Gina gina gina

2009-11-06 | 16:40:09

Fick ställa klockan i går kväll och gå upp klockan åtta i morse för jag skulle till tandläkaren. Skulle egentligen inte ha åkt dit förrän den 3:e december. Men eftersom en grej som sitter på baksidan av tänderna (typ ståltrådar som ska sitta där ett tag nu som extra säkerhet efter tandställningen) hade lossat, fick jag så snällt gå upp och ta mig dit i dag i stället.

Ringde i går för att fixa tid så fort som möjligt och fick komma redan dagen efter. Det är grejer det. Men det var ju ganska viktigt också. Om dom inte fixar det snabbt kan tänderna nämligen börja gå tillbaka igen. Och det vill jag ju inte!

Efter jag var klar hos tandläkaren gick jag som vanligt runt på stan en stund och kollade på skor, smycken och kläder. Precis som de flesta gångerna fastnade jag längst inne på Gina, där jag i dag köpte två saker; en kofta och en halsduk. Koftan är mörkgrå och jättejättemjuk. Halsduken är ljusrosa med små silvertrådar i sig. Det bästa är att det är en såndär som inte har en början och ett slut, utan den går bara runt-runt. Så virar man den typ två eller tre varv runt halsen beroende på hur man vill att den ska sitta. Manda gillar.

Både koftan och halsduken kan ni se på bilderna nedan. Och ja, jag satt på golvet. ;)


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Hihi mysigt =)

2009-11-06 @ 16:51:21
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad mysig halsduk :3

2009-11-09 @ 08:33:09
URL: http://sannahero.blogg.se/
Postat av: ellen

GINA TRICOT IS THA SHIT :D

2009-11-11 @ 17:57:34
URL: http://ellenkristinaa.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv: Hahahaha ellerhur!

2009-11-12 @ 11:53:38
URL: http://mathilas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics