In case of sabotage

2012-09-24 | 23:28:00
Halloj! Har varit en rätt så seg måndag i dag. Skulle väl kunna sammanfatta den på följande vis: fotboll och äppelpaj. (Det sistnämda åts under tiden det förstnämda tittades på). Haha. I går kväll skulle matchen mellan Rayo Vallecano och Real Madrid ha ägt rum. Men på grund av sabotage på arenan, blev matchen inställd, och framflyttad till i dag i stället. (Var tydligen några Rayo-fans som hade kapat några strömkablar/ledningar). Skitroligt.. verkligen. Men hur som helst. Den spelades ju som sagt i dag, och Real Madrid vann med 0-2. Sedan vann även Chelsea mot Stoke med 1-0 i lördags. Wohoo! Är så jäkla härligt när det går bra för ens favoritlag, alltså. Fortsätt så!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Fotboll och äppelpaj. Allt man behöver.

2012-09-25 @ 04:34:28
URL: http://bymathilda.se
Postat av: olivia ☆

sv: Härligt! :D

2012-09-25 @ 17:06:07
URL: http://nowhere.blogg.se
Postat av: Angelica

Sv: Det känns bra, helt klart! Dock så var det skönt att ha de sympatipoängen man får av andra trafikanter om man har en övningskörningsskylt eller sitter i en trafikskolebil .. ;)

Och ja, det var lite tråkigt med mässan och att den var som den var, men sedan så var inte mitt allmäntillstånd det bästa heller, så det var lite skönt att göra en överblick, tänka "nja ..", köpa det man hittade och ha kvar pengar på fickan också. : )

2012-09-26 @ 22:21:26
URL: http://Angelicategenfeldt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-postadress? (publiceras ej)


Har du en blogg?


Kommentar:

Trackback
Real Time Analytics