Sommaren är tillbaka

2009-08-02 | 16:33:14

Efter flera veckors regn och kyla har man äntligen fått känna av lite sommarvärme och sol igen. Det kom verkligen lägligt eftersom man nästan var på väg att ge upp att någonsin få se solens ljus och få uppleva sommarvärme igen. Jag tror faktiskt sommaren är på väg tillbaka nu. I allafall för en stund. I början av sommaren var det helt stekhett och man låg på stranden i stort sett varje dag. Sedan blev det ett långt uppehåll med konstant ösregn och nu är vi (kanske) på väg tillbaka mot sommaren.

I dag åkte vi ut vid elvatiden till havet, där vi spenderade några timmar i solen sittandes i solstolar och på filtar på gräsmattan. Låg och läste skvallertidningar mesta delen av tiden och åt medhavda mackor och bullar. Hade bikini på mig men det blev inget bad. Jag föredrar att bada när det har varit varmt några dagar så man kan vara säker på att vattnet hunnit bli varmt också.

Vi har planerat att dra i väg några dagar till Skara och Örebro för att semestra lite. Komma bort härifrån som omväxling, liksom. Åker alltid till Skara och Örebro. Det är bara en slags tradition som har hängt med, och såklart ska vi hålla oss fast vid den i år igen.

Med detta sagt hoppas jag nu att vädret håller i sig, så att vi får njuta av den sista delen av sommaren, eftersom den största delen regnat bort. Välkommen tillbaka, sol och värme!


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Härligt att det fina vädret kommit tillbaka. =)

2009-08-02 @ 16:37:14
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: NATASCHA

Ush här i göteborg regnar det fortfarande o det är jätte grått ute.. =/

2009-08-03 @ 16:11:49
URL: http://nataschalindmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics