1 Juni

2015-06-01 | 19:56:00
Tortellini med champinjonsås. Mums
 
Ja, jäklar då var det juni helt plötsligt. Men ska jag vara ärlig så känns det verkligen inte som det, och det skulle lika gärna kunna vara typ oktober eller mars. Förra året vid den här tiden kunde jag gå runt i shorts. Nu fryser jag typ i min skinnjacka. Var är sommarvärmen? Jag förväntar mig liksom att kunna åka ut till stranden och bada i juni. Men just nu känns det väldigt långt borta på något sätt.
 
Förra veckan hade vi vår sista "riktiga" skolvecka innan sommaren. Den bestod bland annat av ett besök på Liseberg, för att undersöka den byggnad vi skriver vår rapport om, samt av redovisningar/ventileringar av våra uppsatser. På fredagen efter vi slutat hade vi sedan som en slags liten avslutning tillsammans med några ur ettan och trean (jag går ju alltså i tvåan). Först var vi på en restaurang som ligger i närheten av skolan, på "after work". Sedan drog vi vidare till Hagakyrkan och käkade (se bild ovan). Det var jättegott! Var sedan hemma igen någon gång strax efter tolv.
 
Och denna vecka har vi alltså inget schemalagt, inga föreläsningar eller liknande. Däremot så har vi våra rapporter kvar att skriva, och de ska vara klara senast på fredag. Och fredag är alltså kursens, och även terminens sista dag. Känns lite konstigt, men vad ska man göra liksom? Veckan kommer därför till största del att gå ut på att skriva klart rapporten. Satt till exempel och skrev några timmar idag, och det känns som att vi har kommit en liten bit på väg i alla fall. Men det är fortfarande en hel del kvar som ska göras..
 
I torsdags fyllde förresten Tilda 23 år. Grattis!!! Dock passade det bättre att fira henne på söndagen istället, så i går hade vi lite kalas för henne med tårta och sådant. Själv börjar jag få lite ångest inför min egen födelsedag. Fyller liksom 25 år i år. Helt sjukt. Men det är inte förrän i augusti och tills dess är det ju jättelååångt kvar. (Eller inte, haha).

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Håller med dig, det känns verkligen inte som det är juni... Nu får sommaren fan komma alltså. Eller ja, det gör förresten inget om den kommer lite senare och varar längre sen i stället, så får jag ju ut mer av den när jag jobbat färdigt mitt sommarschema mwöhöhö! ;)

Alltså, det där ser ju gott ut... även om det inte är någonting som jag hade uppskattat så mycket kanske, haha.

Och tack igen!!!! Mwihi =D

2015-06-01 @ 21:19:18
URL: http://bymathilda.se
Postat av: Linda

de såg gott ut.

2015-06-02 @ 23:20:22
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Postat av: Isabelle Johansson

Ha en bra onsdag fina du :)

2015-06-03 @ 07:46:07
URL: http://johanssonisabelles.blogg.se
Postat av: Alice

Det där såg himla gott ut!

2015-06-03 @ 13:20:30
URL: http://alicelindstrom.se
Postat av: Sara

Ja riktigt skitväder :( Så god den där rätten ser ut :)

2015-06-03 @ 14:30:20
URL: http://www.baakochmaat.se
Postat av: iisa

ååh gud så gott det ser ut :) Grattis till din vän och skönt med sommarlov ^^

2015-06-03 @ 15:27:21
URL: http://iisasfoto.blogg.se/
Postat av: Caroline Blomberg

tycker inte heller det känns som det är juni.. Men vi får hoppas på att värmen snart kommer och att sommaren håller i sig till september i år! :)

2015-06-03 @ 15:30:15
URL: http://carolineblombergs.se
Postat av: starsinlife.blogg.se

Ser gott ut!!

2015-06-05 @ 15:39:17
URL: http://starsinlife.blogg.se/
Postat av: anniepiie

Så gott med pasta, det ska jag nog göra sen! :D

2015-06-20 @ 15:21:10
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics