Dop och bröllop

2011-03-05 | 22:27:18

Dopet som jag skulle på i dag turned out att bli mycket mer än så. Var alltså bjuden på dop för att Lewis (brorsan och Lindas bebis) skulle döpas. Det gick jättebra och Lewis var jättesöt i sin lilla dopklänning. Haha. Och han var faktiskt väldigt tyst under typ hela ceremonin.



Men det var efter dopet som den stora överraskningen kom; Daniel och Linda skulle även gifta sig. Direkt efteråt. Då meddelade prästen plötsligt att det var en annan stor händelse som skulle äga rum. Vi fattade ingenting först men efter några sekunder gick det upp ett ljus och då förstod vi att vi även skulle få bevittna ett bröllop. (Dom hade alltså inte sagt något om det innan). Blev så himla förvånad och glad. Så roligt! Önskar dom all lycka och ett stort grattis! Så ja, jag har alltså varit både på dop och bröllop i dag. Händer inte varje dag.



Efter dopet/bröllopet åkte vi alla till en lokal där det bjöds på smörgåstårta. Och sen efter det till efterrätt blev det princesstårta. Blev även presentöppning för Lewis. Vi hade köpt en fotoram och ett baby-armband i silver med hans namn ingraverat. Jättesött var det.

Det har alltså varit en minst sagt händelserik dag. Hur som helst blev allt väldigt lyckat och det var jätteroligt att dom bestämde sig för att gifta sig just i dag. Hoppades ju på att dom skulle göra det ganska snart men kunde aldrig ha gissat på i dag. Superroligt, verkligen! :D


Fotograf: Tilda


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Fin överraskning alltså! :)

2011-03-06 @ 01:06:57
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Adisa

fin blogg :)

Fråga gärna någon fråga till mig på bloggsvar :)

2011-03-06 @ 12:01:19
URL: http://adiisapristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics