åt jordgubbar med florsocker och grädde. Första gången jag åt jordgubbar i år. Så gott var det! Sen kollade jag på ett avsnitt av V och nu ska jag och Tilda snart se på film. Håller på och ser Gudfadern. Såå bra!


Första doppet!

2011-06-06 | 04:18:38

Hade egentligen tänkt vara hemma hela dagen i dag (läs i går) och ta tillvara på den sista dagen med Big Brother 24/7. Men efter att ha funderat på det en stund kände jag ändå att det kanske är bättre att jag tar mig ut i det fina vädret i stället. Så det gjorde jag. Hängde med ut till stranden och solade i några timmar. Och tog årets första dopp! Var väldigt kallt men är skönt att ha det gjort.

Efter en stund kom även Linda och Daniel med Lewis och vi grillade korv med bröd. Jag åt tre stycken. Var skithungrig. Hehe. Sen blev det typ hemgång efter det. Stannade till halv nio i allafall. Hade kunnat stanna längre men BB finalen började 21.00. Viktigt ju, haha.


Ett speciellt datum

2011-06-05 | 23:55:00

För mig är den 5:e Juni ett rätt speciellt datum. Ett bra datum. Varför? Jo, på grund av två andledningar. För exakt ett år sedan i dag var jag på Green Day konsert på Ullevi. Och det var en sån fantastisk konsert och en magisk kväll! Jag ville aldrig att den skulle ta slut! De spelade i tre timmar och jag hade lätt kunnat sitta kvar där i tre till. Något av det bästa jag varit med om hittills helt enkelt.


En video (ej min) från den kvällen. Under Boulevard of broken Dreams när Billie gick ner på knä för oss. Haha <3


~

Och så andledning nummer två. I dag var det exakt två år sedan jag tog studenten! Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt. Två år liksom, wow. Den dagen var helt galen den också. Att åka studentflak var en alldeles speciell upplevelse alltså. Haha. I miss it!

Några bilder från då:





BB Final 2011

2011-06-05 | 23:38:58


Peter (andra plats), Martin (tredjeplats) och Simon (the winner).

Ja, då var alltså årets Big Brother avgjord. Helt sjukt vad snabbt 106 dagar har gått alltså! Kan nästan inte fatta att det redan är slut. Jag saknar det seriöst redan. Haha. Det känns så himla tomt. Vad ska jag kolla på nu liksom? Inget mer live, inga fler kvällar med BB :(

Vann gjorde då Simon. Han var inte min favorit kanske men tycker absolut att han är värd vinsten ändå. (Även om jag själv hellre hade sett Martin stå som vinnare). Tvåa kom i allafall Peter, och Martin trea. Nu håller vi tummarna på att vi får ett Big Brother 2012 också!


Grill och sol

2011-06-03 | 20:59:48


I går blev det grillat till middag. Yummy!

Vaknade rätt sent this "morning" med tanke på att jag gick och lade mig strax efter sex i går kväll (eller tekniskt sett i morse). Men som sagt så är det väldigt lätt att fastna framför datorn. Speciellt när man har tex BB att kolla på. Haha. Drog ut till havet en stund i allafall och solade. Var jätteskönt! Badade dock inte men det börjar kännas som att det är dags för det rätt snart? Redan juni nu ju..


Beroendeframkallande

2011-06-03 | 05:45:08


Alldeles nyss. Roza och Martin sitter på utegården och pratar.

Ingen dålig rubrik där nej. Har suttit och kollat på BB 24/7 i flera timmar fram till nu. Nu tänkte jag stänga av och gå och lägga mig. Har blivit ljust ute (det blev det i och för sig redan vid typ halv fyra men i allafall). Mysigt! I kväll var det fest i BB-huset och några gamla deltagare fick komma in och hälsa på. Var väldigt roligt att kolla på. Men samtidigt konstigt att se så många inne i huset igen.


New in

2011-06-02 | 16:31:46



Linnen från Gina Tricot, Kofta från H&M och Shorts från Gina Tricot.

Lite shopping

2011-06-01 | 22:18:12


Snubblade ner på stan i några timmar förut (stannade tills det stängde och dom började släcka lamporna, haha) och shoppade lite nya kläder. Ett par shorts, två linnen och en kofta blev det. Men jag orkar inte fota kläderna nu. Så bilder på det kommer i morgon typ.


1 Juni

2011-06-01 | 12:10:09


Tjoho! Blev inte att jag bloggade i går men det var nog lika bra det för jag hade ändå inte haft något speciellt intressant att skriva om. Pluggade mest inför nationella och knarkade BB 24/7. Sjukt beroendeframkallande är det. Synd att det är final på söndag bara. Kommer sakna sönder BB. Haha. Liksom, vad ska man kolla på då? Hoppas det kommer en ny säsong nästa år i allafall. Med roligt folk.

I dag gick jag upp klockan 06.00. Det är tidigt för att vara jag vill jag lova. Går upp så tidigt typ max en gång om året. Denna gången var andledningen att nationella började klockan 8 och jag var tvungen att vara där senast kvart i. Kom dock dit redan vid halv men det var ju bara bra. Haha. Satt där i allafall nästan hela tiden ut. Sedan stack jag hem igen and here I am. Nu ska jag äta frukost igeen.


Real Time Analytics