Helgen som varit

2012-10-22 | 22:19:00
Jahapp, då var det vardag nu igen då. Helgen gick ungefär lika snabbt som vanligt. Har väl inte gjort något jättespeciellt, mer än att jag har ätit gott och sett på mycket filmer. Fick äntligen sett den nya Expendables, tex. Egentligen är väl inte filmerna i sig så bra (väldigt överdrivna på sina ställen). Men det som gör dem är ju alla kända skådespelare som är med. Gillar man dem, så gillar man filmerna.
 
Har även sett Scott Pilgrim vs. the World. Riktigt skum, men väldigt rolig också. Och Mulholland Drive. Vad kan man säga om den filmen egentligen? Helkonstig. Fattade ingenting. Haha. Sen så har ju även alla bra serier börjat komma tillbaka också (en av de få bra sakerna med hösten?). Har sett två avsnitt av Vampire Diaries och ett av The Walking Dead. Som jag har saknat dessa serier, alltså.
 
Var ute och tog en sväng på kyrkogården i mörkret en kväll. Gick och tände ljus på morfars och farmors gravar. Vet inte varför, men jag tycker nästan att det är lite "mysigt" att gå runt på kyrkogårdar av någon anledning. Speciellt när det är dimmigt, och en massa tända ljus överallt. Så stämningsfullt, på något konstigt sätt. (I'm just weird, I guess..) Och just ja, fotboll! Fotboll har jag sett mycket på också!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Den Mulholland Drive alltså... koko?

Tänk sen nästa helg då, då lär väl hela kyrkogården vara upplyst och fin med stearinljus! :)

2012-10-23 @ 04:05:14
URL: http://bymathilda.se
Postat av: Angelica

Kyrkogårdar är rätt mysiga platser då det är så mycket ljus tända! .. Och du verkar ha fått sett en hel del film! Jag avundas dig litegranna. ;) .. Och angående blusen i inlägget nedanför så såg jag det på en människa idag, såg riktigt bra ut!

Sv: Versionen är inte svensk så, det är ett svenskt band som framför den på engelska! :) 70-80-talsband som heter Reeperbahn.

2012-10-24 @ 20:04:30
URL: http://Angelicategenfeldt.blogg.se
Postat av: Ellen

Tycker också att kyrkogårdar kan vara mysigt när det är mycket tända ljus, som under allhelgona. Fast annars är det ganska obehagligt, i alla fall på kvällen, är så sjukt mörkrädd ibland haha!
sv: Nej, det var verkligen hemskt. En råtta i sängen liksom... Blä! :(

2012-10-27 @ 18:40:15
URL: http://ttypisktellen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics