Första doppet

2012-05-25 | 21:34:57

Yes, då har man badat utomhus för första gången i år då. Åkte ut någon gång efter sju-tiden (efter att ha varit och käkat på Burger King, hehe) till Svartedalen och satte oss vid en sjö. Så hade man ju med sig badkläderna bara utifall att man skulle få för sig att doppa sig (trodde ju inte att jag faktiskt skulle få användning av dem). Men så blev det ju så. Riktigt härligt var det. Och faktiskt riktigt skönt i vattnet. Inte alls kallt. Simmade till och med runt en stund. Sedan blev det handling på Maxi och nu fredagsmys framför tvn med godis :)


Kommentarer
Postat av: Sanna

Ååååh!!! :D fett nice med bad! Jag skulle åkt ut och badat idag men så ringde jobbet, lägligt lägligt måste jag säga :p men men, sånt man får ta, hehe.

2012-05-25 @ 22:24:38
URL: http://sannis.se
Postat av: Sessan

Så härligt det lät, var det varmt i vattnet?



Idag ska vi in till stan & klippa oss, gå ett varv på stan & förhoppningsvis hitta något. Sen ska vi fortsätta måla taket & väggarna i badrummet & sätta i lamporna så hoppas vi snart kan sätta i duschen :)



Vad ska du hitta på?

2012-05-26 @ 09:45:29
URL: http://impalaa.blogg.se/
Postat av: Angelica

Det låter jätteskönt! Vi har nog för kallt ännu tyvärr, men snart så! :) Det är dock farligt med vattnet, solen tar bättre än man tror när man badar ..



Sv: en stund i alla fall! Jag ska till en vän i helgen där vi lär vara ute en hel del och jag lär bli ännu rödare där. Får dra med mig någon sjal att täcka den värsta misären med! :)



Man ska absolut ta tid på sig att fundera, annars går det bara dåligt!



Ja, estetiskt är väl lite likadant. Jag har lite erfarenhet av får, grisar och kor med eftersom att första året på naturbruk har kurser angående olika lantbruksdjur, sedan har jag lagt showmanship (visa upp kor och kalvar på utställning, åh så söta de är!) samt fårskötsel vilket gör att jag kan klippa får och liknande. Jag är lite av varje! ;) På skolan jag gick senast hade vi en musikallinje, det skulle vara intressant att veta hur många av dem som får arbete relaterat till det. Inte många, skulle jag gissa!



Oj, jag har sökt ett par för att öka chanserna att komma in! Jag sökte teolog/religionsvetenskap, humanistiskt samhällsprogram idéhistoria, samhällsvetare, sociolog, humanistiskt samhällsprogram historia och journalistik. :) Jag skulle nästan helst vilja gå historia, och var en idiot som inte satte det högre upp i ordningen! Men men, förhoppningsvis är någon av linjerna öppna! Hoppas dock inte att jättemånga med bra resultat på högskoleprovet har sökt, för mitt resultat (1,2) är rätt mediokert.

2012-05-26 @ 10:02:32
URL: http://angelicategenfeldt.blogg.se/
Postat av: Mathilda

sv: Ah ellerhur...



Thankie! :D

2012-05-26 @ 13:20:54
URL: http://bymathilda.se
Postat av: Clara

Tror nog att det var kallt :p <3

2012-06-05 @ 20:46:06
URL: http://clarajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics