Kutcher ersätter Sheen

2011-05-14 | 20:22:10


Nu har det då blivit officiellt; det är Ashton Kutcher som ska ersätta Charlie Sheen i Two and a half Men. Det har ju varit vädliga spekulationer om vem som ska ersätta honom, eller om Charlie helt enkelt skulle få komma tillbaka till serien igen. Men nu verkar det alltså vara bestämt. Och Charlie var inte sen med att kommentera beslutet. Tidigare i dag lyckönskade han bl.a Ashton på sin Twitter.


Och Ashton svarade:


Tycker det var väldigt moget av Charlie att skriva som han gjorde. Var rädd att han skulle flippa ut på dom för att dom ersätter honom. Haha. Men ja, slutet gott allting gott? Nu återstår bara att se hur serien blir med Ashton i huvudrollen (?) Ska nog ge det en chans iaf. Men satan vad jag kommer att sakna orginal- Two and a half Men alltså. Men de gamla avsnitten finns ju alltid kvar i allafall. Alltid ngt.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

Håh, kul. Igår när jag läste om det här lät det inte som han hade tackat ja till en roll i serien än.



Vad konstigt det kommer bli att se Two and a Half Men med Ashton nu i fortsättningen. Men honom gillar man ju med, så man får nog allt ge det en chans ändå, som du säger. Kommer dock kännas som en helt annan serie utan Sheen?.. Well well, bra av Sheen att skriva så i alla fall, indeed.

2011-05-14 @ 20:49:52
URL: http://mathilas.blogg.se/
Postat av: Sanna

Men nooooo! Sheen ska det ju vara... =<

2011-05-15 @ 20:42:40

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics