Cop Land

2009-09-26 | 23:36:15

Köpte filmen "Cop Land" för ett par dagar sedan. Har viljat se den sedan dess och i dag blev det äntligen av. Det enda jag visste om den var att det är en polisfilm och att det är många kända skådespelare med.

Filmen är från 1997, och handlar kortfattat om en liten stad i USA (Garrison, New Jersey) som till största delen är bebodd av poliser och deras familjer. Staden ser från utsidan ut som en perfekt liten familjeidyll och fristad. Men bakom fasaden döljer sig en mörk värld av korruption, maktmissbruk och mord. Det är poliserna själva som tar lagen i egna händer och missbrukar sina positioner och hjälper varandra ur problem som de själva ställer till med. Och om något går fel så dödar de varandra så att sanningen inte ska få komma fram.

En dag blir sheriffen kontaktad av en internutredare som har misstankar om staden och hur den sköts, och sheriffen tvingas välja sida. Ska han följa lagen eller skydda sina "vänner"?

Kända skådespelare är i allafall bland annat Sylvester Stallone, Ray Liotta och Robert De Niro. Tycker den var jättebra faktiskt. Helt klart sevärd! Om du gillar polisfilmer. Eller ja, annars också.



Kommentarer
Postat av: Mathilda

Den var braa! Riktigt spännande :)

2009-09-27 @ 00:22:04
URL: http://mathilas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics