Rörtången och mjukglass

2009-07-13 | 00:06:07
Efter middagen i dag kände jag att jag ville ut och göra något. Så ungefär vid niotiden åkte vi ut till Rörtången (en badplats här i närheten). Men innan dess stannade vi utanför parken och köpte glass på den kiosken som ligger där. Där kostar en mjukglass 15 kr, och den är skitstor! Och så god. Satte oss på en bänk och åt medans vi tittade på bilarna som åkte förbi. Trots att det var ganska sent var det faktiskt väldigt behagligt och varmt. Därför man älskar sommaren, ohyes.

Kom väl ut till havet vid ungefär halvtio-tiden och förväntade oss inte att se några människor. Men visst fanns dem där. Det var rätt många som visst hade bestämt sig för att ta sig ett kvällsdopp. Dock var inte det därför vi var där. Det var alldeles för kallt för att jag skulle ha lust att klä av mig och hoppa i. Men det var roligt att kolla på när andra badade. En kille gjorde en bakåtvolt från hopptornet. Duktigt.

Efter att ha gått runt på klipporna ett tag och sedan suttit stilla och tittat ut över vattnet, bestämde vi oss för att det räckte och åkte därefter hem. Vi åkte på en jättemysig landsväg med en massa söta små stugor (och brutalt stora lyxvillor) mitt ute i ingenstans. Skulle inte ha något emot att bo där. Speciellt inte eftersom de ligger så nära till havet.

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Det är riktigt fint där ute. Flytta?

2009-07-13 @ 00:10:00
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Simone

Oj, Rörtången.. haha där var vi på klassresa när jag gick i 4an - 6an.. så tre gånger totalt, mysigt ställe altså! :)

2009-07-13 @ 19:22:40
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics